The Shaman Публикувано Ноември 29, 2016 Автор Публикувано Ноември 29, 2016 Много е лек и удобен иначе! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 29, 2016 Публикувано Ноември 29, 2016 Туй кът водомер бе баце Майтап! Да си го носиш със здраве. Аз така и не намерих за какво да се хвана за да си купя 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 29, 2016 Публикувано Ноември 29, 2016 Е как?Да гледаш колко е часа! 4 Цитирай
marbu Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 Някой има ли впечатление от кожени каишки, в момента съм с металната и ми се иска да разнообразя? Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 1, 2016 Автор Публикувано Декември 1, 2016 Днес ми е втори ден и съм на 15% батерия, т.е. ше изкара и до сутринта, 48 часа. Като се има предвид, че аз го ползвам интензивно. Всички нотификации са включени абе всичко. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 1, 2016 Публикувано Декември 1, 2016 Как ти се струва откъм бързина? Нещо да се мотка или да те дразни? Откъм ОС предполагам ти допада. Ама да видиш какво беше на watchOS 1 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 2, 2016 Автор Публикувано Декември 2, 2016 Да ти кажа, сега като се замисля, мотка се! Рядко, но има моменти, в които ми се струва, че е някоя евтина андроид залъгалка. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 2, 2016 Публикувано Декември 2, 2016 Не знам дали да не се направи някаква тема с полезни и добре работещи програмки за часовника... Отдавна си го мисля, но не знам колко юзъри от форума го имат.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 2, 2016 Публикувано Декември 2, 2016 Без значение колко го ползват в момента, подобна тема би отговорила на много въпроси на такива който обмислят покупката на подобен часовник. Би била доста полезна според мен. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 2, 2016 Автор Публикувано Декември 2, 2016 Аз затова отворих тази и ще се радвам по-старите собственици да споделят разни хитрини Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2016 Автор Публикувано Декември 7, 2016 Не, че съм очаквал друго от тая смешна каишка, но почна да се бели вече. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Аз бих отнесъл този въпрос на криейтив! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2016 Автор Публикувано Декември 7, 2016 Като имаш предвид, че все още го пазя! Това от търкането в якето. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Няма да стане по-зле от това. Просто леко се протърква. Пак остава черно, но личи при определени ъгли. При мен за година ползване само от вътрешната страна има подобни дребни следи и то там където се закопчава и постоянно има триене. Черната (или по-скоро тъмносива) Woven Nylon каишка е много по-добра и удобна. Лошото е, че е скъпичка за покупка отделно (макар и да е от най-евтините, които Епъл предлага)...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2016 Автор Публикувано Декември 7, 2016 За радост ги има и в Алито, на не лошо качество и цена Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 В качеството винаги има разлика, повярвай ми имам 6-7 каишки, 2 от които оригинални. Съвет - не си взимай Leather loop реплика. Разлепват се леко там където се прикачва за часовника и дразни.. Milanese loop-ът е страшен. Имам сребристия (реплика), но в черно предполагам ще е още по-добре на спейс грей часовник. Link bracelet-ът също си заслужава (особено в черно), но там има много разновидности на репликите. С повече търсене се намира копие на 95% същото на вид като оригинала (с пеперудено тънко закопчаване). Единствената разлика е че link-овете се сменят по-трудно от на Епълската за 450 евро И все пак качеството си е доста различно, но това вече се забелязва като ги сравняваш двете една до друга. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 8, 2016 Автор Публикувано Декември 8, 2016 Да те питам сега, Milanese loop-ът, не се ли търка в корпуса на часовника?А за Link bracelet, това ли имаш предвид под тънка пеперуда? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Да, но имай предвид, че това са рендъри, а не реални снимки. Гледай продавачът да е сложил и такива. От Али именно взех сребриста. Това ми беше първа и последна поръчка от там. Бая пари платих (тогава нямаше много реплики) и търсих именно с пеперудено закопчаване. На снимките беше каквото исках, но ми пратиха от най-евтините ментета. Водих кореспонденция в продължение на няколко седмици с тъпите китайчета, докато ми върнат част от парите. Нямам доверие на тия от Али. В ибей и амазон всичко е по-точно и повече се страхуват от негативен фийдбек. Milanese loop-ът не се търка и като цяло е фина материя, няма остри ръбове. На допир дори наподобява плат, ама понякога скубещ 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 8, 2016 Автор Публикувано Декември 8, 2016 С алито съм абсолютно на "ти". До скоро бях А4 level member, сега съм А3, което не ми се обяснява сега какво е Знам какво как и къде да гледам и поръчвам. Левъла ми дава и малко повече права при диспути, връщане на пари и т.н. та няма проблеми с това. Важно ми беше просто това ли е модела Цитирай
cezare Публикувано Декември 12, 2016 Публикувано Декември 12, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 13, 2016 Публикувано Декември 13, 2016 Внимавайте с ъпдейта, има брикнати часовници!http://iphone.appleinsider.com/articles/16/12/13/watchos-311-update-bricking-some-apple-watches-users-say?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 13, 2016 Публикувано Декември 13, 2016 Как се внимава?Да не ъпдейтват? Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 13, 2016 Публикувано Декември 13, 2016 Ами всеки си преценява, опцията е замяна след това... Дано няма пострадали, ама щом се случва по света и ние не сме защитени.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.