Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Watch Series 2

The Shaman

Recommended Posts

Публикувано

Много е лек и удобен иначе!

Публикувано

Туй кът водомер бе баце :tooth:

Майтап!

Да си го носиш със здраве.

Аз така и не намерих за какво да се хвана за да си купя :D

Публикувано

Е как?Да гледаш колко е часа!

Публикувано

Някой има ли впечатление от кожени каишки, в момента съм с металната и ми се иска да разнообразя?

Публикувано

Днес ми е втори ден и съм на 15% батерия, т.е. ше изкара и до сутринта, 48 часа. Като се има предвид, че аз го ползвам интензивно. Всички нотификации са включени абе всичко.

Публикувано

Как ти се струва откъм бързина? Нещо да се мотка или да те дразни?
Откъм ОС предполагам ти допада. Ама да видиш какво беше на watchOS 1 :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Да ти кажа, сега като се замисля, мотка се! Рядко, но има моменти, в които ми се струва, че е някоя евтина андроид залъгалка.

Публикувано

Не знам дали да не се направи някаква тема с полезни и добре работещи програмки за часовника... Отдавна си го мисля, но не знам колко юзъри от форума го имат.

Публикувано

Без значение колко го ползват в момента, подобна тема би отговорила на много въпроси на такива който обмислят покупката на подобен часовник. Би била доста полезна според мен.

Публикувано

Аз затова отворих тази и ще се радвам по-старите собственици да споделят разни хитрини:)

Публикувано

Не, че съм очаквал друго от тая смешна каишка, но почна да се бели вече.

9872b3fb9758d5964cfc6003239b186d.jpg

Публикувано

На няколко дни?

Публикувано

Аз бих отнесъл този въпрос на криейтив!

Публикувано

Като имаш предвид, че все още го пазя! Това от търкането в якето.

Публикувано

Няма да стане по-зле от това. Просто леко се протърква. Пак остава черно, но личи при определени ъгли. При мен за година ползване само от вътрешната страна има подобни дребни следи и то там където се закопчава и постоянно има триене. 

bc27091eed55eb086344ece08431cf4c.jpg0ff6f3384b00fd7b84814e868be571e1.jpg

Черната (или по-скоро тъмносива) Woven Nylon каишка е много по-добра и удобна. Лошото е, че е скъпичка за покупка отделно (макар и да е от най-евтините, които Епъл предлага)...

Публикувано

За радост ги има и в Алито, на не лошо качество и цена :)

Публикувано

В качеството винаги има разлика, повярвай ми :) имам 6-7 каишки, 2 от които оригинални.
Съвет - не си взимай Leather loop реплика. Разлепват се леко там където се прикачва за часовника и дразни..
Milanese loop-ът е страшен. Имам сребристия (реплика), но в черно предполагам ще е още по-добре на спейс грей часовник.
Link bracelet-ът също си заслужава (особено в черно), но там има много разновидности на репликите. С повече търсене се намира копие на 95% същото на вид като оригинала (с пеперудено тънко закопчаване). Единствената разлика е че link-овете се сменят по-трудно от на Епълската за 450 евро :) И все пак качеството си е доста различно, но това вече се забелязва като ги сравняваш двете една до друга.

Публикувано

Да те питам сега, Milanese loop-ът, не се ли търка в корпуса на часовника?
А за Link bracelet, това ли имаш предвид под тънка пеперуда?
ef6a6eb7d72f39231156f1667fe97da9.png

Публикувано

Да, но имай предвид, че това са рендъри, а не реални снимки. Гледай продавачът да е сложил и такива. От Али именно взех сребриста. Това ми беше първа и последна поръчка от там. Бая пари платих (тогава нямаше много реплики) и търсих именно с пеперудено закопчаване. На снимките беше каквото исках, но ми пратиха от най-евтините ментета. Водих кореспонденция в продължение на няколко седмици с тъпите китайчета, докато ми върнат част от парите. Нямам доверие на тия от Али. В ибей и амазон всичко е по-точно и повече се страхуват от негативен фийдбек. 

Milanese loop-ът не се търка и като цяло е фина материя, няма остри ръбове. На допир дори наподобява плат, ама понякога скубещ :)

Публикувано

С алито съм абсолютно на "ти". До скоро бях А4 level member, сега съм А3, което не ми се обяснява сега какво е:) Знам какво как и къде да гледам и поръчвам. Левъла ми дава и малко повече права при диспути, връщане на пари и т.н. та няма проблеми с това. Важно ми беше просто това ли е модела :)

Публикувано

becceaab42ac4b8aa7d424500927b00d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Внимавайте с ъпдейта, има брикнати часовници!
http://iphone.appleinsider.com/articles/16/12/13/watchos-311-update-bricking-some-apple-watches-users-say?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Публикувано

Как се внимава?Да не ъпдейтват?

Публикувано

Ами всеки си преценява, опцията е замяна след това... Дано няма пострадали, ама щом се случва по света и ние не сме защитени.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...