DreamcatcheR Публикувано Декември 13, 2016 Публикувано Декември 13, 2016 Ако ще ми го сменят безплатно с нов, да пробвам няколко рестора? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
anych Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 А при положение, че в България няма оторизиран сервиз за часовниците, какво трябва да се направи, ако след ъпдейт се скапе часовника? Сега ме изплашихте и не смея да го ъпдейтна Изпратено от моят LG-H850 с помощта на Tapatalk Цитирай
anych Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 A по-принцип? Как ние в България трябва да процедираме в такава ситуация? А и както нямам навика да чета тези неща, като нищо ще съм от прецаканите. Добре, че iphone-a ми е на ремонт иначе вече да съм го инсталирала.Изпратено от моят LG-H850 с помощта на Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 14, 2016 Автор Публикувано Декември 14, 2016 Аз проблем нямам ъпдейтнах още с излизането. Цитирай
anych Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Цитирам един стар пост: Да не ви разочаровам, но гаранцията на Епъл уоч не важи в България, поради това че не се продава официално тук и Криейтив не ги ремонтират. Така че - по някоя от другите страни, а ако е със счупено стъкло, може да се смени с нов срещу заплащане само в страната на покупка. Sent from my iPhone using Tapatalk Другата седмица като отида да си взема телефона от ремонт, ще ги попитам как стоят нещата с гаранцията на часовниците.Изпратено от моят LG-H850 с помощта на Tapatalk Цитирай
cezare Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Не важи гаранцията за България,защото не се продават официално.Аз ъпдейтнах без проблем!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Всичко е наред и с моя. Май само при ъпдейтването може да възникне проблем, след това всичко е наред. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
wsgar3 Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 (редактирано) Часовниците нямат гаранция / поддръжка в България. Криейтив отказват да се занимават с тях, както е казано и по-горе защото офиц. в БГ не се продава. Аз си взех от първите през юни 2015 и няколко месеца по-късно му счупих стъклото. Говорих си надълго и нашироко и с Криейтив и с Apple - любезно ме насочиха към сервиз в държава по мой избор където се предлага часовника. След дълго ходене по мъките (поръчки от Китай и .т.н) сега седи в шкафа и чака, а аз си ползвам NIke + серията (комичното е, че в Берлин в Apple магазина нямаха налични и под сурдинка ме насочиха към Nike магазин на 500 м. където, освен че го имаше наличен, нямаше и никакви хора). Редактирано Декември 14, 2016 от wsgar3 Цитирай
ayl Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Ако го вземеш от еМАГ и ти се повреди, си мисля, че трябва да им го занесеш и да се оправят. Нали в България отговорен за стоката в гаранция е продавача, а не производителя. Това, което го пишете трябва да важи за часовници, купени извън България. Цитирай
cezare Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Ние говориме за Криейтив,не за е Маг.В България няма официален представител за продажба на часовници и за това не ги сервизират.А за продавача си прав, носиш го там от където си го закупил и те да се оправят с гаранциятаSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 14, 2016 Автор Публикувано Декември 14, 2016 А къде е това там в случая с еМаг Цитирай
cezare Публикувано Декември 14, 2016 Публикувано Декември 14, 2016 Говорим за България!http://m.emag.bg/info/form/formuliar-za-popravka-na-produktSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ayl Публикувано Декември 15, 2016 Публикувано Декември 15, 2016 Не знам, дадох пример с еМАГ, защото там ги има. Ако ги имаше в Технополис, щах да дам за пример тях. Иначе на еМАГ сервиза е в Румъния доколкото знам. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 15, 2016 Автор Публикувано Декември 15, 2016 Т.е. пак вятър работа Цитирай
ayl Публикувано Декември 15, 2016 Публикувано Декември 15, 2016 Да, така е. Просто човек скача и се надява неговия точно да не му прави проблеми. Аз лично се отказах от часовника. Наскоро купих TAG Heuer Connected - поне мяза на часовник. Мисля обаче да го махам, не ме кефи нещо, особено пеърнат с айфон. Ще си карам на механиките, там поне няма ъпдейти 1 Цитирай
koksibg Публикувано Декември 25, 2016 Публикувано Декември 25, 2016 Жоре да споделиш плийз каква е причината да решиш да продаваш часавника, не ти хареса нещо определено като функции или има друга причина. Ти тая година "натрупа " опит със Смарт часовници, а аз споменах някъде ИЗ темите че искам часовник/гривна че през тая година(и догодина) бях доста спортно активен и още се колебая между Смарт часовник или Спортна гривна. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 25, 2016 Автор Публикувано Декември 25, 2016 Не ми се щеше да обърквам хората, защото главната причина е в мен. Все пак ще кажа Харесвам големи, метални и тежки часовници а този не е нито едно от изброените. Това е едно неоправдано скъпо тамагочи, което отгоре на всичко не е и много красиво Не ме разбирай погрешно... не е лош часовник, напротив. В комбинация с телефона са идеален тандем, но за какво? Аз също спортувам активно а от друга страна обичам да пазя вещите си. Тук обаче това е невъзможно! Apple Watch и фитнес зала.... оооо няма как да стане. Оставям го в гардероба а телефона с мен в залата. Толкова е... да кажем нежен, че няма как да не го ужулиш, удариш или други такива. Но да, на първо място, просто не можа да ме грабне. Не, че не знаех какво ще се случи още преди да го взема, но бях разочарован от НЕсъвместимостта на Huawei Watch (сега ако ги сложа едн до друг, бих заложил на него), че реших, че няма как да не пробвам и Аpple Watch-a Та така. Не ме грабна, грозен е и изглежда като евтините си имитации и върши всичко това, което биха свършили и те с изключение на едно! Най-големия му плюс, идеалната съвместимост с iPhone. Телефона си няма как да сменя Моля не ми скачайте, това са мои думи и разсъждения. Не ангажирам никой. Не си го купих за да имам повод и доказателства за да го оплюя. Просто така се случи 7 Цитирай
ayl Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 Мислех и аз да скоча на един, но ти в горния пост ми каза това, което вътрешно вече знам (също като теб преди покупката) - че няма да се получи. Ще си карам с механичния... Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 Залагай на гривнатаАко е mi 2 ! 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 26, 2016 Автор Публикувано Декември 26, 2016 Да. За спорт е по-доброто решение. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 Като излезе първата версия, бях в Apple store с 450 долара да си го купя, и не можаха да ме убедят. Все още не мога да се убедя в удобството на подобно нещо, особено на парите на субсидиран iPhone от оператор. Цитирай
baronbg Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 Няколко дни го ползвам, харесва ми, но ми се струва излишен разход. Особенно ме дразни малкия живот на батерията и това че постоянно трябва да го свалям. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 27, 2016 Публикувано Декември 27, 2016 Аз моя го свалям само за зареждане и когато влизам в банята и батерията ми издържа около два дни (сега е на 26% , два дни без час и като седна да пиша ще го сложа да се зареди). Много ми харесва и ми е много удобен, но може би наистина зависи кой какво прави, ако бях на работа може и вече да го бях ударила лошо...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.