Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Искам да попитам някой дали кара корола 2016 132 к.с. с безстепенна автоматична кутия CVT?

Ако може да сподели мнение как се държи колата при извънградско шофиране с тази трансмисия.

Мисля да ходя на тест драйв, но все пак ще съм благодарен за мненията ви.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Карах Субару Леворг със същата цвт. Шасито му е 90% като на Корола-та, разликата е в по-мощния 1,6 турбо с директно впръскване(170к.с.) и по-тежката AWD трансмисия. Малко е странно усещането - като в тролей, но е много удобна и приятна за каране. Просто усещането не е като в друга кола/кутия. Поддръжката нямам идея как е, освен, че в България засега май никой не ги прави и ще разчиташ само на гаранцията.

Публикувано

Да, ще разчитам на 6 годишната гаранция от Тойота
За тролейно усещане четох, но май съм минал това време да "редя" скоростите.
Искам да знам как е при извънградско каране. Ако е важно - карам бързо, но не и агресивно.

Публикувано

За превоз от А до Б става ;) Малко по-мудна е от класическия хидротрансформаторен автомат, но това е от софтуера на кутията. За сметка на това пък, понятието тласък не съществува(стига всичко да е наред технически).

Публикувано

Ще се тества, то е ясно. Просто сме клиенти на Тойота, а аз съм решил следващата ми да е автоматик, а те слагат само тази кутия и то само на бензин от последните модели. Разходът май няма да е повече от дизеловия авенсис. Или поне така мисля.

Публикувано

Жена ми кара Нисан микра 2015 модел с такава кутия.Усещането е невероятно,особено когато натиснеш педала на газта. 1,2 двигател 3-ри цилиндъра 80 к.с.Много мощ за такова купе и същевременно икономични.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да, доколкото разбрах, се води икономична кутия.
Аз затова питах дали някой конкретно тази е карал, че да каже как е като вървене. Колко харчи също, но то това е доста субективно. Аз сега авенсиса хабер нямам колко харчи - само веднъж съм го засичал на 100 км
Иначе по ревютата казват, че като натиснеш педала и се изстрелва. Въпросът е на круизна скорост как върви.

Публикувано

Защо не опиташ във форум за тойота?!

Публикувано

Поизчетох всичко по темата там и викам дали някой има наблюдения тук.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...