Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

UBER

skpavlov

Recommended Posts

Публикувано

Наскоро си качих приложението UBER и се опитах да си повикам автомобил в София, повече от 15 мин. не дойде и прекратих заявката. Някой ползва ли тези услуги в София и въобще работи ли услугата UBER.

Публикувано

Не работи отдавна

Публикувано

Преди една година я спряха,заради страха на ББ,от масови протести.В случая,протести на таксиметровите шофьори.Имаше подписка в нета,за възстановяване на дейността и,но нищо не стана.Лично аз я ползвах и съм много доволен.Предпочитам безкасовите плащания и освен това,вероятността да те измамят е нулева.Имат и уникална рейтингова система,чрез която предварително виждаш оценката от клиентите за шофьора,който ще те вози.Предварително виждаш снимката му,марката и модела на колата и можеш да откажеш и да избереш друг.Надявам се,да я възстановят по-скоро,след като кратуната си отива.

.

Публикувано

В Бг трудна работа

Публикувано

Така и не можах да я пробвам услугата, а много ми се искаше. Преди няколко месеца и аз като човека отворил темата изтеглих приложението с идеята да поръчам кола, но по никакъв начин не сигнализира, че услугата не работи в България. След влизане на сайта им и малко ровене намерих каквото беше написано в 3-тия пост. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...