Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

От една страна не съм нова, но от друга въпросът хич не е значим, затова прецених да не задръствам съществените раздели с него.

Обаче music app-а ме побърква, защото мине се не мине седмица-две-месец и т.н., и мести мястото на плейлистите. Нямам никаква представа защо се случва така. Гугъл, като го попитам, изкарва ирелевантни резултати. За да онагледя какво имам предвид:

5afef36668062aa8.PNG

После след някакво време (в конкретния случай 8 дни по-късно), на абсолютно случаен принцип, се мести горе.

8e08b9f7df3c082c.PNG

И долу се появява опцията за радио. И кара така известно време. И после пак се връща към предходното положение.

Някой знае ли защо се случва така? Ако знае, моля, много моля да ми каже, защото съм на път да свърша като котката от поговорката за любопитството.

Ако е от значение, това е 4s с последен приложим ъпдейт на ОС-а.

15 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Епъл си го редизайнват периодично.Ни бой са

Sent from my iPod touch using Tapatalk

• 0
Публикувано

К'ъв редизайн на една и съща ОС те гони?

Не съм проверявал дали е заради това, просто изстрел в мрака:

Често в Мюзик ми излиза, че съм логнат с акаунта си(а, не съм го правил, даже епъл мюзик ми е забранен). Давам логаут, но след някой и друг ден пак съм вътре. Мисля, че разликата в интерфейса идва от това дали си или не си логнат в акаунта.

• 0
Публикувано

Ами такъв редизайн,че на седмицата го сменяха няколко пъти,като вкарваха мюзик госин Специалист.

• 0
Публикувано

Опитваш се да ми обясниш, че епъл не променят дизайна с ъпдейт на ОС, ами ей тъй, дистанционно...госин Лузър?

• 0
Публикувано

Няма да влизам в обидния ти тон,нали знаеш човек колкото може да се изложи сам ...И така обясни ми как изчезва радио таба в ios 7 след навлизането на apple music.

• 0
Публикувано

Това нямаше ли нещо общо с регионалните настройки?

• 0
Публикувано
на 11/21/2016 at 22:32, Alxx® написа:

Не съм проверявал дали е заради това, просто изстрел в мрака:

Често в Мюзик ми излиза, че съм логнат с акаунта си(а, не съм го правил, даже епъл мюзик ми е забранен). Давам логаут, но след някой и друг ден пак съм вътре. Мисля, че разликата в интерфейса идва от това дали си или не си логнат в акаунта.

Аз го тествах, но не даде никаква промяна в резултат. Всичко си остана същото след като разлогнах и после след като логнах отново.

А регионалните настройки ми стоят все едни и същи, дори не съм ги докосвала.

Мистерия... :D

Иначе устройството не е получавало системен ъпдейт от бая време. На теория нищо по ОС-а не би трябвало да е променяно, ама, а де...

• 0
Публикувано

AppStore e дизайнат така, че да може да бъде променян от сървъра - част от информацията е представена в webview-та, а native елементите са доста конфигурируеми. Предполагам е възможно и Apple Music да са го направили така за да не се налага да пускат ъпдейти, макар че е странно защо биха променяли табовете толкова често - възможно е да има някаква логика, която ги намества и тя да не е супер изпипана.

Иначе по темата за редизайнването - от доста време е възможно да правиш A/B тестове с изцяло нейтив апове и да им променяш изгледа драматично без да пускаш ъпдейти. Facebook апът сигурно има хиляди различни варианти, чрез които тестват кои промени се харесват на хората и кои - не.

• 0
Публикувано

Оп май някой се изложи,интересно дали ще има честта да се извини.

• 0
Публикувано
на 11/23/2016 at 11:33, killer4o написа:

AppStore e дизайнат така, че да може да бъде променян от сървъра - част от информацията е представена в webview-та, а native елементите са доста конфигурируеми. Предполагам е възможно и Apple Music да са го направили така за да не се налага да пускат ъпдейти, макар че е странно защо биха променяли табовете толкова често - възможно е да има някаква логика, която ги намества и тя да не е супер изпипана.

В това има логика. Сега като го прочетох, се сетих, че е имало случаи, макар и не особено чести, в които мюзик не зарежда поради липса на стабилна интернет връзка. Когато излизам от офиса, например, и телефона още не е включен на 3г, надолу по стълбите се губи обхвата на wi-fi. Ако в този момент тръгна тепърва да отварям мюзик, се е случвало да почва да зарежда нещо през интернет, но поради липса на въпросния интернет стои на бял екран. Ако изляза изцяло от обхвата на рутера - зарежда като пич. Ако включа 3г - зарежда като пич.

Така обаче стигам до извода, че Епъл са си абсолютни тролове. :D

• 0
Публикувано

Килърчо, знам, че имат такава възможност, но не намирам логика в твърдението защото при мен и повечето ми познати такива промени липсват.

П.С. Когато към теб се обърнат с "госин специалист", не виждам нищо "обидно" да отговоря в същия дух госин Лузър. Каквото повикало - такова се обадило. Нещо много тънкообидни взехте да го раздавате, а не мерите собствените си приказки?! Едно време(когато ми пукаше за форума), за такива приказки просто щях да те пратя да вървиш на едно място. Не виждам никъде ти да си се извинил.

Ай много ви здраве.

• 0
Публикувано

За кое точно да се извиня,че съм помогнал на потребител,а ти мъжкарееш без да си компетентен?И като ме пратиш на едно място(което сигурно е някакъв бан) как ще допринесеш за форума.Добре беше решил да замълчиш по-достойно беше.Сега стана само още по-смешен.Извинявай,но това ми е мнението

• 0
Публикувано

Ако сам не виждаш за какво трябва да се извиниш, няма аз да ти го навирам в очите. И "помощта" ти

On 21.11.2016 г. at 4:59 PM, Wayward said:

Епъл си го редизайнват периодично.Ни бой са

към потребителя няма нищо общо в случая, нито пък пропускът от моя страна. Много бързо забравихте откъде тръгнахте и кой си губеше времето във ваша полза. Ей заради такива като тебе спрях да влизам и да пиша тук, а сега ще спра напълно...заради такива спряха да влизат и Адамов, и Тъндър, и още доста от екипа и потребителите, госин Лузър. Др(и)аскайте си на воля.

• 0
Публикувано

"Way",или там който си,Aлекс на колко хора е помогнал за последните 8-9 години,едва ли можеш да си представиш.Ама силата на задклавиатурното,е друга работа.Не се пъни,да не се наакаш!

• 0
Публикувано

Алекс, аз в Епъл стора забелязвам промени от време на време, затова го споменах. Мюзик не ползвам и съответно не знам дали го променят, предполагам технически е възможно, но хората, които го гледат ежедневно биха могли да кажат как е положението там. Възможно е да не са промени "спуснати" от сървърите, ами бъгната логика в самото приложение - например "ако имаш >5 плейлиста, сложи таб долу" и при липса на интернет или некоректен кеш, да изпълнява грешната логика.

И бтв, не сте на по 12 да се джафкате в някой тийн форум, не е нужно от нещо дребно да ескалира толкова напрежението :) 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...