Wayward Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Нека всеки сподели закупувал ли е някакви аксесоари за снимане,като лещи,обективи,триподи и каквото и да е друго свързано със снимането с айфон.В момента мен главно ме интересува някакъв обектив за зуум,но се надявам темата да е интересна и на други потребители. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Аз направих няколко опита за зуум обектив, но бих казал неуспешни. Ползвам много често макро лещи и статив за light trails. Цитирай
Wayward Публикувано Декември 7, 2016 Автор Публикувано Декември 7, 2016 Аз също ползвам макро отскоро.Жалко че е зима и обектите за снимане са малко.При мен макрото се завива за една друга леща,която е wide angle но все още не мога да се науча да я използвам.С какво снимаш light trails.Най-доброто приложение за снимане нощем,което аз открих е slow shutter,но го ползвам отскоро и хич не му разбирам още всички настройкиSent from my iPod touch using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Това си е направо за темата "Интересни джаджи...". Цитирай
chayanne Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Аз отскоро ползвам това като трипод и за снимане на панорама. Дистанционното се връзва с блутут към телефона и инфраред към трипода.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Да, със Slow shutter.Търся си нещо подобно на Dome за GoPro за водно-надводно снимане. Цитирай
niksan1979 Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Шамане ако имаш време препоръчай някой кадърна макро леща, че аз поръчах от алито ама пълна скръб.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Моите са също от там, но наистина не всички стават. Първата, която портчах беше ок, но я разглобих и сега като сложен пъзел, не мога да събера лещите. Ще потърся сега. 1 Цитирай
Wayward Публикувано Декември 9, 2016 Автор Публикувано Декември 9, 2016 @TheShaman може ли да отвориш тема или тук да обясниш за опита си със slow shutter?Никсан дай някоя снимка от твоята леща,шамана от неговата да сравня и моята на какво дередже е.Също ме интересува дали като снимате с лещата използвате камера апа или нещо друго. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 9, 2016 Публикувано Декември 9, 2016 Ползвам си Camera.app. Снимки не пазя, но мога да дам линк към Foap профила си, там има много. Цитирай
Wayward Публикувано Декември 9, 2016 Автор Публикувано Декември 9, 2016 Дай линк да видим резултатите от лещата,а за slow shutter нищо не каза ,да очакваме една темичка или те мързи.Sent from my iPod touch using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 9, 2016 Публикувано Декември 9, 2016 Трудно се взима линк от приложението. Ето тук къде сполучливи, къде не. https://www.foap.com/search?q=theshaman&objects=albums,photos&page=1&albums_per_page=5 2 Цитирай
niksan1979 Публикувано Декември 9, 2016 Публикувано Декември 9, 2016 Утре ще кача снимки от моята че сега нямам налични, ще снимам и самата леща да я пофледнетвSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
anych Публикувано Декември 11, 2016 Публикувано Декември 11, 2016 И аз съм се замислила да си купя макро леща от алито. Някой може ли да препоръча нещо читаво? Загледала съм един вариант 6 в 1 лещи за 13$, но не знам защо не ми вдъхва много доверие - 6in1 Wide Angle+Macro+Fish Eye+2X Telephoto+CPL+ND Filter Camera LensИзпратено от моят LG-H850 с помощта на Tapatalk Цитирай
ceckoguide Публикувано Декември 15, 2016 Публикувано Декември 15, 2016 Някой има ли опит с Camera pro?Аз съм с нея, но нещо не мога да регулирам исо-то като тръгна да снимам light trails и снимките стават доста шумни.При slow shutter-a така ли е? Цитирай
Wayward Публикувано Декември 15, 2016 Автор Публикувано Декември 15, 2016 Колкото повече ISO,толкова повече шум.Аз опитвам по-голям shutter speed и по-малко ISO.Това е от собствения ми опит,нищоне разбирам все още.Sent from my iPod touch using Tapatalk Цитирай
rooibos Публикувано Декември 16, 2016 Публикувано Декември 16, 2016 On 12/11/2016 at 9:18 AM, anych said: И аз съм се замислила да си купя макро леща от алито. Някой може ли да препоръча нещо читаво? Загледала съм един вариант 6 в 1 лещи за 13$, но не знам защо не ми вдъхва много доверие - 6in1 Wide Angle+Macro+Fish Eye+2X Telephoto+CPL+ND Filter Camera Lens Изпратено от моят LG-H850 с помощта на Tapatalk Аз си поръчах това: Click и това: Click Не очаквай чудеса за тази цена, но за игра стават. Иначе чета добри думи за Olloclip: Click 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 16, 2016 Публикувано Декември 16, 2016 На стария телефон имах на Olloclip, кажи, речи от същите. Ако си с кейс са направо досадни. Сваляш кейса, слагаш го. Цитирай
ceckoguide Публикувано Декември 19, 2016 Публикувано Декември 19, 2016 @Wayward да знам, че колкото по-високо е повече и шума, и това ми беше питането че като пусна дълга експозиция, и не мога да задам ръчно да е ниско исото, а автоматично вдига и него и то става някаква мацаница Цитирай
Wayward Публикувано Декември 19, 2016 Автор Публикувано Декември 19, 2016 Ами ползвай апп,който ти позволява да задаваш ISO.Аз ползвам Slow Shutter.Sent from my iPod touch using Tapatalk Цитирай
ceckoguide Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 на 12/7/2016 at 19:07, chayanne написа: Аз отскоро ползвам това като трипод и за снимане на панорама. Дистанционното се връзва с блутут към телефона и инфраред към трипода. Sent from my iPhone using Tapatalk Може ли линк или име и модел?Изглежда доста добре Някой има ли линк за кракнат slow shutter? Цитирай
mirror Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 Без jail как смяташ да работи кракнатото приложение? Цитирай
ceckoguide Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 Нямам представа, знаеш че няколко години бях на другия бряг 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 Вече няколко пъти се казва,че за кракнати приложения джейл не е нужен!От година-две е така Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 26, 2016 Публикувано Декември 26, 2016 Баси тъпата Тапа!Пак започна да повтаря Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.