Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Добре че доунгрейднах навреме ... ще изчакам малко с джейла обаче ... предполагам че до няколко дни ще изкарат фул ънтетърд ...

Публикувано
Нещо линк-а ти е убегнал

Отваря се при мен
Публикувано

Линка се вижда през Тапатолк, но не и през браузър.

При мен мобилният нет изчезна цял ден. Вече съжалявам, че избързах.

Публикувано

И при мен се появи проблем с мобилния интернет ;). Като пуснеш дата роуминг -се появява ,но само на 3G ,4G -няма :( 

Нещо не му е наред  - ако не го фикснат с ъпдейт качвам на 10.2 - интернета ми трябва повече от jail :) 

Публикувано

Аз имах проблем с TWO-STEP VERIFICATION. Трябваше да го спра. Сега обаче стигам до натискането на mach_portal, но тук бял екран и нищо не се случва?

Публикувано

Явно ще си живеем без джейл... :(

Публикувано

Ако стигаш до бял екран и зависва - рестартирай го с бутоните и отново и се оправя ;), поне при мен ;)

Публикувано

Качи го през Cydia - аз сега го качих работи -през сафари го пуснах -open cydia app-register later ;)

Публикувано

Това работи Shaman браво -аз го гледах в туитър , но не беше така обяснено :) и не стана преди :(
Но сега стана Благодаря :)

Публикувано

Еее... Вече съм на 10.2

Майната му, днес съм рестартирал 30 пъти поне, без нет и със забиване на телефона, направо на здрава глава бинт :)

Публикувано

Аз лично ще изчакам фул ънтетърд

Публикувано

Колкото, толкова ... B) Тук имаше и много скепсис че и семи ънтертерд ще излезе за 10.1.1 преди НГ, но ето че ни изненадаха ...

Публикувано (редактирано)

Смее се на себе си как все избързва. Първо бърза да слага Jailbreak, после бърза да го разкарва, а фиксовете вече се появиха. :)

Не се научихте да чакате.

Редактирано от emco83
Публикувано

Смее се, че фикса за субстрата излезе "ония" ден. Писано е на предната страница;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...