danvan Публикувано Февруари 5, 2017 Автор Публикувано Февруари 5, 2017 Това че се джейлва не значи че няма да роди Цитирай
jordan00 Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 Здравейте имам проблем: след като инсталирах тема от сидиа, телвфона поиска рестарт и след рестарт не иска да стартира иконката на yalu102? Пробвах с рестарт отново но не се получава. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 Да не иска да оторизираш от settings?Trust? Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 Качи пак със cydia impactor yalu-то , изтекъл ти е 7 дневния сертификат и при мен беше така снощи.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 За тези с TuTuHelper Vip може би има едногодишно решение.Мисля,че е под прикритие 2 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 Ще го пробвам като ми изтече сертификата в края на седмицата, имам vip на tutuhelperSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
jordan00 Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 Да изтекъл сертификат. Мерси много. А това с tutuhelper vip каква е играта!? Цитирай
Donchew Публикувано Февруари 7, 2017 Публикувано Февруари 7, 2017 Още с първото пускане на сидия и.. греда. Четох, пробвах какво ли не вече 3 часа и накрая - нищо. Някой може ли да помогне?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
jordan00 Публикувано Февруари 7, 2017 Публикувано Февруари 7, 2017 (редактирано) на 6/2/2017 at 19:59, gogi6 написа: БЕЗ ЦИТАТИ! Има копче Отговор. Нещо не го намирам в тутухелпера!? Редактирано Февруари 7, 2017 от arm11 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2017 Публикувано Февруари 7, 2017 Само на Vip излиза!В търсачката пишеше Yalu и толкоз Цитирай
Iceman Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 (редактирано) Работи се по това със 7-дневния лиценз, така че в най-скоро време може би няма да ни се налага да правим тази процедура. Редактирано Февруари 8, 2017 от Iceman Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Здравейте!По погрешка или от невнимание(или пък от незнание)..май съм изтрил Cydia Instalera ..и сега колкото пъти и да джайбрейквам с Импактора.Сидията не се появява на дисплея..С Iphon 6 sym..s 10.2. Може ли по някакъв начин да се оправят нещата или трябва рестор..... Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Как се трие Сидия инсталера, винаги съм се чудил????Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 преди 9 минути, simba4 написа: Как се трие Сидия инсталера, винаги съм се чудил???? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ами и аз не можах да разбера..първо Сидията крашна...и след като повторих операцията с импактора..изчезна..и затова си помислих че съм изтрил инсталера... Цитирай
MacIlian Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Ресторанеш ли край с джейлбрейка, освен ако не си си запазил shsh-blobs, да не би просто да ти изтекъл 7 дневния период, тогава трябва да повториш джейла от т. 5 нататък от упътването на The Shaman, по-напред в темата. Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Мне очазал си деба, изтегли го наново през сафари, но имаш ли айфайл или филза?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 (редактирано) Имам IFile....и как се процедира..???? Редактирано Февруари 8, 2017 от shopkin Цитирай
Iceman Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Здравейте!По погрешка или от невнимание(или пък от незнание)..май съм изтрил Cydia Instalera ..и сега колкото пъти и да джайбрейквам с Импактора.Сидията не се появява на дисплея..С Iphon 6 sym..s 10.2. Може ли по някакъв начин да се оправят нещата или трябва рестор..... Провери дали изобщо имаш профил за джейла или е изтекъл, ако не, направи каквото MacIlian ти написа по-горе.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Имам профил..активен,но за жалост имам запазени shsh-blobs за 10.2.1... Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Във Сафари пишеш cydia installer deb отваряш с айфайл инсталираш респринг и си готов!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Iceman Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Имам профил..активен,но за жалост имам запазени shsh-blobs за 10.2.1... Опитай се да го ресторнеш през Find my iPhone, само това ти е вариантът според мен.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 преди 4 минути, simba4 написа: Във Сафари пишеш cydia installer deb отваряш с айфайл инсталираш респринг и си готов! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Не става...изтеглих деб файла..отваря го с айфайла..и при инсталацията дава грешка ... Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 преди 4 минути, Iceman написа: Опитай се да го ресторнеш през Find my iPhone, само това ти е вариантът според мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Би ли ми обяснил малко по подробно..как да стане... Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Такъв метод не съм чувал!!Ама то в тия времена... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.