Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

4bf134cee716231c.pngMCallShow е приложение което показва от кое населено място са ви набрали или кое населено място вие набирате. Програмата използва база данни от телефонни кодове (трябва да се инсталира допълнително) в която са въведени телефонните кодове и отговарящите на тях населени места.

cf1995725e169d3b.PNG ca8754e40ea7d44c.PNG c310a84eec7587a2.PNG 1599ef4fdcddbe84.PNG 405267250463e156.PNG ae2b579aa3614e8f.PNG

Програмата се инсталира от Cydia от сорса на iSpazio. Дело е на разработчиците на MCleaner и е платена.

Налична е и излекувана версия 1.3 (която не работи на FW 3.0!) в сорса на xSellize, като преди да я инсталирате от там прочетете описанието й, за информация как да я активирате.

Ето и начин как да я излекувате v.1.3 и v.1.4 (която работи и на FW 3.0) след инсталация от сорса на iSpazio:

1. Сваляте си http://itunes.apple.com/linkmaker/ и генерирате кода.

2. Стартирате програмката и активирате с 8 цифреният код, след което рестартирате телефона.

Пробвано на 2G-2.2FW, работи отлично! :mad:

В Cydia има база данни с телефонните кодове за България, но не е качествена, затова направих читава база данни за България.

Може да изтеглите базата данни от http://itunes.apple.com/linkmaker/.

В архива освен нея има и списък с включените населени места и техните телефонни кодове.

За да я използвате естествено трябва преди това да имате инсталиран MCallShow oт Cydia,

след което качвате файла 359.mdb в /Applications/MCallShow.app/mdb/ на телефона си и му правите Respring/Restart.

Единствения недостатък (само този открих) е, че след инсталирането й няма да може да спирате и пускате Wi-Fi чрез BossPrefs.

Редактирано от mupo
  • Отговори 106
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• mupo

14

• BANNN

13

• fredo

13

• Grievous

11

Топ автори в тази тема

Публикувано

И аз се чудяяя, а то от какво било! :( Мерси миро мислех рестор да правя

Публикувано

За това пък Wi-Fi се пуска и спира чудесно със SBSettings (при инсталиран MCallShow, разбира се :( )

Публикувано

Трябва ли да инсталирам базата данни първоначално от сидия или става направо да сложа тази която колегата е дал. Понеже при мен не се получава нещо - имам кракнатата програма и сложена ръчно базата данни, но не ми разпознава нищо?

Публикувано

Миро го е казал: инсталираш програмата от Сидия а базата с данни от неговия архив.

Миро, сега го тествах, както винаги много доба работа си свършил :biggrin:

Публикувано

ще пречи ли на skype тази програмка

Публикувано
Трябва ли да инсталирам базата данни първоначално от сидия или става направо да сложа тази която колегата е дал. Понеже при мен не се получава нещо - имам кракнатата програма и сложена ръчно базата данни, но не ми разпознава нищо?

Провери дали си избрал базата данни от програмата.

MCallShow непречи на Skype!

Публикувано

Като ми звъни някой изписва името на оператора, а не града. Как да го оправя?

Публикувано

Ще ти изписва града ако те търсят от стационарен телефон, ако те търсят от мобилен ще ти изписва оператора!

Публикувано

В Cydia има база данни за САЩ и Канада, ако не те устрвойва, теглиш MCallShow DB Editor от сайта на MCallShow (http://www.mcleaner.com/ - в момента не ми го отваря) и си правиш база данни.

Ето и списък с телефонните кодове в САЩ - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NANP_area_codes

• 1 месец по-късно...
Публикувано

качих си FW 3.0 и съм с 2G–и сега програмата не ми показва от кой телефон на кой оператор отговаря,а преди с 2.2.1 нямаше проблем.появи се след инсталация на 3.0. има ли някой идея какво става и как се оправя.мерси

Публикувано

В информацията за програмата в Cydia си пише, че не работи под 2.х и че (уж) ще излезе ъпдейт.

Извод: Четете информацията за приложенията които качвате!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Излезе новата версия на MCallShow 1.4 работеща на v3.0.

Начин на исталиране:

1: Отваряте Cydia, чрез Search функцията намирате и инсталирате оригиналната MCallShow 1.4.

2: Сваляте този архив и разархивирате на вашето PC.

Свали

3: Чрез помоща на кей генератора си правите собствен ключ, отваряте го и на Please select an Application... избирате MCleaner MCallShow v1.3 iPhone.

4: В полето IMEI въвеждате вашият личен на телефона, него може да видите в Settings/General/About и скролвате малко надоло.

5: След като сте въвели IMEI номера правилно натискате Generate и там веднага ще се появи вашият ключ. Отваряте MCallShow и натискате горе в ляво Buy/Activated а в полето въвеждате вашият ключ.

Ми това, сега само чакаме mupo да направи новата база данни.

Свалих си тяхната база данни и сега само ще чакам някой да ми се обади за да споделя работи ли.

2drswa1.pngb6zq7d.png

Редактирано от mupo
Публикувано

Базата данни би трябвало да е същата.

Публикувано

Да работи, базата данни Тук.

Публикувано

Аз имам карта която започва с 0887, но е на Globul, защото е преподписан нов договор без смяна на номера. Като звъннах от тоя номер и програмата ми изписа Mobiltel AD. Не разпознава, че е на Globul... :Wink:

Публикувано

Мерси на @Grievous и на Миро. Работи перфектно.

Публикувано

Здравейте,

Имам следния проблем:бях си инсталирал на 2.2.1 MCallShow и след това на 3.0 сбърках и я добавих без да искам както другите програми, които използвам. След като прочетох наскоро темата се опитах да деинсталирам тази 1.3 от xSellize и да сложа 1.4 от iSpazio, но нещо не стана като хората. Сега каквото и да инсталирам от Cydia ми се сваля и после пише: 1 прозорец:usr/bin/dpkg returned an error code (1)

2 прозорец:/var/cache/apt/archives/com.mcleaner.MCallShow_1.4_iphoneos-arm.debsubprocess new pre-removal script returned error exit status 127. Моля ви ако някой може да помогне защото това ми бъгва инсталацията на приложенияпрез сидиа.

Благодаря предварително!

Публикувано

hrisst опитай да инсталираш MCallShow 1.3 от сорса на xSelleze (респринг ако е нужно) след това я деинсталирай от Cydia и отново респринг ако е нужно. След това опитай по начина за инсталиране на MCallShow 1.4 описан от Grievous

Edit: Който я е инсталирал може ли да потвърди или отрече дали това все още е в сила?

Единствения недостатък (само този открих) е, че след инсталирането й няма да може да спирате и пускате Wi-Fi чрез BossPrefs.
Публикувано

При всеки опит да инсталирам това, което казваш още на първия ред пише Could not exec dpkg! , a dpkg-то е там. Вече се чудя дали има някакъв начин през Icy да си кача Cydia

Публикувано
Който я е инсталирал може ли да потвърди или отрече дали това все още е в сила?

Да така е за съжаление.

Публикувано

И в чуждестранните форуми не намерих решение на проблема си и сега си довършвам рестора.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...