Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Sim Application?

ElemenT (a.k.a. Chiko)

Въпрос

Публикувано

Здравейте! Имам проблем с намирането на опцията sim "application"? Със iphone 6 съм ,а имам приятели с 5s и 7 които я имат? Благодаря предварително за отделеното внимание!

23 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Settings/Phone/ най-отдолу търдиш Sim Application. Ако го няма може да има проблем със сим картата. 

• 0
Публикувано

Няма го! Точно това е проблема! Ако отида при оператор дали ще има полза ми е по скоро въпроса?

• 0
Публикувано (редактирано)

Asen 77 ти е дал правилен съвет къде се намира. Виж в същото меню .......Phone - най отгоре разпознава ли ти твоя номер на телефона и изписан ли е . Трябва да е изписан, ако го няма значи имаш кахър с мтелската сим.

Редактирано от batvalyo
  • 0

При мен пък има друг дерт на виваком това е от както смениха сим картата с новата 4G. Показва че имам гласова поща, а немога да я набера.

35468545765a885a52950a5bc33f75d4.jpg1f2619a8f5c18085ae8f79ae7b942047.jpg

п.с. Сега оператор каза, че нямам активна гласова поща да съм си видел настройките. Дрън Дрън.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Редактирано от turieca
  • 0
Публикувано

Това е бъг на 10ткята....

• 0
Публикувано

И при мен го имаше до вчера на Мтел, появи се някъде около между 10 и последната 10.2 версия на iOS, днес като погледнах нямам червена точка вече.

• 0

Ако ти липсва пак ще се появи не бой се и моята изчезва понякога. :)

Редактирано от turieca
  • 0
Публикувано

Да и при мен го има това с червената точка. На iPhone 7 с iOS 10.2 на МТел. Същото е на iPhone 5s i iOS 10.2 на Виваком. Явно си е бъг на 10-ката, защото се появи след 10.1, а и на двата телефона съм със спряна гласова поща. Няма какво да гледаш настройки.

• 0
Публикувано

Може да се пробва с USSD code ##002# и като излезе менюто с Dismiss....

• 0

Както каза turieca, докъто му се накефа, че изчезна и взе че се появи отново, адски ме дразни! Врътката с USSD code ##002# за сега работи, да видим докога обаче!

Редактирано от MacIlian
  • 0
Публикувано

За кратко. При мен се появи след 30-40 мин отново. Повече залагам че нищо не е направило, а просто си има моменти в който го няма и после се появява.

• 0
Публикувано

При мен от как набрах кода не се е появявала точката.

• 0
Публикувано

На мен и без код ми изчезна, два пъти излиза, цъкам да набера и прекъсвам и трети път не се появи, дано е не излиза, че е много дразнещо!

• 0
Публикувано

Сега влизам да въведа този код и гледам точката изчезнала :)

• 0
преди 19 часа, batvalyo написа:

Asen 77 ти е дал правилен съвет къде се намира. Виж в същото меню .......Phone - най отгоре разпознава ли ти твоя номер на телефона и изписан ли е . Трябва да е изписан, ако го няма значи имаш кахър с мтелската сим.

Моят номер е...това беше следващото нещо което проверих! Дали е от картата е въпроса ,но след като ми я разпознава софтуера явно проблема е другаде?!

Редактирано от ElemenT (a.k.a. Chiko)
  • 0
Публикувано

Аз не разбрах къде е драмата с тая липса?
Дори не съм влизал в това меню!

• 0
Публикувано

При мен (vodafone)  точката изчезва като съм на мобилен нет , а като се свърже с домашния се появява.

• 0
Публикувано
на 6.01.2017 г. at 21:30, The Shaman написа:

Аз не разбрах къде е драмата с тая липса?
Дори не съм влизал в това меню!

Няма драма! Просто при 5S и 6S менюто е там,а при 6-та го няма! Искам да разбера от къде идва проблема?

• 0
Публикувано

С 6+ и имам sim "application". Това може да зависи от оператора.

• 0
Публикувано
на 1/8/2017 at 11:02, ElemenT (a.k.a. Chiko) написа:

Няма драма! Просто при 5S и 6S менюто е там,а при 6-та го няма! Искам да разбера от къде идва проблема?

Размени сим картите и ще разбереш от къде идва "проблема" 

• 0
Публикувано
на 10.01.2017 г. at 0:08, kawabiker написа:

Размени сим картите и ще разбереш от къде идва "проблема" 

Това исках да разбера...може би прибързах с запитването! Благодаря ти много!

• 0
Публикувано

Не съм пробвал още ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...