Asen_77 Публикувано Януари 13, 2017 Публикувано Януари 13, 2017 CARROT Weather - Talking Forecast Robot $3.99 Категория: Weather Последен Ъпдейт: Nov 17, 2016 Версия: 3.1 Размер: 59.0 MB Поддръжка за Apple Watch: Yes Поддържани Езици: English Продавач: Grailr LLC © 2015-2016 Grailr LLC Изисквания: iOS 10.0 or later, WatchOS 3.0 and above Точна прогноза за времето с специална поддръжка за Apple Watch. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 14, 2017 Публикувано Януари 14, 2017 Това е най-стабилната и бърза програмка за времето на часовника с чудесни компликации (с много възможности за персонализация), но: 1) не винаги прогнозата за България е много точна 2) скъпо е - плащаш веднъж 4 евро за айфон апп,, а за допълнителните AW настройки (персонализация на компликациите, чест авто-рефреш с прогноза на всеки 30 мин.) се доплаща 2.5 евро на година. Скоро ми изтече premium абонамента и не смятам да го подновявам. Най-точната прогноза си остава на AccuWeather, но AW app-ът им не е на нужното ниво - бавно обновява и не изкарва актуалната температура в компликацията. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 3, 2017 Публикувано Декември 3, 2017 Масивни ъпдейти имаше напоследък и накратко промените са: - изцяло нов дизайн на всяко устройство (вкл. часовника) - weather underground data source, което означава много по-точна прогноза за България - weather alerts Лошата новина е, че се появи Ultrapremium membership, който е бая скъп, и доста време му се опъвах, ама в крайна сметка се абонирах. Програмката остава най-добрата за времето за часовника, а това е нещо, което проверявам по няколко пъти на ден и 1.75/месец абсолютно си заслужава според мен. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 5, 2018 Публикувано Декември 5, 2018 Свърши ми ултрапремиум абонамента и реших да не го подновявам. Последните месеци програмата не се ъпдейтваше често на часовника и това ме принуди да ползвам стоковия weather. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.