mitkoiphone Публикувано Март 31, 2010 Публикувано Март 31, 2010 Искам да попитам има ли някой нещо такова. Виждал ли е това или ... ? Ако някой се навие и иска да помогне, ще кажа и как и защо се получава това. Давам снимки ... по късно може да добавя още инфо. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 31, 2010 Автор Публикувано Март 31, 2010 Проблеми с кексове нямам. Имам само един дублиран, но мисля че той е за тракпад-а. Или нещо такова. Специално видеото ми е чисто. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 1, 2010 Автор Публикувано Април 1, 2010 Ами проблема си е перманентен. Може след рестарт да ми се появи този екран. След това няколко пъти да го дава след ресарт и да не иска да тръгне нормално. Някой път си тръгва от раз и не го дава този екран. Забелязах само едно, което може би няма никакво значение. Най-често го прави това, когато компа не е работил дълго време, т.е. една нощ. През деня го гася, ресетвам ала бала, и нищо. Като стана сутрин и го пусна и хоп, появява се. Не съм първия с този проблем, по другите форуми също съществува, чужди форуми де. Но решение не мога да намеря. Оправям го, когато вляза със -v -x, в save mode, и след това рестарт и тръгва нормално. Проблема е мн кофти, поне за мен. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 За мен това е от kext. Имал съм подобен проблем с nVidia driver. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 1, 2010 Автор Публикувано Април 1, 2010 Искаш да кажеш, нещо от рода че кекса на видеото не работи както трябва ли ? Възможно ли е, ако някой друг кекс прави проблем, да се отразява на видеото ? Цитирай
stangen Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 За видеото ти по спомени се грижеха AppleIntelGMA3100.kext, AppleIntelIntegratedFramBuffer.kext. При мен грижите идваха когато системата реши да тръгне в 64 битов режим и ...черен екран. Провери дали правилно ти е разписан device ID-то на картата в кексове-те. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 1, 2010 Автор Публикувано Април 1, 2010 (редактирано) Уау, един различен отговор на проблема ми. Би ли бяснил, какво точно да проверя, и дали мога да задам ВИНАГИ да тръгва в 32 битов режим и да не се пробва в 64 битов. Редактирано Април 1, 2010 от mitkoiphone Цитирай
stangen Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Отвори си козолката и напиши uname -а , ще ти излезе версията на кърнала и в какъв мод работи i386-32 битов, x64 - 64 битов. Можеш да се позачетеш във форума на insanelymac за решение на въпроса ти. А колкото до 32 битовият мод при бутване ползвай този ключ arch=i386. Все пак , мисля, че не е от това проблема ти а както колегата каза по-горе от kext. Така, че четене и проби му е майката и бащата Аз съм с Dell 640m но моя лаптоп е с по-старата видеокарта GMA950. Не съм се заигравал много със X3100...Въпреки ,че имам едно Sony с такава карта и все не ми остава време да му сложа правилната ОС. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 1, 2010 Автор Публикувано Април 1, 2010 (редактирано) Сега ще видя за какво иде реч, този проблем съм го вижал и в "лудите от мак", но сега точно не мога да намеря темата. А за четенето и пробите, бъди сигурен че го правя всеки ден. Работи в 32 битов режим. Редактирано Април 1, 2010 от mitkoiphone Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 2, 2010 Автор Публикувано Април 2, 2010 Днес преди малко, пак се получи така екрана. Влязох пак в сейф мод, изтрих всичко което се намира в S/L/E свързано с "950" . Бях чел някъде, че може да дава грешка от това. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.