blizzard Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Има ли начин да видя точната локация на снимките дирекно от телефона, преди на с 3gs и iOS 4 ми хвърляше пинче на картата и беше много готино? Цитирай
0 gogi6 Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Като си пуснеш локацията на камерата! Цитирай
0 blizzard Публикувано Януари 31, 2017 Автор Публикувано Януари 31, 2017 Пусната ми е локацията. Като дръпна снимката нагоре нищо не става. Цитирай
0 newabv Публикувано Март 15, 2017 Публикувано Март 15, 2017 Ако ги качиш в Гугъл фотос, там на инфо за снимката се вижда много точна карта с ПИН къде точно е снимана. Иначе в албуми на айос галерията има "места", Ама Хич не е точно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Въпрос
blizzard
Има ли начин да видя точната локация на снимките дирекно от телефона, преди на с 3gs и iOS 4 ми хвърляше пинче на картата и беше много готино?
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.