Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,искам да попитам как мога да качвам карти на Garmin USA закупен от апстор телефона не е джейлбрейкнат.По-точно се интересувам за карта на bgmountains.img.

Публикувано

Добре трябва ми планинска или офроуд карта,но да е за телефона,ако някой има или знае да сподели

Публикувано

Ползвам maps.me и си търся маршрути в нета. За какво точно ти трябва? Колело? Пеш?

Публикувано

И за двете,ще разгледам това приложение и ще видя дали ще свърши работа,но идеята ми е без зададен маршрут,ако стигна някъде и искам да продължа да пусна приложението да видя къде съм и накъде да тръгна,абе джипиес с планинска карта ама офлайн.bgmountains е такава,но се чете само от гармин устройства,OFRM също други незнам.

Публикувано

Еми вземи си ръчен гармин или намери начин да конвертираш файла за някоя offline навигация. Може да свалиш KML файл от http://bgmountains.org/ и да го набухаш в някоя офлайн навигация.

Публикувано

Не искам ръчен гармин,искам по-малко неща за носене,а такава офлайн навигация която чете такива карти знаеш ли?Ако не те мързи напиши по-подробно как точно работиш с тази maps.me и тя е офлайн навигация доколкото виждам.Как така търсиш маршрути и как ги зареждаш,извинявай за некомпетентните въпроси ама още проучвам нещата.

Публикувано

Например ако сваля някой трак от bgmountains,мога ли да го кача в maps.me и ако може как?

Публикувано

Пробвай OsmAnd Maps има май хубава карта с контури и т.н. Аз достс време търсих програма която да ми зареди бгпланините или гарминската карта, но до колкото помня не стигнах до успех.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...