Миро Мирчев Публикувано Февруари 20, 2017 Публикувано Февруари 20, 2017 Здравейте,искам да попитам как мога да качвам карти на Garmin USA закупен от апстор телефона не е джейлбрейкнат.По-точно се интересувам за карта на bgmountains.img. Цитирай
Миро Мирчев Публикувано Февруари 24, 2017 Автор Публикувано Февруари 24, 2017 Добре трябва ми планинска или офроуд карта,но да е за телефона,ако някой има или знае да сподели Цитирай
mirror Публикувано Февруари 24, 2017 Публикувано Февруари 24, 2017 Ползвам maps.me и си търся маршрути в нета. За какво точно ти трябва? Колело? Пеш? Цитирай
Миро Мирчев Публикувано Февруари 24, 2017 Автор Публикувано Февруари 24, 2017 И за двете,ще разгледам това приложение и ще видя дали ще свърши работа,но идеята ми е без зададен маршрут,ако стигна някъде и искам да продължа да пусна приложението да видя къде съм и накъде да тръгна,абе джипиес с планинска карта ама офлайн.bgmountains е такава,но се чете само от гармин устройства,OFRM също други незнам. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 24, 2017 Публикувано Февруари 24, 2017 Еми вземи си ръчен гармин или намери начин да конвертираш файла за някоя offline навигация. Може да свалиш KML файл от http://bgmountains.org/ и да го набухаш в някоя офлайн навигация. Цитирай
Миро Мирчев Публикувано Февруари 24, 2017 Автор Публикувано Февруари 24, 2017 Не искам ръчен гармин,искам по-малко неща за носене,а такава офлайн навигация която чете такива карти знаеш ли?Ако не те мързи напиши по-подробно как точно работиш с тази maps.me и тя е офлайн навигация доколкото виждам.Как така търсиш маршрути и как ги зареждаш,извинявай за некомпетентните въпроси ама още проучвам нещата. Цитирай
Миро Мирчев Публикувано Февруари 24, 2017 Автор Публикувано Февруари 24, 2017 Например ако сваля някой трак от bgmountains,мога ли да го кача в maps.me и ако може как? Цитирай
ceckoguide Публикувано Февруари 24, 2017 Публикувано Февруари 24, 2017 Пробвай OsmAnd Maps има май хубава карта с контури и т.н. Аз достс време търсих програма която да ми зареди бгпланините или гарминската карта, но до колкото помня не стигнах до успех. Цитирай
Миро Мирчев Публикувано Февруари 24, 2017 Автор Публикувано Февруари 24, 2017 Ще пробвам и ще споделя.Благодаря Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.