Asen_77 Публикувано Март 7, 2017 Публикувано Март 7, 2017 Photomath - Camera Calculator Безплатно Категория: Education Последен Ъпдейт: Feb 24, 2017 Версия: 3.0.5 Размер: 31.7 MB Поддържани Езици: English, Croatian, Czech, French, German, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Thai, Traditional Chinese, Turkish Продавач: Photomath, Inc. © 2016 Photomath, Inc. Изисквания: iOS 8.0 or later. Просто насочете камерата на смартфона си към математическата задача която желаете да решите и Photomath ще Ви покаже резултата с детайлно стъпка по стъпка обяснение. Photomath Ви предоставя: камера калкулатор, разпознаване на ръкописен текст, инструкции стъпка по стъпка за решаване на задачака, както и смарт калкулатор. Photomath поддържа аритметика, числа, фракции, десетични числа, корени, алгебрични изрази, линейни уравнения / квадратни уравнения /, абсолютни уравнения / системи от уравнения, логаритми, тригонометрия, експоненциални и логаритмични функции, производни и интеграли. 1 Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 5, 2020 Публикувано Октомври 5, 2020 Ще ползвам темата да питам, защо на стоковият калкулатор когато въведа четири цифри ги дели със запетая? Преди не беше така а си ги даваше цели. Пример 5600 го разделя 5,600!? Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 5, 2020 Публикувано Октомври 5, 2020 Не, не е! Но и на сестра ми, която си е в България с регион Бг, пак разделя по същият начин. Другаде нещо се пипа. Цитирай
mirror Публикувано Октомври 6, 2020 Публикувано Октомври 6, 2020 От региона е, завъртях от БГ на Germany и ми наби веднага точка след третия знак. Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 6, 2020 Публикувано Октомври 6, 2020 Аз съм с регион БГ, подредбата на клавиатурата дали има значение? Моята БГ е първа. Цитирай
mirror Публикувано Октомври 6, 2020 Публикувано Октомври 6, 2020 При смяна на клавиатурата в настройките, не видях промяна свързана с калкулатора. Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 6, 2020 Публикувано Октомври 6, 2020 преди 4 часа, mirror написа: От региона е, завъртях от БГ на Germany и ми наби веднага точка след третия знак. Три телефона с Бг регион и пак разделя! Цитирай
mirror Публикувано Октомври 6, 2020 Публикувано Октомври 6, 2020 Явно е от версията на Андроида! Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 6, 2020 Публикувано Октомври 6, 2020 При смяна на клавиатурата в настройките, не видях промяна свързана с калкулатора.Виж тук как е Цитирай
mirror Публикувано Октомври 6, 2020 Публикувано Октомври 6, 2020 Виждам, но при мен играе роля само региона, но не и клавиатурата. Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 6, 2020 Публикувано Октомври 6, 2020 Сега смених на регион Бг и се оправя при мен. На старият ми 6S няма ядове, но си е на 13-та версия още. Ще пробвам после тия в България да сменим региона на друг, че да видим. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.