imanev Публикувано Март 13, 2017 Публикувано Март 13, 2017 Здравейте, От скоро постоянно ми изкача прозорец за избор на мрежа, като стартирам приложения. От къде мога да я махна тази функция? Не искам да ми предлага да избирам, искам сам да решавам дали що ползвам мрежа или не. Цитирай
0 londongunner Публикувано Март 13, 2017 Публикувано Март 13, 2017 От тук Ask to join network трябва да е offSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 13, 2017 Публикувано Март 13, 2017 Ask to Join... не се отнася за това! Цитирай
0 imanev Публикувано Март 13, 2017 Автор Публикувано Март 13, 2017 Ask to Join... не се отнася за това! Премахнах отметката и се оправи. Реших си проблема с този съвет 1 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 13, 2017 Публикувано Март 13, 2017 Моята никога не е била включена, но чат пат ме ми изкарва списъка с мрежите., когато има свободна, обществена мрежа. То пише за какво се отнася функцията. При теб ако е била включена е нормално да те пита и за познати мрежи. Цитирай
0 imanev Публикувано Март 13, 2017 Автор Публикувано Март 13, 2017 Да, а моята беше включена. След като я изключих и се оправи Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Март 13, 2017 Публикувано Март 13, 2017 Точно така. Като е изключена, не изскача прозореца за вифи мрежи. 1 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 Напротив, изкача. Няма просто да си чеша пръстите тук Цитирай
0 londongunner Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 При мен тази опция е изключена откакто съществува и никога не ми е изкачал прозорец за wifi .Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 При мен тази опция е изключена откакто съществува и никога не ми е изкачал прозорец за wifi .Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Вярвам ти, но нали не смяташ, че си говоря ей така или се опитвам да подхвана някакъв спор Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 14, 2017 Публикувано Март 14, 2017 Ако няма клетъчен нет към момента, то тогава изскача и на изключен бутон. 2 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 17, 2017 Публикувано Март 17, 2017 Само да отбележа, макар, че Алекс обясни. Това е от днес. Естествено няма как да докажа, че опцията ми е изключена. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 20, 2017 Публикувано Март 20, 2017 Жоре, включен от бутона клетъчен нет, никак не означава, че имаш в момента. Всяка връзка има таймаут и редица работещи параметри, нужни за да е наистина онлайн. Приемете така: Включеният от бутона нет означава, че имате връзка при поискване на такава от ОС или приложение, но това никак не означава, че 100% от времето сте онлайн. Да не обсъждаме колко често кляка dns на телемор например. Ей оттам и изскачащото прозорче 1 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 20, 2017 Публикувано Март 20, 2017 Саше, имах предвид, че бутончето Ask to Join ми е изключено. За нета ясно. Цитирай
0 gogi6 Публикувано Март 20, 2017 Публикувано Март 20, 2017 " userid="226"] Жоре, включен от бутона клетъчен нет, никак не означава, че имаш в момента. Всяка връзка има таймаут и редица работещи параметри, нужни за да е наистина онлайн. Приемете така: Включеният от бутона нет означава, че имате връзка при поискване на такава от ОС или приложение, но това никак не означава, че 100% от времето сте онлайн. Да не обсъждаме колко често кляка dns на телемор например. Ей оттам и изскачащото прозорче Да де,ама ако беше така защо точно на теленор никога не ми е излизал този прозорец?Не,че ми е важно Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 25, 2017 Публикувано Март 25, 2017 Жорка, моето също е изключено. Гоги, по морето не знам как сте, ама телемухомор тука е баси мъката и прозорчето изскача редовно. Смятай "най-бързата...", ама спряла. Цитирай
0 arm11 Публикувано Март 25, 2017 Публикувано Март 25, 2017 Аз съм на Теленор също и прозорчето не съм му виждал очите от години. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 25, 2017 Публикувано Март 25, 2017 Има ли свободна мрежа си изкача. Цитирай
0 imanev Публикувано Март 26, 2017 Автор Публикувано Март 26, 2017 Аз откакто го изключих и спря да ми изкача. Не се е случвало и да съм на място, където да нямам обхват и там да има WiFi, за да мога да твърдя, че тогава ще изкочи. Доверявам се на мненията ви, че е така. Всъщност, когато ходя в чужбина и ми е изключен мобилния нет, също не ми е изкачал този прозорец, при изклочена опция. Факт е за мен, че докато опцията беше включена, прозореца ми изкачаше веднага след като се разкача от мрежата у дома или офиса и телефона засече мрежи в момент на изполването му. Откакто я изключих спря. Интересното е, че телефона ми предложи в изкачащ прозорец, да я включа тази опция. Тогава правих нещо и не се зачетох какво точно иска и се съгласих, после не знаех от къде да върна нещата по стария начин. За мен това е решението. Цитирай
Въпрос
imanev
Здравейте,
От скоро постоянно ми изкача прозорец за избор на мрежа, като стартирам приложения. От къде мога да я махна тази функция?
Не искам да ми предлага да избирам, искам сам да решавам дали що ползвам мрежа или не.
19 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.