dessyteneva Публикувано Март 21, 2017 Публикувано Март 21, 2017 (редактирано) Както и очаквахме след спирането на работата на онлайн магазина на Apple, компанията действително добави нови продукти само преди броени минути и това са червените версии на iPhone 7/7 Plus и един нов модел iPad. Двата смартфона в красив червен цвят са част от многото Product Red брандирани Apple продукти, въпреки че това е първият път, когато цвета е директно out of the box както се казва. Самите телефони са идентични с миналогодишния iPhone 7/7 Plus, налични са с 128/256 GB размер на паметта и цените им са съответно 749/849 долара за малкия вариант и 869/969 долара за големия. Тази продуктова линия е посветена на борбата със СПИН, а поръчките за телефоните ще започнат на 24 март. Както казахме, компанията добави в своята гама и един нов iPad, което е много далеч от спекулациите за четири очаквани модела, които изпълваха новинарските потоци напоследък. Новият 9.7 инчов iPad е отново много тънък и лек, но идва с чип А9 и ниска начална цена, като ще бъде достъпен за поръчки още в петък. Той е с ярък Retina Display и резолюция 2048х1536 пиксела, както преди. Наличен е в златно и сиво и цената му започва от 329 долара за 32GB WiFi модел и 459 долара за WiFi + cellular. Наличен е и в 128 GB версия. Редактирано Март 21, 2017 от dessyteneva 1 Цитирай
kaizera Публикувано Март 21, 2017 Публикувано Март 21, 2017 Аууу това може и да ме накара да забравя грозния иначе дизай. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 22, 2017 Публикувано Март 22, 2017 Как можаха да го направят бял отпред, боже?? Тия очи нямат ли..Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 22, 2017 Автор Публикувано Март 22, 2017 С черен панел изглежда уникално, сутринта ще пусна тема за концепцията. Иначе и аз бих искала розовия да е с черно, ама няма за съжаление. Като пуснаха цвета по-миналата година си спомням, че бяха сглобили от два един и също изглеждаше чудно, но явно вкусовете ни се различават с тези на дизайнерите Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
The Shaman Публикувано Март 22, 2017 Публикувано Март 22, 2017 Да си призная с бяло ми харесва повече. Да си призная също, че като цяло обаче, грам не ми допада! Цитирай
miro1972 Публикувано Март 22, 2017 Публикувано Март 22, 2017 Аз ще чакам цвят "бебешко синьо".Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Март 24, 2017 Публикувано Март 24, 2017 Днес някой дали го е взел вече ? Аз поръчах за 28ми... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 25, 2017 Публикувано Март 25, 2017 Епъл не обичат да дават пари на някой друг. Не вярвам да дават повече от 3-4% от продажбите на червените продукти за благотворителност. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Март 25, 2017 Публикувано Март 25, 2017 Кой го казва. Можеше просто да кажеш "Издъних се" или нещо такова. Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 1, 2017 Автор Публикувано Април 1, 2017 Честито, много е красив в този цвят!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
algor Публикувано Април 1, 2017 Публикувано Април 1, 2017 Според мен това червено не е онова червено и аз също ще се въздържа от мнение, докато не го видя наживо. Иначе със здраве да си го ползваш, тигър! 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 2, 2017 Публикувано Април 2, 2017 Сега го видях в iStyle в Парадайз.Добре изглежда.А оттук може да си свалите подходящи тапетиhttps://www.google.bg/search?q=cska+wallpapers&safe=active&client=safari&hl=bg-bg&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiepL73u4XTAhVEGZoKHZkEAw8Q_AUIBygB&biw=375&bih=559 3 Цитирай
killer4o Публикувано Април 2, 2017 Публикувано Април 2, 2017 на 3/25/2017 at 21:22, DreamcatcheR написа: Епъл не обичат да дават пари на някой друг. Не вярвам да дават повече от 3-4% от продажбите на червените продукти за благотворителност. Sent from my iPhone using Tapatalk Това на базата на какво го казваш? Според този пост от 2013, само на (RED) са дали $65 милиона. Отделно имат програма, която match-ва даренията на служителите си (до $10 000/година за служител), а Тим Кук е сред най-големите филантропи в света (и като глава на компанията до голяма степен влияе политиките ѝ). Ако ти е любопитно, тук има доста подробен списък с даренията на компанията - не знам дали обичат или не обичат, но е факт, че отделят доста средства за това. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.