Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

red-iphone-7.thumb.png.3a4981601b6fc3f996cf5598dbd7a60e.png

Както и очаквахме след спирането на работата на онлайн магазина на Apple, компанията действително добави нови продукти само преди броени минути и това са червените версии на iPhone 7/7 Plus и един нов модел iPad.

Двата смартфона в красив червен цвят са част от многото Product Red брандирани Apple продукти, въпреки че това е първият път, когато цвета е директно out of the box както се казва. Самите телефони са идентични с миналогодишния iPhone 7/7 Plus, налични са с 128/256 GB размер на паметта и цените им са съответно 749/849 долара за малкия вариант и 869/969 долара за големия.

Тази продуктова линия е посветена на борбата със СПИН, а поръчките за телефоните ще започнат на 24 март.

Както казахме, компанията добави в своята гама и един нов iPad, което е много далеч от спекулациите за четири очаквани модела, които изпълваха новинарските потоци напоследък.

new-ipad-9.7.jpg.6ce9c356bcd4669f7dc5518acaeaf26a.jpg

Новият 9.7 инчов iPad е отново много тънък и лек, но идва с чип А9 и ниска начална цена, като ще бъде достъпен за поръчки още в петък. Той е с ярък Retina Display и резолюция 2048х1536 пиксела, както преди. Наличен е в златно и сиво и цената му започва от 329 долара за 32GB WiFi модел и 459 долара за WiFi + cellular. Наличен е и в 128 GB версия.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

За Asen_77:)))

Публикувано

Идеален е, прати ми два броя ;) 

Публикувано

Аууу това може и да ме накара да забравя грозния иначе дизай.

Публикувано

Как можаха да го направят бял отпред, боже?? Тия очи нямат ли..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

С черен панел изглежда уникално, сутринта ще пусна тема за концепцията. Иначе и аз бих искала розовия да е с черно, ама няма за съжаление. Като пуснаха цвета по-миналата година си спомням, че бяха сглобили от два един и също изглеждаше чудно, но явно вкусовете ни се различават с тези на дизайнерите :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да си призная с бяло ми харесва повече. Да си призная също, че като цяло обаче, грам не ми допада!

Публикувано

Аз ще чакам цвят "бебешко синьо".

Публикувано

Днес някой дали го е взел вече ?

Аз поръчах за 28ми...

Публикувано

Е ти вече каза достатъчно!

Публикувано
Публикувано

Епъл не обичат да дават пари на някой друг. Не вярвам да дават повече от 3-4% от продажбите на червените продукти за благотворителност.

Публикувано

Кой го казва. Можеше просто да кажеш "Издъних се" или нещо такова.

Публикувано

Честито, много е красив в този цвят!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Според мен това червено не е онова червено и аз също ще се въздържа от мнение, докато не го видя наживо.

Иначе със здраве да си го ползваш, тигър! :cheers:

Публикувано

Сега го видях в iStyle в Парадайз.Добре изглежда.А оттук може да си свалите подходящи тапети
https://www.google.bg/search?q=cska+wallpapers&safe=active&client=safari&hl=bg-bg&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiepL73u4XTAhVEGZoKHZkEAw8Q_AUIBygB&biw=375&bih=559

Публикувано
на 3/25/2017 at 21:22, DreamcatcheR написа:

Епъл не обичат да дават пари на някой друг. Не вярвам да дават повече от 3-4% от продажбите на червените продукти за благотворителност.

Това на базата на какво го казваш? Според този пост от 2013, само на (RED) са дали $65 милиона.

Отделно имат програма, която match-ва даренията на служителите си (до $10 000/година за служител), а Тим Кук е сред най-големите филантропи в света (и като глава на компанията до голяма степен влияе политиките ѝ).

Ако ти е любопитно, тук има доста подробен списък с даренията на компанията - не знам дали обичат или не обичат, но е факт, че отделят доста средства за това.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...