Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

workflow.thumb.jpg.21808a00ab7ee247b6984efd5bca950d.jpg

Apple закупи приложението Workflow, което представлява независим инструмент, разработен за iOS, позволяващ на потребителите да комбинират различни приложения по уникален начин и да автоматизират някои процеси на iPhone или iPad.

Като пряк резултат от покупката, Workflow вече е безплатно за изтегляне в AppStore, но това което е по-интересно в спецификата на сделката, може би е именно негавата функционалност.

Твърде рано е да се каже с точност какво ще ни предложи iOS 11, но подобна автоматизация на процесите би била една интересна скрита функция, а компанията като собственик на приложението, вече има възможността да пренесе това удобства в операционната си система.

Строгият контрол над iOS означава, че приложенията могат да си взаимодействат с нея само в определени от Apple граници и именно заради това качествата на Workflow са толкова впечатляващи. Разработчиците й са намерили възможност да работят в рамките на правилата, наложени от компанията, като едновременно с това свързват някои приложения и ги карат да изпълняват задачи заедно. Сега, след като програмата е собственост на Apple, те вече ще могат да се възползват от всички нужни ресурси, които по принцип не са на разположение на разработчиците от трети страни.

Workflow получи Apple Design Award през 2015 година, заради изключителните си функции и достъпност и за своя Voice Over, с ясно обозначени елементи и добре обмислени съвети, което го прави лесно достъпно за хора с увредено зрение. Не става ясно колко точно е заплатила компанията за него, но това определено е идна интересна покупка, която има своето бъдеще.

• Отговори 55
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

27

• mirror

8

• turieca

6

• chayanne

4

Публикувано

Това е добро!Браво!

Публикувано

Носи много и различни функционалности - използвам го активно. Браво на Деси за ревюто!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ще обясни ли някой какви са ползите?

Публикувано

Ами не съм най-големият експерт, но ще дам примери:

1. Стартираш с едно натискане определена последователност на програми и действия, които включително могат да завършат с ъплоуд на готовият продукт в социалните мрежи или Уеб-хранилище. Например да се стартира камерата, правиш (колкото си дефинирал) снимки, създаваш GIF-image и го качваш във Фейса!

2. Създаваш си Speed Dial листа и можеш да сложиш тригъра на лок-скрина

3. Превод на думи или пасажи (като текста може да се запази на клипборда и автоматочно да се съхрани в друго приложени или Хранилище

И много други..

Ама поразрови се малко де! Има много писано в нета и цели форуми са посветени на приложението. За Мак-а също е пушка. Даже беше безплатно тея дни.

Публикувано

Да бе и аз това се чудя винаги като прочета такива реплики. Ми аз чета много и задълбочено когато нещо ме интересува. За да ме заинтересува това трябва най-малкото да има повече инфо и да ми допадне това, което е написано.
Затова какъв е проблема някой , който е минал по пътя, да каже плюсове, минуси и кое как става?

Публикувано

Общо взето,много уиджети на едно място.Само speed dial работи без парола на заключен екран(което е разбираемо).Разполага с галерия,откъдето може да добавяш функции.Share location ми допада :)Анимацията им куца засега

Публикувано

Ще го кажа само веднъж и не искам да предизвиквам дискусия: ако нямате уважение към хората, няма как да го плучите ответно. Написах една страница описание, защото ме попита@ayl. Като не ти харесва, (a и на@gorgior) отговора ми - добре!

Публикувано

На мен описанието ти ми хареса.Добавих лични впечатления

Публикувано

Много се извинявам за езика,но това е интересно според мен!Линкове за добавяне на уиджети ще намерите под видеото.Ако някой намери на английски,да сподели

Публикувано (редактирано)

Аз имам няколко уиджета, главно свързани с навигация - например, навигирай ме до вкъщи с колело - не е кой знай какво, ама ми спестява време и е 1 бутон, вместо цялата процедура с ръчното въвеждане, заради която сигурно ще ми се наложи да спра за малко.

Редактирано от killer4o
Публикувано

Има много възможности за настройки на всякакви уиджети,но иска познания.Аз ползвам най вече тези 27474c4f2109e40c387b79706b235c15.jpg
за обаждания и смс:)

Публикувано

Ето едно простичко, но практично "алгоритъмче" за тези, които трябва да напишат SMS на английски, но им липсват познания по езика:

https://workflow.is/workflows/80a67e1553114923a65d47993cfa4481

След добавянето на преводачката на Microsoft, нещата са изненадващо добри.

Публикувано

Как да го накарам да работи това чудо?

Публикувано

Споделяне/More(Повече)/Run Workflow:)После save to gallery!

Публикувано

Къде е тоя workflow в appstore?

Публикувано

Нещо не схванах :/ давам копи на твоя workflow в приложението, но после не го намирам.

Публикувано

В MyWorkflow няма ли го?d5c029148319e96fa516ea1af21901eb.jpg

Публикувано
Публикувано

Ако си през тапаталк,цъкаш на линка който съм дал за дропбокс!После долу вдясно отваряш със сафари и direct download.Накрая935fa13e1aebd1d8daa5dada3c9f50c8.jpg

Публикувано
Публикувано

Пак ми дава същото, препратих го на мейла и от там се опитвам да го копирам в wokrflow, но като вляза в приложението и липсва добавката.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...