Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Зареждане батерия

Въпрос

Публикувано

Привет! Имам 5s ... Някой може ли да ми каже какво точно означава следният прозорец => This accessory may be not supported .... и под този текст - dismiss. Изкача,когато включа телефона в колата да го зареждам и същевременно изкарвам видео сигнал. Превеждам си го,но не ми дава никакви опции. Има ли някакъв вариант ,не знам как точно да се изразя, да го разреши това зареждане на батерията?

8 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Зарядното не е оригинално и затова предупреждава, а щом е и в колата, не е много препоръчително да го използваш, купи си сертифицирано.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано

...освен,че предупреждава и не зарежда...започва да зарежда,но след секунда спира и изкача прозореца с предупреждението. Как мога да не спира да се зарежда?  

• 0
Публикувано

С оригинално зарядно

• 0
Публикувано

Това е ясно. Мисълта ми е,че трябва да има алтернатива..(.поне според мен е логично) Щом спира трябва да може и да продължи по някакъв начин,но не знам къде да ровя...

• 0
Публикувано

Явно аз не мога да обясня, какво точно искам да направя. Кабелът е оригинален. Проблемът е в източника на ток...Благодаря на отзовали те се!

• 0
Публикувано

Кабелът би могъл да е оригинален, но не здрав. Док конекторът - също. И.т.н...

• 0
Публикувано

При мен с кабел и зарядно от 6s(оригинални),ми излиза надписа на Iphone 7 от време на време!Зарежда обаче.

• 0
Публикувано

щях да пускам нова тема , но и при мен се получчи този проблем ... 1 месец си зареждах с този кабел без проблем , но днеска излиза този надпис и неще ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...