dessyteneva Публикувано Март 30, 2017 Публикувано Март 30, 2017 След като само преди ден Apple даде достъп на своите разработчици но първата бета на iOS 10.3.2, вчера тя пусна такава и за останалите потребители, които искат да я тестват. Както стана ясно обаче, тя няма 32 битова версия. Бележките към нея не съдържат нищо особено, само незначителни корекции на грешки и ревизии на проблеми на iOS 10.3, която стана официална в понеделник вечерта, но няма да е достъпна за iPhone 5, iPhone 5C и iPad 4, като така и не стана ясно дали това е пропуск, или просто тези модели няма да получат следващия официален ъпдейт на операционната система. Това е малко странно, тъй като се очакваше те да отпаднат от списъка на съвместимите устройства едва с появата на iOS 11. Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 30, 2017 Автор Публикувано Март 30, 2017 По-скоро не се очаква, но е странно някак си да отпаднат още в една от версиите на десетката, поне за мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
anych Публикувано Март 30, 2017 Публикувано Март 30, 2017 Някой инсталирал ли я е вече? Да каже малко инфо как се държи телефона и най-вече батерията? Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
petelqkut5 Публикувано Март 30, 2017 Публикувано Март 30, 2017 Батерията е по-зле от 10.3 довечера ше ресторвамSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Март 30, 2017 Публикувано Март 30, 2017 И как успя да разбереш за половин ден? Чак ми се повръща вече от тоя въпрос с батерията! 4 Цитирай
petelqkut5 Публикувано Март 30, 2017 Публикувано Март 30, 2017 Ок ше пиша след 3 цикъла да кажа как е . Прав сиSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
anych Публикувано Март 31, 2017 Публикувано Март 31, 2017 И да ти се повръща - това е положението Ще ги има тези въпроса, защото сме си патили. На мен лично ми е важно да мога да изкарвам цял ден, работя на 12 часа Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Март 31, 2017 Публикувано Март 31, 2017 Като ти е важно и си патил, кой те бие да качваш бета?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 31, 2017 Публикувано Март 31, 2017 Бетите в последно време (иОС 10) са по-стабилни от официалните. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2017 Публикувано Април 1, 2017 И да ти се повръща - това е положението Ще ги има тези въпроса, защото сме си патили. На мен лично ми е важно да мога да изкарвам цял ден, работя на 12 часа Sent from my iPad using Tapatalk Аз бета не съм пропускал. Телефона ми кара два дни, най-малко 24 часа, та дали е от бетата?! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.