londongunner Публикувано Април 16, 2017 Публикувано Април 16, 2017 Колеги има ли някакъв надежден вариант/програма с възможност за писане върху ntfs файлова система ( USB външен диск ) за Mac OS Siera. Пробвах с Paragon NTFS for mac , става всичко работи както трябва , но ме притесняват коментарите в нета , че след всеки ъпдейт на ос , програмата трябва да се закупува наново и някак си 22 euro всеки път не ми се дават !? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Април 16, 2017 Публикувано Април 16, 2017 (редактирано) Tuxera NTFS Честно казано не съм плащал,но навсякъде има излекувани и двете програми. А за плащане на всеки ъпдейт не съм чувал,но може да е такава политиката. Редактирано Април 16, 2017 от KurtiMakarov 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 17, 2017 Публикувано Април 17, 2017 Tuxera според мен е по-читавата - по-бързи са с ъпдейтите, когато излиза нов ОС. Има ги всички излекувани по торентите (в камъните например). 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.