chelios2 Публикувано Април 19, 2017 Публикувано Април 19, 2017 Здравейте колеги, екрана на iPhone 5 ми е счупен но си работи и съм решил да го сменя. Въпроса ми към вас е дали някой си е купувал екран от OLX, гледам че има доста екрани на цени между 50/70 лв. дали да рискувам да си купя такъв? Някой ако е слагал такъв на телефона си нека сподели дали има разлика от оригиналния. Не ми се поръчва оригинален който е 100 и нагоре лв. защото в момента телефона струва толкова а си ми харесва и не искам да го махам. Цитирай
chelios2 Публикувано Април 19, 2017 Автор Публикувано Април 19, 2017 Какво ще рече не работи както трябва? Тъча ли не реагира? Чувал съм нещо и че цветовете били различни? Какво бихте ме посъветвали в такъв случай което да е финансово оправдано защото не искам да се разделям с телефончето, но е доста напукано да се ползва така. Цитирай
@lex79 Публикувано Април 20, 2017 Публикувано Април 20, 2017 Дъщеря ми като натроши неината петичка, купих от OLX направо цяла заключена. Прехвърлиха в сервиз дъното от нашият апарат и сега всичко си баца перфектно. Целият апарат купих за 80 лева, в почти перфектно визуално състояние. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.