Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

appstore.thumb.jpg.a10c76d490deb68f1b70492ce6486c58.jpg

Вчера Apple изпрати имейл до разработчиците, в който ги уведомява, че променя ценообразуването в Дания, Мексико и всички страни, в които се иползва евро. Промените ще влязат в сила преди края на следващата седмица, а причината посочена от компанията е промяна във валутните курсове.

Цените на самите приложения и вътрешните покупки, ще се увеличат, но автомачитно възобноявемите абонаменти няма да бъдат засегнати от промяната и ще се запазят същите за текущите абонати.

Френският сайт iPhoneAddict публикува графика, в която са изброени новите цени в Австрия, Българияр Естония, Франция и Словакия, в които цената на приложенията вече ще започва от 1.09 евро, вместо от 0.99 евро. Подобно ще е ценообразуването и за останалите засегнати от увеличението пазари.

euroappstorepricing.jpg.7365438ded84b333e6048cab23d9bb23.jpg

Заедно с това Apple обяви, че ДДС от 5% ще влезе в сила аз клиентите в Тайван, считано от 1 май 2017 година. Сайтовете, свързани с AppStore, които до сега получаваха намаление от 7% за покупка на приложение, вече ще имат право само на 2.5%, което ще окаже значително влияние върху тези от тях, които разчитат на комисионните от AppStore.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Какви промени има в курсовете?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Поредната олигофренска изцепка, добре че напоследък не купувам нищо от стора.

Публикувано (редактирано)

Има и нещо ново, което прочетох из блоговете. Появява се ново ценово ниво от 0.49 евро и ще се запази (или по-скоро идва ново) такова от 0.99 евро. Вече после всичко ще опира до разработчиците дали ще си намалят цените на приложенията. В крайна сметка тези промени ще са или на гърба на потребителя, или на този на разработчиците, но разбира се не и за сметка на Епъл :)

Редактирано от DreamcatcheR
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Получих мейл, че българският апп стор ше преминава към валута в лева скоро. Не се уточнява точно кога...

Публикувано

Чудесна причина да закръглят цените нагоре :D

Публикувано
Получих мейл, че българският апп стор ше преминава към валута в лева скоро. Не се уточнява точно кога...

И аз :)
22373cc1f73676a0a2bef7665062f818.png
Публикувано

Промяната е вече факт. Цените са тези в евро х 2.
a89dc9e22f51b0c0fbf8fe856f54e0ee.jpg

Публикувано

Ужас...

Публикувано

Реално за мен разликата е нулева , сега вместо да смяташ цената от евро към лев ( не че някога съм го правил ) виждаш наготово сметната цена на приложението и купуваш същото в българска валута ... Не виждам къде е ужаса ...

Публикувано

Интересното е, че има приложения по 0.49 лв...

Публикувано

2874c19ea2fa8db0ec602f227979c22e.png

Значи по международния курс на еврото към лева за този месец съм платил за фамилен абонамент за Apple Music 7.99 € равно на 15.67 лв. От другия ще плащам 13.99 лв. Това повече ми прилича на намаляване , не на увеличаване на цените ...

Публикувано
преди 35 минути, miroslav.dragoev написа:

Не виждам къде е ужаса ...

Коментирал съм репликата на колегата по-горе, а именно:

Цитат

Промяната е вече факт. Цените са тези в евро х 2.

Това да го адмирирам с танца на радостта ли?
Не съм смятал с калкулатор и не съм правил анализ - виждам мнението на човек, който уважавам и мненията му са ми адски полезни и коментирам прочетеното.

Както и да е.

Публикувано
Това да го адмирирам с танца на радостта ли?
Не съм смятал с калкулатор и не съм правил анализ - виждам мнението на човек, който уважавам и мненията му са ми адски полезни и коментирам прочетеното.
Както и да е.

А аз не съм целял да те засегна ...
Публикувано

Сори за недоразумението. Имах предвид, че еврото са го смятали по курс 2, а не 1.956, но това си е нормално да се закръглява. Наистина цената на AM е паднала, което е добре за абонираните. iCloud storage-ът е на същите цени.

Публикувано

Бързо ще коригират ценана на абонамента като разберът за разлилата. Едва ли ще се минат така ...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...