Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Слух: iOS 11 ще предложи автоматичен Low Power Mode и Face Time аудио повиквания по подразбиране


dessyteneva

Recommended Posts

ios-11.jpg.aca75a8776fcd2c8acbb8f7172497b33.jpg

iPhone 8 безспорно е най-горещата тема и около него се въртят повечето слухове, но да не забравяме, че iOS 11 ще бъде представена след около месец. До сега за новата версия на операционната сисетма на Apple сме чували твърде малко, но нов доклад сочи, че компанията може да въведе интелигентен Low Power Mode режим, както и да промени начина, по който потребителите контактуват един с друг, като направи Face Time Audio повикванията опция по подразбиране.
Всъщност слуховете за iOS 11 започнаха веднага след премиерата на текущата версия на операционната система, но фактът, че все още продължават предполага, че в тях има известна доза истина. Разбира се това ще стане ясно след окло месец, когато тя бъде представена на WWDC, но един потребител на Reddit предполага някои от основните промени в нея.
Това ще са груповите Face Time разговори с до пет души, новата peer-to-peer услуга за Apple Pay, напълно преработеното приложение Wallet и добавянето към него на социални функции, подобни на тези на Venmo. Новото Pay приложение ще има разширение за iMessage и ще позволява изпращането на пари в брой, чрез съобщение.
Face Time Audio ще се превърне в стандарт за повикванията, което означава, че ако се обадите на който и да е iPhone потребител, той автоматично ще използва Face Time аудо връзка, за да може да се наслади на чист и ясен звук. Ако повикването е към телефон с друга операционна система, то ще запази старата си технология за клетъчно обаждане.
Следващата новост ще е автоматичния режим за ниска мощност, който ще проучва вашите навици и това, колко често го включвате и ще се адаптира към тях, като ще се основава и на местоположението и контекста на работа. Ако например напуснете домашната WiFi мрежа и имате 20% батерия, или по-малко, режимът за ниска консумация ще се включи автоматично.
Груповите Face Time обаждания са нещо, за което се спекуилра от месеци, както и възможността за извършване на плащания, чрез peer-to-peer услугата на Apple Pay, която се разглеждаше като добавка за съобщенията, а не като цялостно преразглеждане на съществуващото приложение Wallet. Интересната част от тези прогнози е фактът, че Face Time Audio може да стане опция по подразбиране, което означава, че обажданията ще бъдат пренасочнвани към данните, или WiFi, а не към клетъчната мрежа. Въпрос на няколко седмици е да разберем, дали поне част от тези предвиждания ще се сбъднат в iOS 11.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...