Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

интересува ме как е покритието на новия засега 7+ и по точно черния, драска ли се лесно?

Не съм некъв маниак но не бих искал да ми се излющи след някой друг месец. 

18 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Щом от Apple предупреждават, че се драска и препоръчват калъф, прави си сметка.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано

Моят e черен мат и по целия корпус има тъмни петна и няколко бели точки. Всичко това се получи след ползване с обикновен силиконов калъф. Покритието е много слабо. 

• 0
Публикувано

Мисля,че silver е най-удачния избор в това отношение.

• 0
Публикувано
преди 33 минути, gogi6 написа:

Ах, а толкова добре да изглежда черния....

Благодаря за мненията!

• 0
Публикувано
преди 11 часа, Veselin Minchev написа:

Моят e черен мат и по целия корпус има тъмни петна и няколко бели точки. Всичко това се получи след ползване с обикновен силиконов калъф. Покритието е много слабо. 

За това ли говориш:

http://bgr.com/2017/02/10/iphone-7-matte-black-chipped-paint/

• 0
Публикувано

Жалкото е, че има хора, които не харесват бяла рамка около екрана, но в същото време и не искат телефонът да им се люпи... защо Apple спряха Space Gray цвета, да ги пита човек...

• 0
Публикувано
преди 1 час, SpAwN написа:

Жалкото е, че има хора, които не харесват бяла рамка около екрана, но в същото време и не искат телефонът да им се люпи... защо Apple спряха Space Gray цвета, да ги пита човек...

Последно имах 2 сиви телефона, искаше ми се да сменя малко цвета. 

• 0
Публикувано

Имам и двата черни. Мата се драска по трудно, джет блека от ден първи е в калъв и има много точици от частиците, които влизат. Тъпо

• 0
Публикувано

Вчера взех Black Jet и го облякох с калъфче, не желая да го тествам.

• 0
Публикувано

Лошото е, че в повечето случай, включително и коментарите по-горе, точиците по корпуса са се получили именно след използването на калъфче... та до тук с тестовете. Иначе нашия черен мат е на седем месеца, с ултратънък твърд кейс и няма следи, въпреки че се ползва в силно запрашена среда.

• 0
Публикувано

От калъфче до калъфче има голяма разлика, поне на база опита ми с други телефони. Предполагам едно е да сложиш калъфче за 5лв от Илиянци, друго е някакво за 30-40-50лв. Но при всички случаи с калъфче би трябвало да е по-добре отколкото без.

• 0
Публикувано

Има и скъпи, ама скапани, така че това не винаги е мерило. За мен епълските са с най-добро качество, но си идват със съответната цена.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Аз залагам от години на Спиген и нямам подобни проблеми, включително и в момента на 7-цата която ползвам от септ миналата година. Но говорим за истински спиген, че и там има много ментета. Както каза колегата и той си идва със съответната цена.

• 0
Публикувано

Здравейте. А някакви впечатления от оригиналния кожен кейс на Apple или от кейсовете на Baseus? От кой сайт да поръчам въпросните кейсове? Ще бъда благодарен ако някой сподели мнение.

• 0
Публикувано

От али си поръчай на Басеус, Роск или Фловеме и няма да сбъркаш. От тези марки са читави, остава да си избереш модел и цвят ;).

• 0
Публикувано (редактирано)

А някои наши родни сайтове? Кои са точни и коректни относно iPhone аксесоари. Не ми се чака от алито.

Редактирано от bkristov
  • 0
Публикувано

Baseus ги пращат доста бързо. Аз си поръчах последно протектор и ще е тук за макс две седмици. От българските, от Кенмобайл съм взимала.

• 0
Публикувано

Алиекспрес в момента нямат голямо натоварване и пратките се изпращат бързо и пътуват бързо. Просто е период от годината. Поръчайте си октомври и ще ги чакате по два месеца ...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...