Sky Публикувано Май 10, 2017 Публикувано Май 10, 2017 Здравейте, интересува ме как е покритието на новия засега 7+ и по точно черния, драска ли се лесно? Не съм некъв маниак но не бих искал да ми се излющи след някой друг месец. Цитирай
0 SpAwN Публикувано Май 10, 2017 Публикувано Май 10, 2017 Щом от Apple предупреждават, че се драска и препоръчват калъф, прави си сметка.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Veselin Minchev Публикувано Май 10, 2017 Публикувано Май 10, 2017 Моят e черен мат и по целия корпус има тъмни петна и няколко бели точки. Всичко това се получи след ползване с обикновен силиконов калъф. Покритието е много слабо. 3 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Май 11, 2017 Публикувано Май 11, 2017 Мисля,че silver е най-удачния избор в това отношение. 1 Цитирай
0 Sky Публикувано Май 11, 2017 Автор Публикувано Май 11, 2017 преди 33 минути, gogi6 написа: Мисля,че silver е най-удачния избор в това отношение. Ах, а толкова добре да изглежда черния.... Благодаря за мненията! Цитирай
0 Sky Публикувано Май 11, 2017 Автор Публикувано Май 11, 2017 преди 11 часа, Veselin Minchev написа: Моят e черен мат и по целия корпус има тъмни петна и няколко бели точки. Всичко това се получи след ползване с обикновен силиконов калъф. Покритието е много слабо. За това ли говориш: http://bgr.com/2017/02/10/iphone-7-matte-black-chipped-paint/ Цитирай
0 SpAwN Публикувано Май 11, 2017 Публикувано Май 11, 2017 Мисля,че silver е най-удачния избор в това отношение. Жалкото е, че има хора, които не харесват бяла рамка около екрана, но в същото време и не искат телефонът да им се люпи... защо Apple спряха Space Gray цвета, да ги пита човек... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
0 Sky Публикувано Май 11, 2017 Автор Публикувано Май 11, 2017 преди 1 час, SpAwN написа: Жалкото е, че има хора, които не харесват бяла рамка около екрана, но в същото време и не искат телефонът да им се люпи... защо Apple спряха Space Gray цвета, да ги пита човек... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Последно имах 2 сиви телефона, искаше ми се да сменя малко цвета. Цитирай
0 arm11 Публикувано Май 11, 2017 Публикувано Май 11, 2017 Имам и двата черни. Мата се драска по трудно, джет блека от ден първи е в калъв и има много точици от частиците, които влизат. Тъпо 1 Цитирай
0 Иван Михов Публикувано Май 23, 2017 Публикувано Май 23, 2017 Вчера взех Black Jet и го облякох с калъфче, не желая да го тествам. Цитирай
0 dessyteneva Публикувано Май 24, 2017 Публикувано Май 24, 2017 Лошото е, че в повечето случай, включително и коментарите по-горе, точиците по корпуса са се получили именно след използването на калъфче... та до тук с тестовете. Иначе нашия черен мат е на седем месеца, с ултратънък твърд кейс и няма следи, въпреки че се ползва в силно запрашена среда.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Иван Михов Публикувано Май 24, 2017 Публикувано Май 24, 2017 От калъфче до калъфче има голяма разлика, поне на база опита ми с други телефони. Предполагам едно е да сложиш калъфче за 5лв от Илиянци, друго е някакво за 30-40-50лв. Но при всички случаи с калъфче би трябвало да е по-добре отколкото без. Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Май 24, 2017 Публикувано Май 24, 2017 Има и скъпи, ама скапани, така че това не винаги е мерило. За мен епълските са с най-добро качество, но си идват със съответната цена. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Май 25, 2017 Публикувано Май 25, 2017 Аз залагам от години на Спиген и нямам подобни проблеми, включително и в момента на 7-цата която ползвам от септ миналата година. Но говорим за истински спиген, че и там има много ментета. Както каза колегата и той си идва със съответната цена. Цитирай
0 bkristov Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 Здравейте. А някакви впечатления от оригиналния кожен кейс на Apple или от кейсовете на Baseus? От кой сайт да поръчам въпросните кейсове? Ще бъда благодарен ако някой сподели мнение. Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 От али си поръчай на Басеус, Роск или Фловеме и няма да сбъркаш. От тези марки са читави, остава да си избереш модел и цвят . Цитирай
0 bkristov Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 (редактирано) А някои наши родни сайтове? Кои са точни и коректни относно iPhone аксесоари. Не ми се чака от алито. Редактирано Май 6, 2018 от bkristov Цитирай
0 Diana Petkova Публикувано Юни 14, 2018 Публикувано Юни 14, 2018 Baseus ги пращат доста бързо. Аз си поръчах последно протектор и ще е тук за макс две седмици. От българските, от Кенмобайл съм взимала. Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Юни 14, 2018 Публикувано Юни 14, 2018 Алиекспрес в момента нямат голямо натоварване и пратките се изпращат бързо и пътуват бързо. Просто е период от годината. Поръчайте си октомври и ще ги чакате по два месеца ... Цитирай
Въпрос
Sky
Здравейте,
интересува ме как е покритието на новия засега 7+ и по точно черния, драска ли се лесно?
Не съм некъв маниак но не бих искал да ми се излющи след някой друг месец.
18 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.