RedBull Публикувано Юни 9, 2017 Автор Публикувано Юни 9, 2017 От 4 страници писане видях едни сложни формули. Така и не разбрах колко точно и какво точно. Другото...ходих на място и при трите оператора и там по сходен начин ми ги изчисляваха. Но все пак трябвало да изчакам да дойде 15-ти. Тогава ще е на 100% ясно какво и защо. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
@lex79 Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 На мен от 20 гб са ми дали 4650 мв, но формулата беше свързана с цената на абонамента до колкото помня, а не с големината на пакета мегабайтиSent from my iPhone using Tapatalk Pro Така е, формулата е свързана с месечната такса. Иначе и аз имам 4 650, което пък няма нищо общо със сметките по формулата. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 Ами аз съм на нонстоп 40.99 и таксата е 25.82 без ДДС защото беше на промоция, а иначе имам 20 гб в пакета. Голяма мътилка с тия изчисления, не че ми трябват, защото не пътувам, ама мразя такива неясни формули дето объркват хората.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
algor Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 (редактирано) Деси, отвори си приложението My Telenor и вътре в него ти пише колко гигабайта в ЕС можеш да ползваш. Ако сега още нямаш тези цифри, скоро ще ги имаш. Просто ги обновяват малко по малко, за да са готови с всички потребители до 15.06. пп. Апропо, от вчера можете да си ползвате интернета и минутите в Роуминг, нищо, че още седмица има до 15-ти. Само за Теленор става въпрос. Уточнявам, да не се нагрухти яко някой на друг оператор и да ме издирва да ме утрепа после. Редактирано Юни 9, 2017 от algor 1 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 На мен току що ми изписа че имам 4650 мб. мобилен интернет на макс скорост в зона ЕС. За справка таксата ми е 12.50 с ДДС ( група 32 карти), като за тях получавам неограничени минути към всички, и 10000 мб. интернет на висока скорост. 10000 мб. интернет ги изписва отделно. Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 Деси, отвори си приложението My Telenor и вътре в него ти пише колко гигабайта в ЕС можеш да ползваш. Ако сега още нямаш тези цифри, скоро ще ги имаш. Просто ги обновяват малко по малко, за да са готови с всички потребители до 15.06. пп. Апропо, от вчера можете да си ползвате интернета и минутите в Роуминг, нищо, че още седмица има до 15-ти. Само за Теленор става въпрос. Уточнявам, да не се нагрухти яко някой на друг оператор и да ме издирва да ме утрепа после. Да, вече ги имам, коментирахме че май има разлики, затова споменах абонамента и таксата, мерси Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Русев Публикувано Юни 10, 2017 Публикувано Юни 10, 2017 Някой има ли идея дали ще се появи и в приложението на мтел информация за наличните мб в роуминг или ще трябва да сами да си ги смятаме?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
@lex79 Публикувано Юни 10, 2017 Публикувано Юни 10, 2017 Тези щях да ходя да ги питам, не съм чел така информация до сега, а служебният ми е Мтел. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 10, 2017 Публикувано Юни 10, 2017 Ами нали имат чат в работно време, питайте ги утре. Редно е да има инфо, но и аз не съм срещала подобно съобщение, а и от тях всичко може да се очакваSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Юни 13, 2017 Публикувано Юни 13, 2017 Само на мен ли още инфото за ЕС в приложението на Теленор не се е появило? Цитирай
OXYGEN Публикувано Юни 13, 2017 Публикувано Юни 13, 2017 преди 4 часа, profusion написа: Само на мен ли още инфото за ЕС в приложението на Теленор не се е появило? Не, и аз съм така все още. Не знам дали има общо с факта, че и преди имах минути и мегабайти в роуминг. Които и до момента никой в Теленор не можа да ми обясни дали ще се добавят към тези, които дават като на останалите, или просто ще ги загубя и ще имам както всеки друг само на база на месечната сметка без ддс... Цитирай
istoyanov Публикувано Юни 14, 2017 Публикувано Юни 14, 2017 пп. Апропо, от вчера можете да си ползвате интернета и минутите в Роуминг, нищо, че още седмица има до 15-ти. Само за Теленор става въпрос. Уточнявам, да не се нагрухти яко някой на друг оператор и да ме издирва да ме утрепа после. Това за физически или юридически лица важи? Имаш ли го черно на бяло или е само на казана дума? Че оператор като ми каже добър ден и търся слънцето. Цитирай
profusion Публикувано Юни 14, 2017 Публикувано Юни 14, 2017 (редактирано) Преди минути от кол-центъра на Теленор ми сервираха ново 20, защото все още в приложеието не виждах нищо. Казаха ми че, плана ми имал МБ само за България! и не мога да ползвам нищо без такса (плана е Резерв 19.99/ 1200мин/ 2400МБ от преди година някъде) Не мога..... Редактирано Юни 14, 2017 от profusion Цитирай
arm11 Публикувано Юни 14, 2017 Публикувано Юни 14, 2017 Ето един калкулатор. Горе долу, ще добиете представа. https://roamingcalc.eu/?country=BG 1 Цитирай
algor Публикувано Юни 14, 2017 Публикувано Юни 14, 2017 преди 8 часа, istoyanov написа: Това за физически или юридически лица важи? Имаш ли го черно на бяло или е само на казана дума? Че оператор като ми каже добър ден и търся слънцето. Това приемаш ли го за официално? 1 Цитирай
istoyanov Публикувано Юни 14, 2017 Публикувано Юни 14, 2017 Супер! Благодаря!Аз получих това:Междувременно попитах акаун мениджъра, който е и на доста видока позиция врче и той ми каза, че са валидни от 15.06 ... Пак мъгла Цитирай
shemesh Публикувано Юни 15, 2017 Публикувано Юни 15, 2017 Всички на Ментел които ползваме интернет с екстра пакет за 1 лв. ( в моя случай 4ГБ ) удряме греда- 136 МБ в роуминг. Цитирай
JmeLche Публикувано Юни 15, 2017 Публикувано Юни 15, 2017 Ето какво получих аз на Теленор!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
istoyanov Публикувано Юни 15, 2017 Публикувано Юни 15, 2017 6950 изглежда ги дават по подразбиране над определена месечна такса: Цитирай
profusion Публикувано Юни 15, 2017 Публикувано Юни 15, 2017 преди 22 часа, profusion написа: Преди минути от кол-центъра на Теленор ми сервираха ново 20, защото все още в приложеието не виждах нищо. Казаха ми че, плана ми имал МБ само за България! и не мога да ползвам нищо без такса (плана е Резерв 19.99/ 1200мин/ 2400МБ от преди година някъде) Не мога..... Явно и тия в колцентровете са мухи без глави, днес ми се появи в апп-а че всички 2400 от плана ми могат да се ползват за ЕС Цитирай
Русев Публикувано Юни 16, 2017 Публикувано Юни 16, 2017 На мтел се показват МБ като им отвориш : https://www.mtel.bg/moyat-mtel-smetki-i-fakturi от телефона най отдоло има информация за наличните MB в роуминг. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
algor Публикувано Юни 16, 2017 Публикувано Юни 16, 2017 Нищо не показва което и да е приложение на Мтел (при мен поне), а има подробни обяснения кое как е с минути и мегабайти в роуминг. За всеки лев платена такса от месечния абонамент се полагат по 136МБ в роуминг в ЕС. Цитирай
Русев Публикувано Юни 16, 2017 Публикувано Юни 16, 2017 Този линк: https://www.mtel.bg/moyat-mtel-smetki-i-fakturi отвори ли го. Най-отдоло в графа текущо потребление, точно над "фактури и плащания". Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Юни 16, 2017 Публикувано Юни 16, 2017 Да, разбира се, иначе не бих написал, че при мен не се вижда нищо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.