Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

На мен роуминг не ми се полага!!!

IMG_2317.PNG

• Отговори 115
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• algor

13

• londongunner

9

• dessyteneva

8

• Русев

7

Публикувано

От 4 страници писане видях едни сложни формули. Така и не разбрах колко точно и какво точно. Другото...ходих на място и при трите оператора и там по сходен начин ми ги изчисляваха. Но все пак трябвало да изчакам да дойде 15-ти. Тогава ще е на 100% ясно какво и защо.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На мен от 20 гб са ми дали 4650 мв, но формулата беше свързана с цената на абонамента до колкото помня, а не с големината на пакета мегабайти

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Така е, формулата е свързана с месечната такса. Иначе и аз имам 4 650, което пък няма нищо общо със сметките по формулата.

Публикувано

Ами аз съм на нонстоп 40.99 и таксата е 25.82 без ДДС защото беше на промоция, а иначе имам 20 гб в пакета. Голяма мътилка с тия изчисления, не че ми трябват, защото не пътувам, ама мразя такива неясни формули дето объркват хората.

Публикувано (редактирано)

Деси, отвори си приложението My Telenor и вътре в него ти пише колко гигабайта в ЕС можеш да ползваш.
Ако сега още нямаш тези цифри, скоро ще ги имаш.
Просто ги обновяват малко по малко, за да са готови с всички потребители до 15.06.

пп. Апропо, от вчера можете да си ползвате интернета и минутите в Роуминг, нищо, че още седмица има до 15-ти.
Само за Теленор става въпрос.
Уточнявам, да не се нагрухти яко някой на друг оператор и да ме издирва да ме утрепа после.
 IMG_2777.jpg

Редактирано от algor
Публикувано

На мен току що ми изписа че имам 4650 мб. мобилен интернет на макс скорост в зона ЕС. За справка таксата ми е 12.50 с ДДС ( група 32 карти), като за тях получавам неограничени минути към всички, и 10000 мб. интернет на висока скорост. 10000 мб. интернет ги изписва отделно.

Публикувано
Деси, отвори си приложението My Telenor и вътре в него ти пише колко гигабайта в ЕС можеш да ползваш.

Ако сега още нямаш тези цифри, скоро ще ги имаш.

Просто ги обновяват малко по малко, за да са готови с всички потребители до 15.06.

пп. Апропо, от вчера можете да си ползвате интернета и минутите в Роуминг, нищо, че още седмица има до 15-ти.

Уточнявам, да не се нагрухти яко някой на друг оператор и да ме издирва да ме утрепа после.

IMG_2777.jpg

Да, вече ги имам, коментирахме че май има разлики, затова споменах абонамента и таксата, мерси

Публикувано

Някой има ли идея дали ще се появи и в приложението на мтел информация за наличните мб в роуминг или ще трябва да сами да си ги смятаме?

Публикувано

Тези щях да ходя да ги питам, не съм чел така информация до сега, а служебният ми е Мтел.

Публикувано

Ами нали имат чат в работно време, питайте ги утре. Редно е да има инфо, но и аз не съм срещала подобно съобщение, а и от тях всичко може да се очаква

Публикувано

Само на мен ли още инфото за ЕС в приложението на Теленор не се е появило?

Публикувано
преди 4 часа, profusion написа:

Само на мен ли още инфото за ЕС в приложението на Теленор не се е появило?

Не, и аз съм така все още.

Не знам дали има общо с факта, че и преди имах минути и мегабайти в роуминг. Които и до момента никой в Теленор не можа да ми обясни дали ще се добавят към тези, които дават като на останалите, или просто ще ги загубя и ще имам както всеки друг само на база на месечната сметка без ддс...

Публикувано

Това за физически или юридически лица важи? Имаш ли го черно на бяло или е само на казана дума? Че оператор като ми каже добър ден и търся слънцето.
Публикувано (редактирано)

Преди минути от кол-центъра на  Теленор ми сервираха ново 20, защото все още в приложеието не виждах нищо.

Казаха ми че, плана ми имал МБ само за България! и не мога да ползвам нищо без такса (плана е Резерв 19.99/ 1200мин/ 2400МБ от преди година някъде)

Не мога..... :(

Редактирано от profusion
Публикувано
преди 8 часа, istoyanov написа:

Това за физически или юридически лица важи? Имаш ли го черно на бяло или е само на казана дума? Че оператор като ми каже добър ден и търся слънцето.

Това приемаш ли го за официално?

TeleRoaming.jpg

Публикувано

Супер! Благодаря!
Аз получих това:
ffe6e5120e03903da9f6f1c22ae8392c.jpg

Междувременно попитах акаун мениджъра, който е и на доста видока позиция врче и той ми каза, че са валидни от 15.06 ... :) Пак мъгла :)

Публикувано

Всички на Ментел които ползваме интернет с екстра пакет за 1 лв. ( в моя случай 4ГБ ) удряме греда- 136 МБ в роуминг.

Публикувано

Ето какво получих аз на Теленор!
a4a3fd9e08b14e166d8fdec122ee66c0.png

Публикувано

6950 изглежда ги дават по подразбиране над определена месечна такса:

cb9b716a683c7d31b6a679ad6e8cf3fe.png

Публикувано
преди 22 часа, profusion написа:

Преди минути от кол-центъра на  Теленор ми сервираха ново 20, защото все още в приложеието не виждах нищо.

Казаха ми че, плана ми имал МБ само за България! и не мога да ползвам нищо без такса (плана е Резерв 19.99/ 1200мин/ 2400МБ от преди година някъде)

Не мога..... :(

Явно и тия в колцентровете са мухи без глави, днес ми се появи в апп-а че всички 2400 от плана ми могат да се ползват за ЕС :) 

Публикувано

На мтел се показват МБ като им отвориш : https://www.mtel.bg/moyat-mtel-smetki-i-fakturi от телефона най отдоло има информация за наличните MB в роуминг.

Публикувано

Нищо не показва което и да е приложение на Мтел (при мен поне), а има подробни обяснения кое как е с минути и мегабайти в роуминг.

За всеки лев платена такса от месечния абонамент се полагат по 136МБ в роуминг в ЕС.

IMG_2872.png

Публикувано

Този линк: https://www.mtel.bg/moyat-mtel-smetki-i-fakturi отвори ли го. Най-отдоло в графа текущо потребление, точно над "фактури и плащания".

Публикувано

Да, разбира се, иначе не бих написал, че при мен не се вижда нищо.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...