Русев Публикувано Юни 16, 2017 Публикувано Юни 16, 2017 Може би не са го пуснали на вдички абонати, току що проверих на 4 карти и на всички има разполагаемостта в роуминг.Изписва ми следния текст: "В рамките на един период на отчитане разполагате с 2040 MB за мобилен интернет в ЕС по национални цени, спрямо политиката за справедливо ползване."Само на една от картите дава 136MB, защото там нета е като добавка. Всички телефони които съм проверил са фирмени. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
shemesh Публикувано Юни 16, 2017 Публикувано Юни 16, 2017 Колега @algor, информацията я има ако отворите страницата на мтел през браузър. Иначе това което сте постнали от страницата на Мтел не отговаря на истината в действителност. Описах в друга тема и друг форум моя казус с МТел и ето как те определят нета в роуминг : Във връзка с изложеното от Вас, бих желал да Ви информира, че мобилният интернет, който ще може да използвате в роуминг, се изчислява спрямо месечната такса за мобилен интернет, която заплащате и тук в страната. Ако нета ви е като екстра от 1,2 или 3 лв с независимо колко ГБ тук в България ще получите 136, 272 или 408 МБ респективно. Не го смятат на цялата сметка! 1 Цитирай
baronbg Публикувано Юни 16, 2017 Публикувано Юни 16, 2017 А ти разбра ли това което си написал? Много ясно, че и 80 лв такса да плащаш, ако няма включени Гб за България, няма да получаваш такива и в ЕС.Ако си пуснал екстра за 2 лв, какво очакваш в роуминг???Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kamelia82 Публикувано Юни 17, 2017 Публикувано Юни 17, 2017 Здравейте,един приятел се намира в Италия и му показва че разполага 12240 мб в европейския съюз. Това верно ли е щото вика че по договор му е 10000мб интернет!?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Юни 17, 2017 Публикувано Юни 17, 2017 Е, ние няма как да знаем дали е вярно, но щом му го показва в приложението, значи е така. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 17, 2017 Публикувано Юни 17, 2017 (редактирано) Днес активирахме роуминг на приятел с виваком и операторката каза че има 10150 МБ в ЕС. Нормално има 10ГБ за БГ. Редактирано Юни 17, 2017 от Asen_77 Цитирай
RedBull Публикувано Юни 24, 2017 Автор Публикувано Юни 24, 2017 Мтел и Теленор имат приложения, които изшисват наличните минути. Само Виваком нямат такова. Така ли излиза? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
@lex79 Публикувано Юни 24, 2017 Публикувано Юни 24, 2017 В това на Мтел не съм видял такава информация. Имам си само националните като цифра. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Юни 24, 2017 Публикувано Юни 24, 2017 Тази информация при Мтел се вижда, когато си влезете в профила през браузър. Самото приложение не показва цифрите за МБ в ЕС. 1 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Юни 24, 2017 Публикувано Юни 24, 2017 Хора не знам какво става с този роуминг за ЕС, но аз от 4 дни съм в Лондон и никакъв интернет. Тези от съпорта на Теленор ги вдигнах във въздуха, резултат никакъв. Днес успях и аз не знам да се вържа на Водафон и има някъкав интернет. Хора ходили преди 15 юни казват че са имали. И всеки казва да се вържа на Т- mobile, но никъде не открих тяхна мрежа. Не ме гони параноята, но имам чувството че умишлено са скапали нещата. ? Цитирай
turieca Публикувано Юни 25, 2017 Публикувано Юни 25, 2017 Аз преди 5 дни в Гърция не можах да подкарам нет, но и не опитвах много. Имаше по интересни занимания. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Anthony Публикувано Юни 25, 2017 Публикувано Юни 25, 2017 Проблемът е само с карти на Теленор, колкото и да ви обясняват феновете му друго. 2 Цитирай
istoyanov Публикувано Юни 26, 2017 Публикувано Юни 26, 2017 Някой имал ли е проблем с неактивиран роуминг и съответно невъзможността да се свърже със 123(Виваком) за да го активира докато е в роуминг? Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 26, 2017 Публикувано Юни 26, 2017 ДА. Моя приятел на който активирах, каза че звънял половин ден и никой не му вдигал. Звънял е от номер на Мтел. Даде ми данните си и аз му го активирах от България. Цитирай
istoyanov Публикувано Юни 26, 2017 Публикувано Юни 26, 2017 Аз имах проблем и със звъненето от служебния (Теленор). По едно време не можех да звънна никого. В крайна сметка пратих майка ми в магазин на Виваком като идетя ми беше да звънна през Вайбър за да може да ми даде някой служител и да ми помогнат. Служителката и отказа и и каза, че няма, какво да си говори с мен... Потресен бях. Обясняваше и на майка, а тя на мен, че можело да звънеш на 123 в роуминг дори и да нямаш. Ами - не може! Не разбирам защо има такива дебили, които отказват разговор и на всичкото отгоре не са компетентни... Извинявам се за офф топик и за не е напълно такъв:След разговор с оператор ми казаха, че имам 5550МБ в роуминг. SMS го потвърди. Също ми казаха, че от data... сайта може да се проверя (на мен не ми е активно). Ето и съобщението: Цитирай
profusion Публикувано Юни 27, 2017 Публикувано Юни 27, 2017 Връщам се от Италия, нямах никакви проблеми за разговор и интернет на Теленор (за всеки случай после проверих - 0лв ). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.