DreamcatcheR Публикувано Октомври 6, 2017 Публикувано Октомври 6, 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 7, 2017 Публикувано Октомври 7, 2017 Много добраSent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
MM-iphone Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Ето това имах предвид преди няколко поста колко огромен ъпгрейт е 8 Plus . Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Сравнението е дебилно, открай време не чакаме на никой айфон да зареди дадено приложение по-бавно от 2-3 сек. Процесорът и на 5с е достатъчно бърз да отваря същите приложения с подобна бързина. Истинският тест на процесора идва, когато се използва за нещо по-тежко или няколко неща едновременно - например AR приложения, фото- и видео- обработващи програми, експорт на множество файлове/снимки/видео и т.н. В самата работа с ОС-а и всичко останало също се забелязва подобрение и един такъв клип не може да онагледи добре, така както човек сам може да изпита след ползване известно време на телефона. Аз ти казвам, че има разлика спрямо 6с+ във всичко. Не ми ли вярваш? В края на краищата, можем само да бъдем благодарни на Епъл, че продължават поне 3-4 години да дават стабилна софтуерна поддръжка на всяко едно тяхно устройство, така че (почти) всичко да работи стабилно и бързо. В другия лагер не е точно така. 3 Цитирай
turganay Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 С този клип ме накара да не ъпгрейтвам от 6S Plus към 8, не виждам смисъл. Цитирай
creepbg Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Защо, ако не беше клипа, бавен ли ти се виждаше 6S plusa 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Кратко клипче на юбилейния модел с нов динамичен тапет. https://www.reddit.com/r/apple/comments/74u8il/another_iphone_x_in_the_wild/ 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 8, 2017 Автор Публикувано Октомври 8, 2017 Щом един клип може да Ви убеди да не ъпгрейдвате на нов теелфон, значи просто не го искате и си търсите причина да не го правите. Всеки преценява сам за себе си. Както този клип показва нещо, така има 10 други, който ще покажат точно обратното. 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 8, 2017 Автор Публикувано Октомври 8, 2017 Не мога да се съглася за цената. Не сравнявай премиум модел с по-нисък клас. Преимум моделите на конкуренцията не са по-евтини, още по-малко пък три пъти ... 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Да щом и новия пиксел мина 1000 евро, значи тази година цените са високи навсякъдеSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dedra1 Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 То па една хубост новия пиксел... И с тоя гол андроид... майни... Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Не казвам, че е хубав, просто поне на Гугъл телефоните бяха по-евтини, а голия андроид е само предимство, защото ъпдейтите са редовни и бързи.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ayl Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Смее ли някой да купи от първите бройки като пуснат? Е това е въпроса. 2 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Просто цената е голяма вече и хората се заглеждат по конкуренцията която не е толкова зле вече.Айфона винаги си е бил добър, просто конкуренцията напредна, а цените са тройни.Това е.Sent from my iPhone using Tapatalk С нещо да се обосновеш?!? Цени, оферти, фактура...доказателство. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 В никакъв случай! Защо, какво те притеснява?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dedra1 Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 преди 1 час, dessyteneva написа: Не казвам, че е хубав, просто поне на Гугъл телефоните бяха по-евтини, а голия андроид е само предимство, защото ъпдейтите са редовни и бързи. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Мисля, че гол андроид не е предимство за нормалния потребител. Може би Е, за разработчици, и разни гийкове ли се казваха... Голият андроид няма например, дори драйвери за OTG. И никакви "благини". Масово погрешно е мнението, че гол андроид е върхът на сладоледа. Аз лично не познавам човек, който го ползва. Цитирай
algor Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 (редактирано) Нямам думи... Гледам и не вярвам на ушите си! Какви са тези дебилизми, пичове? Какви са тия изсмукани от пръстите тестове и...да кажем разсъждения? Не съм гледал тоя "тест", защото не вярвам в такива измислици. Най-малкото, за да е адекватно това творчество, събиращо гледания в тубата, двата апарата трябва да са поставени в равна позиция - тоест да са ресторнати и да им се качва дадено приложение от Apple store и да се отваря след това. После другото, третото и прочие. След това идват лайковете, ахканията, псувните, разочарованието и увереността колко прекрасен апарат имаме в лицето на 6S Plus и колко безмислено е да ъпгрейдваме към новия модел. Какво доказва това, че единия телефон е отворил с 12 милисекунди по-бързо ФБ?!?! Прочетете какво ви е написал уважаваният от всички наш колега и го осмислете: преди 6 часа, DreamcatcheR написа: Истинският тест на процесора идва, когато се използва за нещо по-тежко или няколко неща едновременно - например AR приложения, фото- и видео- обработващи програми, експорт на множество файлове/снимки/видео и т.н. В самата работа с ОС-а и всичко останало също се забелязва подобрение и един такъв клип не може да онагледи добре, така както човек сам може да изпита след ползване известно време на телефона. Аз ти казвам, че има разлика спрямо 6с+ във всичко. Не ми ли вярваш? Това казва, ако не всичко, то почти всичко. Приемам мнения само на хора, които са ползвали и старото и новото (поне 7-10 дни) и имат мнение от първа ръка. Останалото са съчинения с елементи на разсъждение. Към останалите, които не спират да хейтят относно това колко скапан е 8+ и колко хубав е Note 8: Стига сте мрънкали и ревали във форума, а идете си купете Ноут-а, но имйте доблестта след 10-15 дни да влезете в някоя от темите и да си оставите реалното мнение. Ползвах апарата 8-9 дни и ще кажа едно: да, страхотен апарат е и Самсунг са надминали себе си. Процесор, камера, дисплей - това са неща, които към днешна дата няма какво да кажа за тях. Да кажа и минусите, обаче, а? Първо е огромен - база за сравнение с Плюсовите модели на iPhone няма и няма и да има, защото престоящия Х отива надолу като размер, а не нагоре. За 7-8 дни с апарата, сакото и от двете ми страни провисна, защото го държах първо в ляво, а после в дясто във вътрешните джобове. Второ - батерията с триста зора и внимание изкарва няма и 10 часа при натоварване, което със 7 Плюс се прибирам след 15-часов работен ден на около 30 процента батерия. С пълно съзнание и отговорност заявявам, че няма на света апарат с капацитета на Плюс-овите версии на iPhone и няма апарат, който да им стъпи н амалкия пръст по този показател. Трето - много повече приложения правят проблеми при Ноут 8, отколкото при новия модел на Apple. Андроида винаги е бил пробелмен в тази насока и времето, което отнема на автор на приложение да оптимизира творението си за всички модели, големини и прочие андроиди е в пъти по-дълго, отколкото го прави един разработчик при Apple. Четвърто - неадекватно държание на апарата при свързаност с колата чрез Блутут. Разкача се, когато иска, закача се ако му е кеф, не се връзва автоматично при влизане в колата и колкото и да го настройва човек да го прави е все у...все тая. Пето, шесто, седмо и осмо са също свързани с държанието на апарата в колата, но не ми се пише вече, че стана дълъг поста. Чудя се да продължавам ли още или няма нужда... В заключение ще кажа: да, за момента най-доброто в света е Note 8 и iPhone 8+. Всеки може да избира какво да си купи, но не мисля е редно 10 дни да четем неща от сорта на "Ооооо, колко е гаден новия Айфон...как ще си купя един Самсунг и ще се родя и ще видят те, след като спра да наливам пари в Apple, тяхната кожа...". Последно да кажа още нещо (надявам се знаете, че не съм малоумен фен на Apple и съм един от хората, които ги критикуваха най-много в последните години): Който каже, че няма разлика, между iPhone 7+ и iPhone 8+, да иде да се прегледа първо, да си купи и двата модела, да ги ползва поне 6-7 дни и да дойде пак да си каже мнението, та да видим дали ще е същото. Такива дебилни сравнения на хартия и по малоумни клипове в Тубата на измислени майстори на спорта не вървят. Лека вечер на всички! Peace! Редактирано Октомври 8, 2017 от algor Правопис, мноу ясно! 14 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Ойт!Стоп! Хикса хейтваме! По-точно цената,защото другото е материя,непозната по нашите земи 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 преди 1 час, gogi6 написа: Хикса хейтваме! Някои хейтват, други точат лиги... 1 1 1 Цитирай
MM-iphone Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Да си призная не съм съгласен с 90% от поста на @algor ,но няма смисъл да навлизам в спорове. Или всичко за 8+ или въобще да не се коментира . 1 Цитирай
IskrenDimitrov Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Само да напомня че сравнението в последния клип е между 7+ и 6s+ въпреки заглавието. Цитирай
momchil_g Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 8+ е, в началото се вижда стъкленият гръб. Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 8, 2017 Публикувано Октомври 8, 2017 Аз също минах на другия бряг и взех S8. Честно да ви кажа, нямам абсолютно никакви забележки. С моя начин на ползване батерията ми издържа точно колкото на iPhone 7 Plus. В началото беше доста зле и това ме притесни, но след около 7 дни ползване се оправи. Като визия и качество на изработката е просто прекрасен. Днес си поиграх с 7 плюса, че го подготвих за продажба и направо не можех да повярвам какъв кютук е спрямо S8, въпреки че е реално с по-малък дисплей. Нямах никакви проблеми със смяната на платформата, ползвам си и iPad Pro, харесват ми и двете. Нямам нито един от проблемите, описани от Алгор. Закача ми се автоматично в колата, не се разкача, а пътувам на големи разстояния всяка седмица. И ако се правят сравнения като размери, то не трябва да се забравя, че Ноут 8 е с много по-голям дисплей от айфона, а и има безумния стайлус. Аз лично не бих го взел, защото за по-сериозна работа предпочитам таблета. Обаче темата е за юбилейния iPhone, а последните 20 страници са само за 8 и Самсунг 6 Цитирай
algor Публикувано Октомври 9, 2017 Публикувано Октомври 9, 2017 преди 7 часа, MM-iphone написа: Или всичко за 8+ или въобще да не се коментира . Не е въпроса кой с чий пост не е съгласен или е и ако имате какво да кажете, направете го. Пишете си мнението, без значение дали е в полза на iPhone или на Самсунг, защото не виждам някой да е наказан, че харесвал марка, различна от Apple. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.