Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Нещо странно има в цялата ситуация.

Кое му е странното, аз нещо не зацепвам. Какви световни конспирации те гонят?!
Това е първия модел на Апъл който е почти на двойнна цена спрямо осмицата( ако сравниш Х модел 256гб с осмица 64гб ). Комбинацията от висока цена, излязъл нов модел - в случая осмица, достатъчно произведени бройки и не толкова голямо търсене на Х модела, а и по добра дистрибуция(понеже е скъп телефон - трябва да го има навсякъде за по големи продажби) определя факта да го има в Бг на официалната дата. Даже Апъл го потвърдиха че ще имат бройки в тяхните магазини който иска да влезе и да си купи. Ето например аз мога да го взема (както и всеки де) през лизинг, през оператор, през Апъл ъпгрейд програм, в брой ако щещ но няма да го взема. Просто Апъл не можаха да ме убедят да дам два пъти повече пари за нещо което, не е два пъти по добро от настоящата линия нормални (7/8 серия) телефони. Когато след 1/2/3 години стане нормална цена 1000/1200£ за телефон ща не ща, ще го взема, но до тогава ще взема една нова седмица или някоя осмица на месец/два - то човек след вас да ходи и ви взема телефоните на по месец .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано

@koksibg , ти или нещо не можеш да смяташ, или си прекалил с кофеина.

Анализът ти защо от ден 1 Х-а ще се предлага в БГ е тотално лишен от всякаква логика. А Епъл остава и да не потвърдят, че няма да го има по магазините им (официалните Apple Store, а не reseller-ите)... От месеци световните медии бълват, че няма да има достатъчно наличности и сега изведнъж го пускат у нас по-рано от щатите (имайки предвид часовата разлика). Това никога не е било досега, а доводи, че телефонът бил скъп и затова трябвало да го има навсякъде, са безсмислени. Същото важи и за мнението, че интересът към Х-а е малък :D 

Ще се разбере до няколко седмици, но вероятно наистина е имало тотална дезинформация, идваща от фабриките (или по-скоро apple).

Публикувано

Тоест, твърдиш, че няма да го има на 3-ти в цяла България?

Публикувано

Дреам.
Във всяка държава в 8.01ч е отворен сайта за преордър. Така както в Австралия са първи идва ред и на останалите държави да го поръчат според часовата разлика и когато при тях е 8.01ч сутринта. Когато при нас е 8.01ч сутринта в Америка е да речем 12.00 през нощта на предния ден - те са назад от нас в часова разлика от -8 до примерно -15/16 часа назад. За това ще го има по рано. Не е лошо да погледнеш световния часовник.
Забравяш как преди Апъл казваха не се редете на опашки бройки няма в магазина - само онлайн ордъри.
Аз пак не можах да разбера кое му е странното - ще ми обесниш ли моля те?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

От всичко се хвана точно за часовата разлика, което беше бъзик. Добре, че ми каза, че САЩ са с 7-10 ч. разлика спрямо нас. 

За какво водим тия безсмислени спорове? Аз не съм твърдял нищо за сигурно, а споделям какво ми мина през ума - как месеци се говори, че няма да има достатъчно бройки и изведнъж се оказва, че има за всички и че дори БГ е сред първите държави. Трети път няма да го повтарям. 

Кога Епъл са казвали "не идвайте да си купувате айфон от магазините ни"?!

Публикувано

Просто епъл изиграха маркетинга тая година на високо ниво. След като ще има такива бройки и при нас в БГ на датата на примиерата, до нова година ще ударят поне 50 милиона продажби, а може и повече ако смогнат с производството.

Публикувано

То само се води, че ще има бройки, чакайте да видим дали наистина ще е така. Мен много ме сърбят ръцете вече, чувствам се като пенсионерка, на която телефонни измамници са й съобщили, че внучката й е катастрофирала... иде ми да метна 2.5 бона през балкона и да е мой вече. 

Публикувано

Не само е БГ, но и по чуждите форуми се говори за задоволителни наличности още на 3.11. От човек работещ в една от техно веригите, чух че при тях партидата ще дойде на 6.11 в сравнително големи количества. Ситуацията ми напомня малко на Jordan Brand, на Nike им писна търгашите да правят маса пари от клиентите, изкупувайки всичките наличности в първите минути на премиера на дадени обувки. Та същите увеличиха цената на обувките и пуснаха по-големи количества, така рязко отрязаха риселърите. Та много сходно е и с новият iPhone, ако се окаже че бройки ще има за всички на премиерата, може би и на Apple им е писнало, да се правят пари на техен и на гърба на верните им клиенти. Но това са само мои лични размисли, нека да видим какво ще е положението другата седмица. Аз лично се надявам на Space Grey 64 GB, възможно най- скоро :)

Публикувано

А по принцип тия технополис и Емаг обявяват ли някакви предварителни поръчки или направо когато имат телефона? 

Публикувано

В сайта на Технополис пише, че ще има предварителна поръчка от 27-ми. При еМаг има само "Очаквайте Скоро."

Публикувано (редактирано)

Ясно, значи ще се дебне в Технополис! Има ли онлайн плащане? В смисъл при самата поръчка да знаеш, че просто си го платил и вече чакаш 3, а не да се чудиш дали ще стане или не...

Надявам се все пак в България наплива да не е толкова голям и просто да има бройки за откачалките като мен.

Редактирано от Dean
Публикувано

http://www.technopolis.bg/bg/PredefinedProductList/iPhoneX/c/permalink-iPhone-X

Страниците вече са налични, но все още няма цени.

Аз реших да си направя регистрация, за да мога да си направя всичко максимално бързо, когато дойде момента. :) 

Има опция за наложен платеж, банков превод, ePay и с банкова карта. 

Ще се състезаваме ли? :D 

Публикувано

Май да. И аз направих регистрация и сега ще си въвведа картата :D 

Ти за какъв ще се бориш? Аз искам силвъра поради простата причина, че няма gold, но и черен става в краен случай...

Публикувано

Space Gray 64GB за мен.

А, и за съжаление няма опция за въвеждане на картата. Но може да си попълниш адреса за доставка.

Публикувано

Аз не го искам до адрес, до колкото ми е известно тези, които са го поръчали в магазин са с предимство :D

Публикувано

Пичове, ще ви помоля да ми оставите една бройка, ако може черна 64GB.

Публикувано

Е сега вече се притесних! При предполагаеми 6 милиона първоначални бройки, в България сигурно ще има 4, да предлоложим, че 1 има в Теленор и една в Мтел, а останалите 2 са в Технополис... ставаме много :D 

Публикувано

Хора, има още повече от седмица, успокойте се, няма да има налични бройки на 3-ти както всяка година ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Ще напиша един сърцераздирателен мейл до Технополис, с молба да ми запазят 1 бройка!

Публикувано

Деси, ще има. Стой и гледай. Може би не за всички, но ще има изненадващо много ...

Публикувано

Обещаваш ли?

Публикувано

Обещано! Пратете Боби Ваклинов ;) 

За теб конкретно ще има. Слушкал си цяла година и си си папкал кашичката :)

Публикувано

Братовчедка ми която работи в Технополис (Благоевград) ми звънна сега и ме увери, че бройка за мен ще има на 3-ти и не е нужно да спя пред магазина защото ще ми пази и мога да си я взема по всяко време през деня. :D От централния склад ги разпределяли така, че във всеки техен магазин да има, дали да вярвам? 

Публикувано

Е нали ти е рода, защо да не и вярваш?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...