gog Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 В емаг поръчките започват в 10.00 ч., останаха само 14 мин. Цитирай
algor Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 преди 1 час, Dean написа: Ами предполагам, че изпуснах влака от толкова дебнене. Кога ги пуснаха, сигурно към 3? Бъзикам се, не ми чети глупостите. Явно в 10 ще почнат навсякъде. http://www.istyle.eu/bg/ 1 Цитирай
gog Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 (редактирано) Регистрацията ти е успешна, благодарим! Съвсем скоро ще получиш обаждане от нас за следващите стъпки. Да видим дали ще се вредим за телефончето сред мераклиите през ноември. Редактирано Октомври 27, 2017 от gog Цитирай
turganay Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 В telenor го пуснаха :), бързайте Цитирай
gosta Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Епъл стор е още недостъпен при мен уж в 8:01 щеше да е ... ама не би.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Аз направих преордър за silver и space grey 256 gb от UK стора. Май бях сред първите, защото ми дава доставка 3.11. Веднага след това като отворих, времето за доставка беше 2-3 седмици за всички модели. Не ме питайте какво ще ги правя. Още не съм решил Но най-вероятно ще оставя единия (първо ще ги разгледам на живо в магазина), а другия ще го продам заедно с 8+а 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 27, 2017 Автор Публикувано Октомври 27, 2017 В айстайл май свършиха, ако е имало. Пише вече - Не е наличен! Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 *Възможно е закъснение в доставките, поради независещи от Теленор причини. Количествата са ограничени. Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 27, 2017 Автор Публикувано Октомври 27, 2017 Току що, DreamcatcheR написа: Аз направих преордър за silver и space grey 256 gb от UK стора. Май бях сред първите, защото ми дава доставка 3.11. Веднага след това като отворих, времето за доставка беше 2-3 седмици за всички модели. Не ме питайте какво ще ги правя. Още не съм решил Но най-вероятно ще оставя единия (първо ще ги разгледам на живо в магазина), а другия ще го продам заедно с 8+а Имах съмнения, че ще издържиш, но май сърце не трае Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Пикливото приложение Apple Store все още дава изчакващия екран.. Гледах лайв стрийм на един в ютюб за преордър и той имаше проблеми - не му отваряше сайта в САЩ и накрая го взе от Verizon. Явно има доста трафик и затова проблеми. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 преди 14 минути, turganay написа: В telenor го пуснаха :), бързайте Цените са добри. 1 Цитирай
turganay Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 преди 2 минути, londongunner написа: *Възможно е закъснение в доставките, поради независещи от Теленор причини. Количествата са ограничени. Успях да заявя два и нямах такъв отговор. Поръчах и двата цвята за да може жената да си избере единия, след това другия остава свободен. 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Честито на печелившите! 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Току що ми се обадиха от Технополис да ми потвърдят поръчката. Човека каза, че на 3-ти ще ми го пратят. 3 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 В iStyle поръчах, но много се бъгваше сайта, та с много зор и сега пише "поръчката се обработва", а в Технополис го поръчах веднага щом се появи възможността и сега пише "Предварителна поръчка" със зелена отметка, значи ли, че съм се разписал? 1 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 преди 1 минута, kal1ch написа: Току що ми се обадиха от Технополис да ми потвърдят поръчката. Човека каза, че на 3-ти ще ми го пратят. Ти плати ли го, или само е предварително поръчан? Цитирай
gog Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Надпис "Количествата са ограничени" имаше при регистрацията в Теленор, още в 10.01 мин., когато извърших записване. Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Току що, Dean написа: Ти плати ли го, или само е предварително поръчан? Платих го веднага. Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Срещу заплащането което си направил трябва човека от телефонната слушалка лично да ти го донесе в 12:00h на 3.11 1 1 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 (редактирано) Аз пробвах да платя, но не се получи. Абе смахната работа, как пък веднъж при мен не се получат нещата като по мерак, все главоблъсканици... Честито на всички, които успяхте! Редактирано Октомври 27, 2017 от Dean 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 При мен имаше проблем като се опитах да завърша поръчката. Исках да е без фактура, но постоянно ми излизаше грешка и накрая го пуснах с фактура. Плащането го направих с банкова карта и мина веднага. Получили са го на момента. Цитирай
algor Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 преди 6 минути, Dean написа: Аз пробвах да платя, но не се получи. Абе смахната работа, как пък веднъж при мен не се получат нещата като по мерак, все главоблъсканици... Честито на всички, които успяхте! Споко, пич! Ще имаш една бройка, ако не си успял. Виж колко народ е поръчал по два и няма да им пречи нищо (надявам се) свободните бройки да ги казват тук какви са и при желание на друг колега от форума само да си се разбират на ЛС за плащане и взимане. Ще ударим едно рамо, не се кахъри 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.