Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Благодаря, надявам се и аз да се добера до една бройка! 1 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 (редактирано) Аз взех 1 за мен и 1 за @algor от Технополис. Редактирано Октомври 27, 2017 от mirror 2 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 В iStyle още ми пише "в процес на обработка" и при вас ли е така? А в Technopolis уж е създадена поръчката, даже са две, ама нито ми се обаждат, нито нищо Цитирай
mirror Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Споко, ще ти се обадят, нали ти обещах, че ще те уредя. Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 От iStyle или Технополис има по-голям шанс? Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Готово хора! И аз се уредих, звъннаха ми от Технополис и казаха, че 99,9% телефона е при мен на 3-ти, 0.1% вероятност имало да не дойде ако куриера умре по пътя, така казаха... Все още не мога да се зарадвам напълно, тъй-като в България нищо, никога не е сигурно, но все пак... 6 2 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 (редактирано) Казах ти, че всичко ще е наред Редактирано Октомври 27, 2017 от mirror 3 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Открийте разликата, от Ментел ме увериха, че било техническа грешка, аз от своя страна ги обвиних, че е умишлено с довода,че това им е пореден небрежно и тактически заучен номер, следователно ги попитах "Защо тази характеристика не я бяхте сложили на 64gb *Олеофобичното покритие *"! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gosta Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Някой с ъпгрейд програма в чужбина, успя ли да си резервира телефон за 3-ти ? Щяла сутрин се пробвам и ми дава, че има налични в най-близкия до мен магазин , а успях чак сега и датата е “до 9 декември “ , да пристигне....Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Знаеш ли кво, върви на 3 в някой магазин и си го вземи от там. После отказваш уеб поръчката и си готов. Казаха че на 3 ще ги има в магазините за уалк ин покупки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gosta Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Май така и ще направя . Ще им дам и малка възможност да ме изненадат с един мейл , че телефона ме чака в магазина на трети... Нали пишат “ до 9 декември Все се надявам, че слуховете за недостиг ще си останат само слухове и телефони ще има.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 (редактирано) Наложи се да изтегля парите преди да ги внеса в съотвената банка по сметката на Технополис и не осъзнавах, колко много са всъщност докато не ги пипнах. Това са луди пари хора, малко или много всеки фен на apple има някакви психически отклонения, но дано поне и този път си заслужава. От на “ще мина на самсунг, за да не си давам излишно парите” през “абе ще си взема iPhone 8 plus и ще мирясам, само 300 лева отгоре трябва да доплатя” та до “Omg новия Х, искам го! Take my money bitch, нямам търпение”. Става ми по-леко само като си помисля, че някои хора дават двойно на тия пари всяка година за цигари примерно... Един ден ако имам син бих го зарибил и него пo технологиите, за да няма пари за вредни глупости. Редактирано Октомври 27, 2017 от Dean 5 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 (редактирано) Като си помислиш, че някои кифли дават повече пари за екстеншъни и парцали, ще ти олекне. Всеки си има някакви слабости, но технологиите са най-полезната, ако може да съществува такова определение. Радвай се на телефончето като го вземеш, веднъж се живее всеки избира как да го направи. Редактирано Октомври 27, 2017 от dessyteneva 3 1 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Е не е като дал си 1500 за нот8 примерно и след 6м ,продаваш го за 600, нали тук поне се държи цена.Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай
yovet0 Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 (редактирано) Аз днеска малко се улях, та сигурно ще имам 2 излишни бройки. Поръчах от където можах :). Като дойда ако има мераклии, цени по касова бележка. EDIT:Най-интересното е, че никой не ми потвърди на 100% че ще имам бройка на 03.11. Аз имам опит със сроковете за доставка на двата Техно магазина. Преди време поръчах apple TV4, от елате да го вземете утре, чаках 10 дена. Същото и миналата година с macbook pro 8 дена, при уж наличен продукт и доставка до 24 часа. Да се надяваме че този път нещата са по-добре. Редактирано Октомври 27, 2017 от yovet0 Цитирай
sarmak Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 И аз поръчах две бройки 256GB от Технополис. Увериха ме, че ще ги имат и на 3-ти ще ги получа. Платих ги по банков път. 1 Цитирай
violina.marinova Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 И аз се разделих с някой лев на две места. Цитирай
ayl Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Ако ви излъжат и в петък няма телефони поне ще ви остане утешението, че сте се преброили супер епъл маниаците А аз си мислех, че съм прахосник... 2 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Ако не е при мен на 3-ти ще си взема парите и няма да се занимавам повече. Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Ако ви излъжат и в петък няма телефони поне ще ви остане утешението, че сте се преброили супер епъл маниаците А аз си мислех, че съм прахосник... Абе теб като те знам с часовниците какви чудеса сътвори, тези с iPhone X с мед да ги намажеш Цитирай
penmark Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Като ви дойдат 10-ките, пуснете 8-миците си на 800лв в пазара Цитирай
turganay Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Майко мила Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Взимам 3 Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай
ayl Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Абе теб като те знам с часовниците какви чудеса сътвори, тези с iPhone X с мед да ги намажеш Трай си поне тука да ме не разбират к'ъв съм прахосник Цитирай
Dean Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Щом сме във форума и сме фенове на Apple, малко или много всички сме прахосници. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.