mirror Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Когато слънцето е зад теб и пече срещу телефона, е невъзможно да го отключиш чрез Face ID. Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 на 11.12.2017 г. at 20:47, creepbg написа: Спрях "Tap to wake" за експеримента и като че ли засега е Ок... Но пък е много гадно без хоум бутон при изключен tap to wake... Тап върху екрана и си ти ,аз от 6 S насам не искам и да чуя за Tap to wake. До сега без 7 и 8 -ца съм имал всички модели на iPhone и смея да твърдя ,че Х е нечовешки добър. Мисля поне две год. да не го сменям ,ако няма екстремни ситуации. Цитирай
turganay Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Жоре не така де, много си е хубав Х - а. Страхотен дизайн !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Недодялан ми изглежда! Туй отгоре, двойния стърчащ цирей на гърба. Дебела рамка отстрани. Даже самия апарат изглежда дебел. Леко да промениш ъгъла и екрана почва здраво да синее. Че и му сложили размазани тапети по дефолт да не си личи)) Кое от изброеното не е вярно? Да извадим софтуерните трикове, които си ги има от години и да видим какво ще остане Може да си го купиш на всеки ъгъл и то отдавна. Няколко пъти в различни дни отивам да го рзцъкам, но не успя да ме грабне. Естествено споделям моето мнение, което не е миродавно! Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Гога ,за камерата си прав и мен леко ме дразни ,но лично аз не мога да се съглася с някои аспекти от мнението ти.за синеенето ,и ,че е дебел. Едит на лични ми прати глобулския ти номер ,че го затрих Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 С очите си го виждам, но ето Цитирай
danson Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 А някой да потвърди това, което казаха в Теленор - ако се закупи телефон с договор, без значение дали е кеш или на лизинг - телефона е заключен до изтичане на договора. Чак след това може с молба да се отключи. Защо ми се върти, че преди беше само ако е на лизинг и докато изтече лизинга ? Сега не било така... Цитирай
gog Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Поне от 3 години насам само айфон купен в брой, без договор от Теленор не е заключен. Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 преди 17 минути, gog написа: Поне от 3 години насам само айфон купен в брой, без договор от Теленор не е заключен. Каква е цената на iPhone X без договор в Теленор? Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 преди 36 минути, danson написа: А някой да потвърди това, което казаха в Теленор - ако се закупи телефон с договор, без значение дали е кеш или на лизинг - телефона е заключен до изтичане на договора. Чак след това може с молба да се отключи. Защо ми се върти, че преди беше само ако е на лизинг и докато изтече лизинга ? Сега не било така... Винаги е било така. Цитирай
danson Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 мм значи моя е била грешката мерси за инфото Цитирай
gog Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 2239.98лв е цената в брой за 64 гб. 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 (редактирано) Да ама не, моя шеф си закупи 8-ца в брой от теленор и чака да я отключат на следващия ден и то като корпоративен клиент! Редактирано Декември 14, 2017 от skpavlov Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Звъниш на 123 и въпросителните отпадат. Цитирай
lambreto Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 преди 44 минути, skpavlov написа: Да ама не, моя шеф си закупи 8-ца в брой от теленор и чака да я отключат на следващия ден и то като корпоративен клиент! Да де, закупил си я е в брой, без нов договор и без преференциални цени. Всички телефони са заключени, въпроса е че като е без договор пускат заявка за отключване веднага, а като е с договор - чак като изтече го отключват. Разбира се всичко е възможно - въпрос на кой познаваш и как се договориш Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Забравих по-горе да добавя, че съм изненадан колко бързо разработчиците са си нагласили приложенията за дисплея на Х. Имах само 3-4 от тези които ползвам често без поддръжка, но през последните 2 дни се появиха ъпдейти и за тях - sygic и tapatalk. Не беше такова положението, когато излезе 5-цата. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
algor Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 преди 6 часа, mirror написа: Когато слънцето е зад теб и пече срещу телефона, е невъзможно да го отключиш чрез Face ID. Така е и е съвсем нормално. Няма апарат (поне към днешна дата), който в това положение да се отключва, било то с ирис, фейс или палец на крака. След година може да се промени това, знам ли... Цитирай
baronbg Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Забравих по-горе да добавя, че съм изненадан колко бързо разработчиците са си нагласили приложенията за дисплея на Х. Имах само 3-4 от тези които ползвам често без поддръжка, но през последните 2 дни се появиха ъпдейти и за тях - sygic и tapatalk. Не беше такова положението, когато излезе 5-цата. Sent from my iPhone using Tapatalk При мен няма ъпдейт на Тапатолк и не е оптимизиран. Цитирай
ayl Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 При мен също и това страшно ме дразни. Аз ползвам про-то, да не би другия да е ъпдейтнат? Цитирай
baronbg Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Излиза че съм с нея, но може да видиш как е. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Изтрий, рестартирай, инсталирай. Обикновено това са стъпките, ако има някакъв по-генерален проблем с приложение. При мен всичко е ок - веднага след ъпдейта го отворих. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
danson Публикувано Декември 15, 2017 Публикувано Декември 15, 2017 А някой да знае дали има вариант да се вземе на договор телефона без да се чака 30 дни заявка ? Предполагам с малко връзки може да се случат нещата ? Да знам дали да търся изобщо Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.