Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
преди 1 час, Pe6o666 написа:

Какво стана със замените?

Мача свърши ли?!?

В Криейтив да, няма такъв вариант.
За другите два сервиза нямам идея.

Този мач със замените се играе само в чужбина вече (според мен) или поне има шанс там.

Публикувано

Говорим само за X нали?

Публикувано

Не, за всички.

Преди 2-3 месеца някъде из темите разказах тъпотията на Криейтив с моя 7 Плюс и отказа за замяна или ремонт, а същия апарат 4 дни по-късно бе подменен с нов в английски магазин на Apple.

Тоест отказват замени принципно, мисля.

Публикувано
В няколко офиса на Теленов ми казват, че апарати няма ако има те са за предварителните списъци (Пловдив)?! Толкоз ли малко апарати има или всеки се е засилил да дава по 2 хилки с лека ръка 

Бърза справка показва товаc1b86d268c49bb3a957157753aae65fb.jpg
След 23-ти съм край морето и мога да взема. Имаше бройки. Наплив-не.
Публикувано

Така е аз  това видях от сайта и ми казаха на 123 че имало налични но биле само за първите резервирали. Аз по принцип ще преподписвам и за това планирах да си зема.

Публикувано

Днес оставих айфона в креатив и утре ще е готов. Ще му сменят дисплея :)

Публикувано

Ужас!

Публикувано

Преди и аз си мислих така,но не е така! Все пак искаме устройството да работи...не е гаранция  че новият ,ще е по-добър.Понякога ремонтираният изкарва повече...всичко е въпрос на късмет.

Публикувано

Въпроса е да го затворят както трябва - да не се наруши водоустойчивостта. 

Публикувано

Аз пък бих пробвала да се свържа със съпорта на Apple в подобен случай, защо пък като имам право на замяна ще ми отварят телефона, дори и да не се получи, поне ще съм опитала.

Публикувано
преди 11 часа, gogi6 написа:

Ти верно ли?

Работя в една то техно веригите...от опит го казвам ;)

Публикувано

И аз да споделя от личен десет годишен опит! Говорим единствено за телефони на Apple , закупени само от Теленор(Глобул). Винаги, когато съм имал проблемен апарат е бил подменян с нов такъв в рамките на 2- годишната гаранция. Сменял съм телефон за разхлабен бутон след година и девет месеца ползване. Без въпроси и сервизи. Може да правя реклама на оператора, но за мен са си го заслужили. Незнам дали има човек, който си е купил Iphone от тях и да са му го върнали сервизиран. В момента, в който започнат да прилагат триковете на техно веригите в които работиш, казвам чао! Даваш 2500 за апарат, отваряш го дефектен и влиза в сервиз?! Няма как да си го причиня! Една от причините да ползвам Apple е точно възможност за подмяната при дефект. За жалост обаче, това може да се случи само при оператора, който споменах.

Публикувано (редактирано)

Аз съм на същото мнение за Теленор,грижат се за клиентите си.Незнам дали има значение какъв ти е статуса при тях,но аз и моята компания сме с 23 карти и се водим корпоративни клиенти,до сега са върнати над 10 телефона поради някакъв дефект андроиди и айфони и всичките са подменени до 30 ден независимо от това колко струва ,последния беше преди 2 месеца на стойност 230 лв.Силно препоръчвам,техни абонати сме от 11 г.

Редактирано от kracode
Публикувано

И аз имам сменен от Теленор iPhone 6 заради изгорял пиксел, дано не започнат и те с номерата със сервиза, че са ми най-на сърцето от трите оператори.

И аз съм към Теленор. Днес очаквам да пристигне моя апарат 7 PLUS за проблем в слушалката, да видим дали ще ми го заменят за нов или отремонтиран и ще пиша в темата.

Сменени ли са го с чисто нов :)

Редактирано от turganay

Хора , от търговска верига за бяла и черна техника купен 6S не можеше да ъпдейтне към по-висока ios =сменен в сервиза на бул"Черни връх" в столицата..Преди това 4 S проблем със wifi модула купен от "ментел"- сменен и то 2 пъти щото на  втория екрана бе с проблем.Сменят ги кой ги ремонтира в България гаранционните апарати аз лично не знам

Редактирано от venelin111111
Публикувано

Как кой? Прочети по-нагоре какво става с Х.

Публикувано
преди 7 минути, gogi6 написа:

Как кой? Прочети по-нагоре какво става с Х.

Изобщо не вярвам...

Публикувано

Какво не вярваш? Аз ти казвам, че отворен телефон и активиран със зелена лента, дефект , го носим в креатив и смениха дисплея за ден.

Телефон на един ден, баси!

Публикувано

Това е много кофти , политиката на Apple до скоро не бе такава..Щом в "Креатив" са го направили да знаеш ,че е от Apple според мен.Иначе за тия зелени черти се споменава на много места в нета и никъде за ремонт ,хората споделят ,че им ги сменят...но това явно не важи за България

Публикувано

Точно това се опитвам да кажа. В момента шанс за подмяна има само на апарати, закупени от споменатия оператор. И не се подвеждайте по приказки от рода "Отивай в Креатив,ще стане по-бързо! Така или иначе телефоните стигат до тях" Това изобщо не е вярно. Купен от Теленор и дефектен се връща единствено при оператора!

Така е, сменили са ми го с чисто нов :) и сега следва продажба.

Редактирано от turganay
Публикувано

Утре ми пристига X със сменен дисплей и няма да го продам, а ще си го ползвам с кеф :).

Публикувано

Аз бих им го върнал с няколко цветущи...

Не може така!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...