algor Публикувано Декември 21, 2017 Публикувано Декември 21, 2017 преди 1 час, Pe6o666 написа: Какво стана със замените? Мача свърши ли?!? В Криейтив да, няма такъв вариант. За другите два сервиза нямам идея. Този мач със замените се играе само в чужбина вече (според мен) или поне има шанс там. Цитирай
algor Публикувано Декември 21, 2017 Публикувано Декември 21, 2017 Не, за всички. Преди 2-3 месеца някъде из темите разказах тъпотията на Криейтив с моя 7 Плюс и отказа за замяна или ремонт, а същия апарат 4 дни по-късно бе подменен с нов в английски магазин на Apple. Тоест отказват замени принципно, мисля. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 21, 2017 Публикувано Декември 21, 2017 В няколко офиса на Теленов ми казват, че апарати няма ако има те са за предварителните списъци (Пловдив)?! Толкоз ли малко апарати има или всеки се е засилил да дава по 2 хилки с лека ръка Бърза справка показва товаСлед 23-ти съм край морето и мога да взема. Имаше бройки. Наплив-не. Цитирай
profusion Публикувано Декември 21, 2017 Публикувано Декември 21, 2017 Така е аз това видях от сайта и ми казаха на 123 че имало налични но биле само за първите резервирали. Аз по принцип ще преподписвам и за това планирах да си зема. Цитирай
mirror Публикувано Декември 21, 2017 Публикувано Декември 21, 2017 Днес оставих айфона в креатив и утре ще е готов. Ще му сменят дисплея Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 21, 2017 Публикувано Декември 21, 2017 Преди и аз си мислих така,но не е така! Все пак искаме устройството да работи...не е гаранция че новият ,ще е по-добър.Понякога ремонтираният изкарва повече...всичко е въпрос на късмет. Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 21, 2017 Публикувано Декември 21, 2017 Въпроса е да го затворят както трябва - да не се наруши водоустойчивостта. 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 Аз пък бих пробвала да се свържа със съпорта на Apple в подобен случай, защо пък като имам право на замяна ще ми отварят телефона, дори и да не се получи, поне ще съм опитала. 3 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 преди 11 часа, gogi6 написа: Ти верно ли? Работя в една то техно веригите...от опит го казвам Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 И аз да споделя от личен десет годишен опит! Говорим единствено за телефони на Apple , закупени само от Теленор(Глобул). Винаги, когато съм имал проблемен апарат е бил подменян с нов такъв в рамките на 2- годишната гаранция. Сменял съм телефон за разхлабен бутон след година и девет месеца ползване. Без въпроси и сервизи. Може да правя реклама на оператора, но за мен са си го заслужили. Незнам дали има човек, който си е купил Iphone от тях и да са му го върнали сервизиран. В момента, в който започнат да прилагат триковете на техно веригите в които работиш, казвам чао! Даваш 2500 за апарат, отваряш го дефектен и влиза в сервиз?! Няма как да си го причиня! Една от причините да ползвам Apple е точно възможност за подмяната при дефект. За жалост обаче, това може да се случи само при оператора, който споменах. 3 1 Цитирай
kracode Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 (редактирано) Аз съм на същото мнение за Теленор,грижат се за клиентите си.Незнам дали има значение какъв ти е статуса при тях,но аз и моята компания сме с 23 карти и се водим корпоративни клиенти,до сега са върнати над 10 телефона поради някакъв дефект андроиди и айфони и всичките са подменени до 30 ден независимо от това колко струва ,последния беше преди 2 месеца на стойност 230 лв.Силно препоръчвам,техни абонати сме от 11 г. Редактирано Декември 22, 2017 от kracode 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 И аз имам сменен от Теленор iPhone 6 заради изгорял пиксел, дано не започнат и те с номерата със сервиза, че са ми най-на сърцето от трите оператори. 1 1 Цитирай
turganay Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 (редактирано) И аз съм към Теленор. Днес очаквам да пристигне моя апарат 7 PLUS за проблем в слушалката, да видим дали ще ми го заменят за нов или отремонтиран и ще пиша в темата. Сменени ли са го с чисто нов Редактирано Декември 22, 2017 от turganay Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 (редактирано) Хора , от търговска верига за бяла и черна техника купен 6S не можеше да ъпдейтне към по-висока ios =сменен в сервиза на бул"Черни връх" в столицата..Преди това 4 S проблем със wifi модула купен от "ментел"- сменен и то 2 пъти щото на втория екрана бе с проблем.Сменят ги кой ги ремонтира в България гаранционните апарати аз лично не знам Редактирано Декември 22, 2017 от venelin111111 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 Как кой? Прочети по-нагоре какво става с Х. Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 преди 7 минути, gogi6 написа: Как кой? Прочети по-нагоре какво става с Х. Изобщо не вярвам... Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 Какво не вярваш? Аз ти казвам, че отворен телефон и активиран със зелена лента, дефект , го носим в креатив и смениха дисплея за ден. Телефон на един ден, баси! Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 Това е много кофти , политиката на Apple до скоро не бе такава..Щом в "Креатив" са го направили да знаеш ,че е от Apple според мен.Иначе за тия зелени черти се споменава на много места в нета и никъде за ремонт ,хората споделят ,че им ги сменят...но това явно не важи за България Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 Точно това се опитвам да кажа. В момента шанс за подмяна има само на апарати, закупени от споменатия оператор. И не се подвеждайте по приказки от рода "Отивай в Креатив,ще стане по-бързо! Така или иначе телефоните стигат до тях" Това изобщо не е вярно. Купен от Теленор и дефектен се връща единствено при оператора! Цитирай
turganay Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 (редактирано) Така е, сменили са ми го с чисто нов и сега следва продажба. Редактирано Декември 22, 2017 от turganay 1 Цитирай
mirror Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 Утре ми пристига X със сменен дисплей и няма да го продам, а ще си го ползвам с кеф :). 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 Аз бих им го върнал с няколко цветущи... Не може така! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.