Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Информация от Теленор във връзка с дискусията тук:
Заменят телефоните. А гаранцията била първата година международна от Епъл, втората от тях.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не виждам смисъл от това да се извъртат нещата в посоки, които нямат нищо общо с темата.

Всъщност 4-5 човека това правите от доста време, но щом ви влече, давайте.

Аз нито ще псувам теб, нито който и да е, а още по-малко пък ще споря с който и да е.

Дадох пример и попитах нещо много конкретно, на което ми се отговаря с глупости и имагинерни аргументи.

Приятно посрещане на празниците на всички!

пп. Деси, няма смисъл, човек.

Не знам защо продължаваш да опитваш и ти се възхищавам на желанието и хъса, честно.

И кои точно са имагинерните аргументи? Сравняваш епъл стор със сервиз, собственост на друга фирма, а очакваш същото качество на услугата, обаче като не го получиш, виновен е сервизът, а не този, който го е оторизирал и е длъжен да наложи стандартите си за обслужване, за да са доволни всички клиенти. А Деси продължава да говори за права, които всъщност не съществуват извън епъл стор, ако въобще и там ги има. Правата на потребителя са описани в ЗЗП.

Публикувано

Пускат се оплаквания към оторизирания сервиз в Епъл и може да им вземат лиценза. Смятте ли, че американците правят одит на всеки отремонтиран телефон, а дали не са му намерили цаката в България ...

Публикувано

Асене, проблемът е, че всъщност няма от какво да се оплакваш, след като дефектът ти е остранен, а устройството работи. Изключение прави случая на Сашо, той трябва да се оплаче от некадърните техници, които не са установили дефекта. То най-вероятно същото се е случило и в Епъл стор, но там са предпочели да го оставят доволен, а не да се циганят и са го сменили. Иначе, доколкото си спомням, преди Епъл заменяха с рефърбиш телефони, а не с чисто нови. Бяха в бяла кутия. Това ще рече, че пак са му сменени компоненти, но в завода от някоя жълта маймунка, а не от техник у нас. Не виждам каква е разликата, освен че няма да получите вашия телефон и ще ви се наложи да си инсталирате всичко наново. За X сигурно все още няма рефърбиш и дават нов или правят ремонт на място. Идея нямам. Целият спор е затова кой е виновен за лошото обслужване и за мен отговорът е само един. Някои хора, обаче, смятат Епъл за нещо свещено и е абсурд да им вменят вина за каквото и да било. Винаги грешката е в друг - сервиза, приложението е кофти написано, бмв, ауди и VW са смотани и т.н. И когато някой тук се опита да изкаже каквато и да било критика към светиня му, почва се с нападки, ирония и прочие. На мен ми дреме на уя, аз на марки не робувам и винаги ще си казвам мнението. Впрочем, така го правят и по западните форуми, които чета. Там такава фенбойщина никога не съм срещал. Бъдете здрави и да не ви пука толкова за някакви вещи, било и с ябълка на тях. Има много по-хубави неща в живота. Весели и щастливи празници на всички, па макар и да са с Нокия

Публикувано

В случая мога да кажа(не за да защитя епъл), а просто какво ми се е случвало на мен свързано с подмяна/поправка на телефон, лаптоп или аксесоар. За телефон конкретно два пъти ми е сменян от ментел и креатив без никакви проблеми, но това преди 2-3 години. Но това на страна, имах тракане на кейса на еърподс-а и се обърнах към един от “официалните представители и сервизи на епъл” в Австрия. Още на място се опитаха да ме убедят, че съм го изпуснал, ударил, опитал да го затворя наобратно и всякакви такива щуротии, а след като поисках да бъде изпратен в епъл, те ми казаха, че ако от епъл не знаели за този проблем и откажат подмяна, ще трябва да платя 30€, ей така. Отказах им и се свързах директно с епъл съпорт, при което им разказах какво са ми казали техните представители, а те го приеха на шега и не вярваха, че са ми искали пари за това, и един вид ми се изсмяха. След което ми дадоха координати на друг ауторизиран сервиз, които без подобни убеждения и искания, директно ми изпратиха слушалките и ми бяха върнати след 2 дни с нов чарджинг кейс (друг е въпроса, че той също “пукаше”, но явно всичките са така).

Друг случай, скоро ми смениха дисплея на макбук про ретина по програма, заради наранено анти-рефлексно. От епъл ми казаха, че могат да ми го сменят безплатно. В двата ауторизирани сервиза ми отказаха, защото било до 4 години от купуването. При повторна връзка с епъл съпорт, по серийния номер, направиха, така че в да системата да излезе, че може да бъде приет. Като го занесох на следващия ден ме гледаха като гръмнати, като им казах да проверят пак дали не може, и ми беше доста сладко!

П.С. Мисълта ми е, че щат-нещат от епъл с едно копче могат да ги накарат да направят подмяна на устройството, а не да го сервизират; да го сервизират, когато не искат и т.н. Имаш ли нерви да се разправяш с тези представители, да обикаляш напред, назад и в същото време комуникираш с епъл, можеш да постигнеш своето.

Весели празници на всички!

Публикувано

Ето това имах предвид, човек трябва да се обади и да сподели проблема и най-често той се решава в негова полза, стига разбира се да има желание да го направи, вместо да се примири. Весели празници!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

От както Bosse купи Creative center политиката на сервизиране стана коренно различна!

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

Вече съм с теленорска 10ка силвър, сега съм в издирване на ултра тънък прозрачен кейс но всичко ми изглежда грозно. 

ПП

екрана е супер, батерията и тя, още пръста ми ходи да натиска бутона :) ама то 7—8 години съм бил с бутон

Публикувано

При мен батерията кара 8 часа юзидж с до 38 часа стенд бай (с пуснат ВТ)... не съм доволен. Освен това загрява при елементарно браузване...

Публикувано

Греят си всичките, аз си мислех, че като е нов и няма да грее, ама на - грее си като добрия стар 5S :D

Публикувано (редактирано)

Един леко тъп въпрос, но за мен определено некомфорт на душата. Има ли разлика в зарядните на iPhone X и това на iPhone SE ? По лошо стечение на обстоятелствата си объркахме зарядните с майка ми и сега не знам дали си зареждам телефона с моето зарядно или с това от на майка ми SE-то.

Поздрави на всички и Весели празници!

Редактирано от niksan76
Публикувано (редактирано)

Здравей, имам два броя зарядни, едното от 7ма другото от Х, разлика няма между двете, което означава, че не би трябвало да има и между SE!

Редактирано от Alxx®
Публикувано

На всяко зарядно има модел. Вероятно и двете са модел А1400. Ако е така, то разлика няма!

Публикувано

Благодаря много! И двете зарядни са А1400.

Публикувано

Моята 10ка дойде с 11.1.2 да ъпдейтвам или няма смисъл за момента?

Публикувано

Да, има значителна промяна!

Публикувано

Ще каже ли някой от опит как се вкарва Х-а в DFU режим?

Публикувано

Готов ли си? :lol::lol:

Първо натискаш Volume up, след това Volume Down

След това държиш power бутона, докато не изгасне екрана

След това volume down & power бутоните, след около 5 сек пускаш power бутона, но държиш volume down.

Това разбира се прави на включен към айтюнс телефон.

Публикувано

Това намерих
1. Свържете своя iPhone X, 8 или 8 Plus към компютъра си и стартирайте iTunes.
2. Изключете своя iPhone. (Отидете на Настройки → Общи → Изключване → Плъзнете плъзгача
5ef6d96f895e356263b49a50250805fc.jpg

3. Натиснете и задръжте бутона за Вкл. / Изкл. на вашето устройство за 3 секунди .
4. След това натиснете и задръжте бутона за намаляване на силата на звука на устройството, докато държите Power бутона.
5. Дръжте и двата бутона за 10 секунди.
ea0e08b936b728e302be052992badc1a.jpg

Забележка: Ако виждате логото на Apple на екрана, ще трябва отново да изпълните стъпките, посочени по-горе. Следователно, уверете се, че не държите бутоните твърде дълго.
6. Ако екранът на устройството ви остане черен, това означава, че успешно е влязъл в режим DFU.

Публикувано

Пробвах тая инструкция и не ми се получи. Да не би да има значение каква функция е дадена на пауър бутона когато е продължително натиснат. При мен е Off, а по подрозбиране е Siri.

Публикувано

Ползвам iPhone 7+ и не мога да тествам но благодарение на колегата ььь.Може да пропускаш нещо.

Публикувано
преди 11 часа, ayl написа:

Пробвах тая инструкция и не ми се получи. Да не би да има значение каква функция е дадена на пауър бутона когато е продължително натиснат. При мен е Off, а по подрозбиране е Siri.

Публикувано

Някой по-напред в темата беше споменал какво зарядно ползва за безжично зареждане, но не мога да го намеря.

Нека някой, който ползва такова да сподели мнение.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...