Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Няма тъч айди. Ще избият на продажби.

Публикувано
преди 11 минути, Grievous написа:

Страшно съм разочарован този път. Не ми се и говори. Минавам на ШЛ.

Защо ? 

Публикувано

1000$ за един дисплей и touch id ?!? WTF

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

За пръв път от много време съм нетърпелив за iPhone искам този X :):)

Публикувано

ОК, а защо прескачат iPhone 9 ?????

Публикувано

Е тва с фейса е ебати... добре са го направили, но може пък да искам да си отключвам тела без да го гледам и без да пиша кодове... като купуваш нещо ако директно те отентикира и купува... с тъч ид ти решаваш кога да си сложиш пръста за да заплатиш.. бомба е ама ще се опитам да се въздържа докато не му махнат тая козирка от челото :D като гледам при гледане на видео/игри закрива контента. И мноо пари бее баси O.O А тези наименования как ще ги развият в следващите години незнам. Диркетно минават на 8 сега, другия пък му викат десет... манжа с джанки.

За часовника нали се очакваше нещо за мерене на захарта в кръвта? Даже там във видеата уж от потребители някой спомена нещо за това. Иначе ми хареса, зарибявка е.

Публикувано
Пишеше като представиха екрана тъч ай ди. Да го духат, честно.
Ооо представят амейзинг имоджита... уааааау

Пишеше 3D Touch, не Touch ID :)
Публикувано

Няма Touch ID, има 3D Touch, съвсем различни неща. Никаква изненада, всичко, което се говореше излезе. Хубав е телефонът, но нямам 2к излишни

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

А iOS11?

Публикувано

На 19.09

Публикувано

Тва е ... несериозно :/ 

Публикувано

$1149 за 256 gb :unsure:

Публикувано

Ще изгубят огромни пазари, освен всичко друго...

DJi27_wW4AATlo3.jpg:large

Тия как ще си отключват новите айфони?

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Хаха 8
  • Объркан 1
Публикувано

Добре е цифрата. И по повече сме давали. Аз даже съм изключил че ще представят нов модел днес :D

Публикувано

Мъчно ми стана - след 10г да ми дават за иновация лайно как се усмихва..... Джобс се върти милия....

Публикувано

Викторе, малоумната фенщина не е присъща в този форум.
Тоест харесваме марката, но не сме малоумни.

Всички със 7 и 7 плюс аз лично не виждам смисъл да ъпдейтват, но все пак ще има едни 15-20 процента, които ще го направят.
Всеки си знае.

Има друг факт...
Тоталното разочарование от видяното и от липсата на какъвто и да е живец в тия...диктори, на сцената.
Чувствам се все адно съм бил на погребение, но ако ме питаш кой сме погребали, няма да мога да ти отговоря, защото не знам.

Публикувано

Вместо да пуснат черно-бял телефон за бедни, пуснаха играчка за богати! Супер играчи са! Пак ще избият рибата тея от Епълката. Страшно ме дразнят, но маркетинга им е невероятен. Кифлите ще се изтрепят предновогодишно да се фръцкат с новата 10-ка, а с набраната инерция на пазара, ще съберат най-малко още 300 000 Милки излишък през следващата година. Да са живи и здрави! И аз съм им бройка в края на краищата...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На мен пък много ми хареса 10-ката и ще си го купя в момента, в който излезе на Българския пазар. :)

Публикувано

Без напрежение моля!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

iPhone 8 е подигравка, това трябваше да представлява 7, да не кажа 6S. 
10 обаче е феноменален, нямам думи, просто не знам как ще дочакам 3-ти ноември, но поне се знае, че ще има бройки за всички. Липсваха ми класическите 2 цвята - черно и бяло. Уникален, уникален! 

P.S - Зa първи път от години насам ще си ползвам стария айфон повече от година, донякъде се радвам, че 10 излиза по-късно ахаха... 

Публикувано

Акциите им току що паднаха с повече от 2%, а денят там тепърва започва....

Публикувано
преди 4 минути, Dean написа:

iPhone 8 е подигравка, това трябваше да представлява 7, да не кажа 6S. 
10 обаче е феноменален, нямам думи, просто не знам как ще дочакам 3-ти ноември, но поне се знае, че ще има бройки за всички. Липсваха ми класическите 2 цвята - черно и бяло. Уникален, уникален! 

P.S - Зa първи път от години насам ще си ползвам стария айфон повече от година, донякъде се радвам, че 10 излиза по-късно ахаха... 

А кой е казал, че ще има бройки за всички ... Просто са далече от финалното производство. Бройки за всички през февруари ...

Публикувано

Какво напрежение пък ви гони вас?!?! 

Публикувано

Ще има, ще има. Пак ще е по-добре от миналата година със 7+. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...