arm11 Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Коле, на шампионска лига ли минаваш 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 12, 2017 Автор Публикувано Септември 12, 2017 Няма тъч айди. Ще избият на продажби. 1 Цитирай
matrix4o Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 преди 11 минути, Grievous написа: Страшно съм разочарован този път. Не ми се и говори. Минавам на ШЛ. Защо ? Цитирай
londongunner Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 1000$ за един дисплей и touch id ?!? WTFSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Spowse Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 За пръв път от много време съм нетърпелив за iPhone искам този X Цитирай
molivablue Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 ОК, а защо прескачат iPhone 9 ????? Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Е тва с фейса е ебати... добре са го направили, но може пък да искам да си отключвам тела без да го гледам и без да пиша кодове... като купуваш нещо ако директно те отентикира и купува... с тъч ид ти решаваш кога да си сложиш пръста за да заплатиш.. бомба е ама ще се опитам да се въздържа докато не му махнат тая козирка от челото като гледам при гледане на видео/игри закрива контента. И мноо пари бее баси O.O А тези наименования как ще ги развият в следващите години незнам. Диркетно минават на 8 сега, другия пък му викат десет... манжа с джанки. За часовника нали се очакваше нещо за мерене на захарта в кръвта? Даже там във видеата уж от потребители някой спомена нещо за това. Иначе ми хареса, зарибявка е. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Пишеше като представиха екрана тъч ай ди. Да го духат, честно. Ооо представят амейзинг имоджита... уааааау Пишеше 3D Touch, не Touch ID 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Няма Touch ID, има 3D Touch, съвсем различни неща. Никаква изненада, всичко, което се говореше излезе. Хубав е телефонът, но нямам 2к излишниSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Ще изгубят огромни пазари, освен всичко друго... Тия как ще си отключват новите айфони? 9 1 8 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Добре е цифрата. И по повече сме давали. Аз даже съм изключил че ще представят нов модел днес 1 Цитирай
profusion Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Мъчно ми стана - след 10г да ми дават за иновация лайно как се усмихва..... Джобс се върти милия.... 6 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Викторе, малоумната фенщина не е присъща в този форум. Тоест харесваме марката, но не сме малоумни. Всички със 7 и 7 плюс аз лично не виждам смисъл да ъпдейтват, но все пак ще има едни 15-20 процента, които ще го направят. Всеки си знае. Има друг факт... Тоталното разочарование от видяното и от липсата на какъвто и да е живец в тия...диктори, на сцената. Чувствам се все адно съм бил на погребение, но ако ме питаш кой сме погребали, няма да мога да ти отговоря, защото не знам. 4 3 2 Цитирай
Tarashev Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Вместо да пуснат черно-бял телефон за бедни, пуснаха играчка за богати! Супер играчи са! Пак ще избият рибата тея от Епълката. Страшно ме дразнят, но маркетинга им е невероятен. Кифлите ще се изтрепят предновогодишно да се фръцкат с новата 10-ка, а с набраната инерция на пазара, ще съберат най-малко още 300 000 Милки излишък през следващата година. Да са живи и здрави! И аз съм им бройка в края на краищата... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 На мен пък много ми хареса 10-ката и ще си го купя в момента, в който излезе на Българския пазар. 2 Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Без напрежение моля!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Цитирай
Dean Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 iPhone 8 е подигравка, това трябваше да представлява 7, да не кажа 6S. 10 обаче е феноменален, нямам думи, просто не знам как ще дочакам 3-ти ноември, но поне се знае, че ще има бройки за всички. Липсваха ми класическите 2 цвята - черно и бяло. Уникален, уникален! P.S - Зa първи път от години насам ще си ползвам стария айфон повече от година, донякъде се радвам, че 10 излиза по-късно ахаха... Цитирай
MacIlian Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Акциите им току що паднаха с повече от 2%, а денят там тепърва започва.... Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 12, 2017 Автор Публикувано Септември 12, 2017 преди 4 минути, Dean написа: iPhone 8 е подигравка, това трябваше да представлява 7, да не кажа 6S. 10 обаче е феноменален, нямам думи, просто не знам как ще дочакам 3-ти ноември, но поне се знае, че ще има бройки за всички. Липсваха ми класическите 2 цвята - черно и бяло. Уникален, уникален! P.S - Зa първи път от години насам ще си ползвам стария айфон повече от година, донякъде се радвам, че 10 излиза по-късно ахаха... А кой е казал, че ще има бройки за всички ... Просто са далече от финалното производство. Бройки за всички през февруари ... Цитирай
algor Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Какво напрежение пък ви гони вас?!?! 2 Цитирай
Dean Публикувано Септември 12, 2017 Публикувано Септември 12, 2017 Ще има, ще има. Пак ще е по-добре от миналата година със 7+. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.