mirror Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 Вече втора седмица съм без iPhone X, а без iOS от 2 дни. АНДРОИДЪТ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА СВЕТА!!! iPhone X е най-добрият смартфон във ВСЕЛЕНАТА!!! Response time на Андроида е като на флегма без значение дали е Samsung S8 или Xiaomi за 300 лв. Имате хиляди настройки, функции, но те са напълно излишни! Обещавам, че съвсем скоро ще съм с някакъв iPhone. Хубав и спорен ден! 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 Я кажи защо го продаде:) И как така с някакъв iphone?! Цитирай
mirror Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 Прочети назад как се нагълта с вода :). Е ми от моя айфон май нищо не става и не ми се вадят 1300 лв. за нов (толкова искат Креатив за подмяната). Най-вероятно ще си взема една 6-ца на старо до Октомври, когато ще си купя новия iPhone. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 Е 20 минути в басейн и 15 минути в сауна са си два бона в кофата общо взето, дано не е било нарочно само. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 Дали причината не е в Креатив? Май дисплей беше сменял там? 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 Е, ако е бърникано в телефона като нищо може да не е уплътнен добре и затова да се е удавил. Ето затова не ми се иска поне в първата година родните нахакани майсторчета да ми припарват до телефончето, ама май за съжаление това ни очаква вече, дано не се налага поне... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2018 Публикувано Февруари 5, 2018 Мирко, ако е оня бърниканият в Криейтив, заслужава си куриера до друга нормална държава и оплакване какво са постигнали. За по-малко(доста по-малко) ще си взема промоционален билет на Райън еър до Лондон и ще го занеса на крак в Епъл стор. После с документите от подмяната ще се подиграя в съда на Криейтив(за разходите ). 4 Цитирай
niksan76 Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 (редактирано) Привет Колеги! Най накрая успях да заснема проблема, който ме притеснява в моята 10-ка и за който Ви бях споменавал. Ако се загледате в надписа Bulgaria под номера най-доло на дисплея, премигва. Това го прави почти винаги и не само с Bulgariq, а и когато пише mobile. Понякога е много дразнещо, защото премигват няколко наведнъж. https://www.youtube.com/watch?v=YFmf9gG32qY Редактирано Февруари 6, 2018 от niksan76 Цитирай
maxpainus Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 При мен го има същото премигване. Цитирай
niksan76 Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 (редактирано) До сега се зверя на колегата в неговата десятка, но не забелязвам подобно нещо. Колега maxpainus, леко ме успокои, че поне не съм единствения с подобно нещо. Редактирано Февруари 6, 2018 от niksan76 Цитирай
niksan76 Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 Само да не се окаже, че с колегата maxpainus сме единствените с този бъг. Цитирай
Dean Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 (редактирано) Сигурно наистина имам някакъв проблем защото в цитатите по-горе не виждам абсолютно нищо противоречащо на мнението ми в момента. Това, че съм писал, че в някакъв клип се оказва, че iPhone X е удароустойчив ли или онова, което беше саркастично към един потребител за Huawei-a, извадил го от контекста и вече голямата работа. Да, и в последния си пост казах, че се опитвах да се самоубедя, че iPhone X ми харесва. Ако това, че ентусиазма за новият модел на любимата ми марка в последствие се превръща в разочарование ме прави шизофреник добре, но не смятам да се самоубеждавам излишно, че съм доволен от нещо само и само “мнението ми да остане същото”. Много хора, ютюбъри главно също са като мен, но вас ви разбирам защото в България за повечето “гъзари” тия 2300 не са за телефон, а едва ли не за позьорщина пред околните, така че радвайте се и си мислете, че сте хванали Господ за ташаците, но оставете всеки, който иска да изказва мнението си свободно, макар че като гледам почти не е останало за пред кого, само роботи и Apple зомбита със самочувстие до небето. Редактирано Февруари 6, 2018 от Dean 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 Изказвай мнение на воля Щом си по темата, действай! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 Аааа значи, който си го е купил и му харесва, е позьор, зомби и хванал некой си за ташаците. Другояче не може в никакъв случай да бъде! Ти си странен случай, купи си телефона 2-3 пъти и май в крайна сметка не ти хареса. Е, то как нема. И аз да бях дал 2-3 пъти по 2500 за един и същ апарат, нямаше да ми е много приятно. Ама едва ли щях да си изливам мъката по подобен начин...Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 А на мен все още ми е много трудно да осмисля решението да стоиш с телефон, от който очевидно си недоволен. Какъв е смисъла? Да виждат хората, че си с най-скъпия айфон? Да имаш основание да бълваш негативи тук и да плюеш всички, които нямат твоя проблем? Наистина странно нещо е българската народопсихология. Но щом ти харесва да ти е кофти - ползвай си го със здраве. 1 Цитирай
Dean Публикувано Февруари 7, 2018 Публикувано Февруари 7, 2018 преди 8 часа, DreamcatcheR написа: Аааа значи, който си го е купил и му харесва, е позьор, зомби и хванал некой си за ташаците. Другояче не може в никакъв случай да бъде!. Sent from my iPhone using Tapatalk Горе-долу за България положението е такова, добре си го казал с 2 изречения, мерси! Ако имах възможност в момента бих го продал, но поради определени обстоятелства точно в момента не мога, което не значи, че след 20 дни положението ще е същото. И не знам защо ги говорите нещата така, че все едно аз по цял ден мисля колко недоволен съм от телефона си... колкото и да не ви се вярва се случва и да отивам на работа, да излизам, и да се абстрахирам от това, че използвам телефон, който не ми върши достатъчно работа. Мен дори ме е срам когато някой ме пита “добре, кажи сега защо е толкова скъп тоя телефон, какви толкова екстри има?” иди обяснявай, че можеш да се правиш на говорещо лайно с Animoji, като в България, очевидно, на хората не им е нужен iPhone X, за да са такива и в живота. Ако някой случайно не знае и ме пита колко струва казвам 1000 лева, за да не ставам повод за подигравки и то с основание. Сега, аз съм обикновен човек с обкръжение от нормални хора, с нормални български заплати, вие няма как да знаете какво е чувството. Тук нали всички сте в офиси, цял ден четете форума от аЙфона, с по 5 бона заплата сте, 3 аЙмака вкъщи и 2 служеби аЙпада, колко му е да се изфукате, че един месец сте отделили 50% от заплатите си, за да си купите най-новата джаджа на Apple, колкото и да си ви харесва старата. Чакам следващия, който ще се хване за 2 думи от поста ми и ще ми направи подробен психопортрет. Само не знам с приложение от айфон Х ли ги правите тия неща, или това сте си учили? Цитирай
mirror Публикувано Февруари 7, 2018 Публикувано Февруари 7, 2018 Извинявай, но ти плащаш ли данък "обществено мнение"?! Какво те интересува кой какво мисли и какво ще ти каже? Какво значение има колко струва? Едно нещо ако те кефи и имаш възможност да си го позволиш, защо да не си го вземеш? Не знам пич, не те разбирам... Искам да ми покажеш един пост, в който някой се фука с джаджата си, освен мен :). 5 1 Цитирай
ayl Публикувано Февруари 7, 2018 Публикувано Февруари 7, 2018 Чудя се какво Х-а не може да прави, а 7-цата го прави, за да не се ъпгрейдва тая година. Имам Х и 7, слагам ги един до друг, гледам ги, ползвам единия, ползвам другия, и не виждам нито една, ама наистина нито една причина човек, който може да си позволи новия модел и ъпгрейдва всяка година тая да пропусне.Знаете ме от моите писания тук - аз съм всичко друго, но не и зомбиран по марката. И никога, ама никога не купувам телефон, за да се изтъквам колко съм фешън и напред. Телефонът ми никога не е на показ, не стои на масата докато си пия кафето или вечерям някъде. Стои ми в джоба и го вадя само когато трябва да се обадя. Същото е и с всичко останало - часовника ми стои под ръкава и никой освен мен не го гледа. Така правят хората, които купуват неща за собствено удоволствие, а не с показна цел.Чудя се защо всеки мисли, че скъпите неща са за показност само?!?!Та това, което искам да кажа, но се отплеснах, е че всеки, който реши, че може да си позволи и иска Х-а, не трябва да взема под внимание мнението на Dean. Давайте смело напред, няма да съжалявате. 6 Цитирай
PeTk0FF Публикувано Февруари 7, 2018 Публикувано Февруари 7, 2018 на 2/2/2018 at 22:12, venelin111111 написа: Тук се вихри мнение „..кисело е гроздето..” Моето мнение за Х-са без да го купувам е, че Апъл пуснаха бета версия на телефон на двойна цена. 1 1 Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 7, 2018 Публикувано Февруари 7, 2018 Изразяваш мнение на база на ?!?Аз го ползвам и нямам такива наблюдения. 1 Цитирай
PeTk0FF Публикувано Февруари 7, 2018 Публикувано Февруари 7, 2018 Отговарям на базата на фен и притежател на Айфон още от ерата на 2G. Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Февруари 7, 2018 Публикувано Февруари 7, 2018 ...а не като притежател на конктетния модел...тц тц тц до сега от мненията които виждам само на тези хора които не са го ползвали не им е допаднал модела аз също съм доста доволен от телефона ...и толкоз Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
lambreto Публикувано Февруари 7, 2018 Публикувано Февруари 7, 2018 Бета беше iOS 11 когато я пуснаха, а не телефона. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.