londongunner Публикувано Февруари 14, 2018 Публикувано Февруари 14, 2018 При мен на 8+ се появи в последния месец , тел е включен но получавам смс. За пропуснато повикване - ТеленорSent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай
algor Публикувано Февруари 14, 2018 Публикувано Февруари 14, 2018 преди 4 часа, ML16 написа: Човека от Теленор ми каза че този проблем се проявявал на всички 8, 8+ и X в тяхната мрежа. Те били подали запитване към Apple и от там им казали, че са наясно с проблем и щели да го решат в някой бъдещ update. Теленорски глупости, извинявам се за включването. Този проблем при този оператор (преди Глобул) го има от iPhone 5 (ако не се лъжа) насам и аз лично имам 6 жалби и оплаквания към Глобул/Теленор през годините и отговора им винаги е бил "Проблема не е в нашия ТВ". Във форума е дискутирано това преди години и утре ако стигна до офиса ще помоля да ми извадят от архива сигналите и отговорите на тия дебили. Изявен е проблема при определени клетки и на определени места и кавам това убедено, защото когато съм си в къщи съм получавал двуцифрен брой СМС-и за пропуснати повиквания, при положение, че обхвата ми е на макс и нищо не правя с апарата. И след като сега обясняват, че проблема е с 4G мрежата, какво ли биха казали за времената, в които въпросната мрежа бе само една химера и ползвахме 3G= Както и да е. Спирам, за да не разводнявам повече. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 14, 2018 Публикувано Февруари 14, 2018 Аз съм убеден, че този проблем го има и при други телефони, различни от Епъл. Цитирай
ML16 Публикувано Февруари 15, 2018 Публикувано Февруари 15, 2018 На тази мрежа съм ползвал iPhone 6 Plus; 6S Plus, 7 Plus и не съм имал такива проблеми. С iPhone X съм от началото на ноември и това се появи след първата седмица на януари, на 3G проблема го няма. 1 Цитирай
gog Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 Аз пък с Х нямам проблем в мрежата на Теленор, но с Ноут 4 редовно получавах смс за пропуснати повиквания. Цитирай
shopkin Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 Този проблем го имам отдавна с Теленор.. и с Iphon 6 и с Iphon 7+ - проблема не е Apple , а в оператора.. в случая Теленор/ с другите два оператора този проблем не съществува/.. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 18, 2018 Публикувано Февруари 18, 2018 Тоя проблем го има наистина отдавна, но не е генерален за цялата мрежа, а само на местата с новите клетки Хуавей. "Инженерчетата" на телемор си нямат идея как да ги накарат да работят правилно, затова и при всичкото им пъчене на гърди мрежата им влачи. Едно време(2009-та по спомен) имаше такъв проблем с Виваком, но там се справиха за няколко месеца и оттогава няма грижи, докато при телемор е от времето на глобул още. Преди две години смених телемор с Виваком и оттогава не помня да имам подобна случка или срив на мрежата. Не, че Вива са идеални, но разликата вади очи. Пък и ми е по-изгодно. 1 Цитирай
stangen Публикувано Март 6, 2018 Публикувано Март 6, 2018 (редактирано) Уфффф, май една година почивка с Galaxy S8 ми стига и е време да се връщам в "правата вяра". Отивам на лов за Iphone X. Редактирано Март 6, 2018 от stangen 3 2 Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 6, 2018 Публикувано Март 6, 2018 Успех и дано намериш твоята десетка Цитирай
peshev861 Публикувано Април 2, 2018 Публикувано Април 2, 2018 Здравейте, Имам чувството че телефона ми много грее. При Вас как е? Например след 10 минутен разговор във вайбър и започва много да грее. Цитирай
ayl Публикувано Април 2, 2018 Публикувано Април 2, 2018 Смятай тая глупава програма колко е оптимизирана за работа под иос. 2 Цитирай
RedBull Публикувано Април 2, 2018 Публикувано Април 2, 2018 Ако е и видеоразговор е напълно нормално да грее. Цитирай
stangen Публикувано Април 2, 2018 Публикувано Април 2, 2018 Аз не знам телефон който да не грее при разговор през вайбър (без значение от платформата). Предният ми Samsung Galaxy S8 си греeше доста. 1 Цитирай
ayl Публикувано Април 2, 2018 Публикувано Април 2, 2018 Това точно казах и аз веднъж ама някой ми изтри поста (май не беше точно като за темата ):Иос-а и стоковите програми работят мазно, не точат батерия и никога не забиват. Част от останалите (за съжаление популярните - Фейсбук, Вайбър и т.н.) са пълен булшит и вършат всички тези гадни работи. Потребителят естествено иска да ги ползва (иначе какъв е смисъла от айфона ако пишеме и четеме само имейли и смс-и) и псува иос-а или айфона, а те нямат нищо общо с проблемите, които ни заливат от нета.Никой не може да ме убеди, че не съм прав. Доказателство е служебната ми 7-ца, на която реших да не инсталирам никъкви програми. От нея провеждам разговори (между 2 и 4 часа на заряд), чета (между 50 и 100 имейла на ден) и пиша (по 10-20 имейла на ден), въвеждам и приемам срещи в календара. Изкарва от 5 дена до седмица с над 10-11 часа юзидж. 5 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Април 2, 2018 Публикувано Април 2, 2018 Ооо @gorgior, ти да не си вече постващ от X? Честито! Цитирай
algor Публикувано Април 2, 2018 Публикувано Април 2, 2018 преди 1 час, gorgior написа: Как му се изключва Voice Over на това чудо бре? Sent from my iPhone using Tapatalk General-Accessibility-VoiceOver-Off 1 Цитирай
baronbg Публикувано Април 2, 2018 Публикувано Април 2, 2018 Или 3 пъти power бутона. Скоро го изключвах на една мацка, така беше нагласено. “Нищо не съм пипала” каза... 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Април 12, 2018 Публикувано Април 12, 2018 Имал ли е някой проблем с True Tone (Спиране)?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Април 12, 2018 Публикувано Април 12, 2018 При мен си върви...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Април 13, 2018 Публикувано Април 13, 2018 Смениха ми у-вото, дефект на някоФ елемент от камерата.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
niksan76 Публикувано Април 25, 2018 Публикувано Април 25, 2018 Няколко пъти ми се случва след пълен заряд на батерията USAGE и STANDBY вървят паралелно еднакви и съответно батерията пада адски бързо. Правих няколко пъти рестор и сет като нов, но не помага. Оставих телефона с един вайбър само инсталиран и пак се случва от време на време. Да речем на десет заряда се случва веднъж. През останалото време батерията се държи нормално и USAGE и STANDBY си се движат адекватно според употребата. На някой случвало ли му се е подобно нещо и има ли смисъл да си търся гаранционните права? Цитирай
gogi6 Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 Това се е случвало почти на всички във времето. Рестарт и тест. И добре е да се изключи Backround App Refresh на вайбъра и всичко свързано с фейсбук. 2 Цитирай
niksan76 Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 Да след рестарт се оправя. Спира да пада бързо батерията сякаш, но пък се нулират USAGE и STANDBY и не виждам как се движат. преди 15 минути, gorgior написа: Я го провери без Вайбър как е, щото Вайбъра си хапе яко. Другия ми телефон е 7-ца и там ползвам вайбър, месинджър и т.н., но никога не съм имал подобен проблем. Докато с десятката още от закупуването ми се случва, въпреки няколкото чисти рестора без връщане на бекъп. Цитирай
skpavlov Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 От както не ползвам Вайбър, батерията ми се държи перфектно. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.