Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

При мен на 8+ се появи в последния месец , тел е включен но получавам смс. За пропуснато повикване - Теленор

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 4 часа, ML16 написа:

Човека от Теленор ми  каза че този проблем се проявявал на всички 8, 8+ и X в тяхната мрежа. Те били подали запитване към Apple и от там им казали, че са наясно с проблем и щели да го решат в някой бъдещ update.

Теленорски глупости, извинявам се за включването.

Този проблем при този оператор (преди Глобул) го има от iPhone 5 (ако не се лъжа) насам и аз лично имам 6 жалби и оплаквания към Глобул/Теленор през годините и отговора им винаги е бил "Проблема не е в нашия ТВ".
Във форума е дискутирано това преди години и утре ако стигна до офиса ще помоля да ми извадят от архива сигналите и отговорите на тия дебили.
Изявен е проблема при определени клетки и на определени места и кавам това убедено, защото когато съм си в къщи съм получавал двуцифрен брой СМС-и за пропуснати повиквания, при положение, че обхвата ми е на макс и нищо не правя с апарата.
И след като сега обясняват, че проблема е с 4G мрежата, какво ли биха казали за времената, в които въпросната мрежа бе само една химера и ползвахме 3G=

Както и да е.
Спирам, за да не разводнявам повече.

Публикувано

Аз съм убеден, че този проблем го има и при други телефони, различни от Епъл.

Публикувано

На тази мрежа съм ползвал iPhone 6 Plus; 6S Plus, 7 Plus и не съм имал такива проблеми.

С iPhone X съм от началото на ноември и това се появи след първата седмица на януари, на 3G проблема го няма.

Публикувано

Аз пък с Х нямам проблем в мрежата на Теленор, но с Ноут 4 редовно получавах смс за пропуснати повиквания. 

Публикувано

Този проблем го имам отдавна с Теленор.. и с Iphon 6 и с Iphon 7+  -  проблема не е Apple , а в оператора.. в случая Теленор/ с другите два оператора този проблем не съществува/..

Публикувано

Тоя проблем го има наистина отдавна, но не е генерален за цялата мрежа, а само на местата с новите клетки Хуавей. "Инженерчетата" на телемор си нямат идея как да ги накарат да работят правилно, затова и при всичкото им пъчене на гърди мрежата им влачи. Едно време(2009-та по спомен) имаше такъв проблем с Виваком, но там се справиха за няколко месеца и оттогава няма грижи, докато при телемор е от времето на глобул още. Преди две години смених телемор с Виваком и оттогава не помня да имам подобна случка или срив на мрежата. Не, че Вива са идеални, но разликата вади очи. Пък и ми е по-изгодно.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Уфффф, май една година почивка с Galaxy S8 ми стига и е време да се връщам в "правата вяра". Отивам на лов за Iphone X.

Редактирано от stangen
Публикувано

Успех  и дано намериш твоята десетка;)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Имам чувството че телефона ми много грее. При Вас как е? Например след 10 минутен разговор във вайбър и започва много да грее.

Публикувано

Смятай тая глупава програма колко е оптимизирана за работа под иос.

Публикувано

Ако е и видеоразговор е напълно нормално да грее.

Публикувано

Аз не знам телефон който да не грее при разговор през вайбър (без значение от платформата). Предният ми Samsung Galaxy S8 си греeше доста. 

Публикувано

Това точно казах и аз веднъж ама някой ми изтри поста (май не беше точно като за темата :)):
Иос-а и стоковите програми работят мазно, не точат батерия и никога не забиват. Част от останалите (за съжаление популярните - Фейсбук, Вайбър и т.н.) са пълен булшит и вършат всички тези гадни работи. Потребителят естествено иска да ги ползва (иначе какъв е смисъла от айфона ако пишеме и четеме само имейли и смс-и) и псува иос-а или айфона, а те нямат нищо общо с проблемите, които ни заливат от нета.
Никой не може да ме убеди, че не съм прав. Доказателство е служебната ми 7-ца, на която реших да не инсталирам никъкви програми. От нея провеждам разговори (между 2 и 4 часа на заряд), чета (между 50 и 100 имейла на ден) и пиша (по 10-20 имейла на ден), въвеждам и приемам срещи в календара. Изкарва от 5 дена до седмица с над 10-11 часа юзидж.

Публикувано

Ооо @gorgior, ти да не си вече постващ от X? Честито!

Публикувано
преди 1 час, gorgior написа:

Как му се изключва Voice Over на това чудо бре?

Sent from my iPhone using Tapatalk

General-Accessibility-VoiceOver-Off

Публикувано

Или 3 пъти power бутона.

Скоро го изключвах на една мацка, така беше нагласено.

“Нищо не съм пипала” каза...

Публикувано

Нов цвят за 8 и 8+08ac98570a566c34bd94525a88e4445d.jpg

Публикувано

Имал ли е някой проблем с True Tone (Спиране)?

Публикувано

При мен си върви...

Публикувано

Смениха ми у-вото, дефект на някоФ елемент от камерата.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Няколко пъти ми се случва след пълен заряд на батерията USAGE и STANDBY вървят паралелно еднакви и съответно батерията пада адски бързо. Правих няколко пъти рестор и сет като нов, но не помага. Оставих телефона с един вайбър само инсталиран и пак се случва от време на време. Да речем на десет заряда се случва веднъж. През останалото време батерията се държи нормално и USAGE и STANDBY си се движат адекватно според употребата. На някой случвало ли му се е подобно нещо и има ли смисъл да си търся гаранционните права?

Публикувано

Това се е случвало почти на всички във времето. Рестарт и тест. И добре е да се изключи Backround App Refresh на вайбъра и всичко свързано с фейсбук.

Публикувано

Да след рестарт се оправя. Спира да пада бързо батерията сякаш, но пък се нулират USAGE и STANDBY и не виждам как се движат.

преди 15 минути, gorgior написа:

Я го провери без Вайбър как е, щото Вайбъра си хапе яко.

Другия ми телефон е 7-ца и там ползвам вайбър, месинджър и т.н., но никога не съм имал подобен проблем. Докато с десятката още от закупуването ми се случва, въпреки няколкото чисти рестора без връщане на бекъп.

Публикувано

От както не ползвам Вайбър, батерията ми се държи перфектно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...