Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И аз съм така на 8. Обаче с вайбър.

Публикувано

Изтрийте всички приложения, оставете си само "зелена слушалка" и ще видите, че батерията кара по 1 седмица!

Публикувано

Но си извадете и симкартите ;)

Публикувано

Така е, правих рестор през дфу. Не инсталирах нищо и постигнах 9 часа юсидж и стендбай 2 дена.

Публикувано

Браво. Но не го приемай като състезание. Като не му инсталираш нищо, за какво ти е?

Публикувано

Niksan76, слушаш ли музика през стоковото мюзик на телефона?

Infinity

Публикувано

Не, не слушам музика.

преди 1 час, gogi6 написа:

Браво. Но не го приемай като състезание. Като не му инсталираш нищо, за какво ти е?

Именно. Ползвам си го с всичко, което ми е нужно.. Дразни ме когато пада без да го ползвам. Просто се държи нормално и в един момент след поредното зареждане до 100% батерията пада много бързо без да има видима причина.

Публикувано

Не е без видима. Когато инсталираш нещо, цъкаш на "съгласен съм с условията" на някоя фирма, която някъде с дребни букви е написала, че ще ти ползва устройството(т.е. тракинг, местоположение, синк на данни и т.н.) когато ѝ е удобно в "твой интерес". Оттам идва всичко. Спираш да си модерен и имаш нетолкова смарт дивайс, но с батерия. Искаш всичко под ръка - гледаш реклами или плащаш кинти и...ресурси, демек батерия. Всичко е избор с последствия. Аз избрах да нямам фейсбук акаунт(и приложение) и още подобни решения - сега ми е спокойно, не се нервя и устройствата ми работят сносно добре. Помислете какво искате и от какво сте готови да се лишите затова.

Публикувано

Това е много вярно, но наистина имам инсталиран единствено един Вайбър, който съм имал на всичките си телефони и никога не ми е създавал проблеми до сега. Просто с няколкото рестора доказах на себе си, че и с много приложения, и без никакви такива все се случва неприятното явление USAGE и STANDBY с еднакви цифри и главоломно падане на батерията. Явно проблема е или в прословутата 11-ка или в телефона нещо му хълца :D.

Публикувано (редактирано)

Същият проблем като niksan76 имам и аз . Купих телефона с 11.2.1 и там го правеше и сега съм 11.2.6 пак го прави. Не мога да повярвам как се топят процентите. Нямаше да е проблем, ако нямах 7+ с 10.3.3, който е с едни и същи приложения както Х, батерията на 7+ издържа три дни, с Х изкарвам ден. Ползвам и двата телефона паралелно , ще си помислите, че 7 + го натоварвам по-малко, но не е така, с него главно браузвам, защото пък имам проблем който ALGOR го беше описал с говоренето( само да мръдна телефона от правилната позиция и отсрещната страна не чува) но му счупих на два пъти стъклото и няма как да го заменя. Х го ползвам главно за разговори и месинджъри...но го взех с идеята , че всеки казваше в началото че батерията е невероятна, дори по-добра от на плюсовите модели , явно не е така. От 10 познати с айфон Х само на един се държи подобаващо, останалите зареждат всеки ден. Иначе това е размера за телефон за мен плюса ми идва голям ( то си личи колко пъти сменям дисплеи), но това с батерията е нещо бъгаво...ако не го пипам за една нощ пада с 13-15 процент - (всичко е включено ) има и парадокса, че ако му  изключа локейшъна , wi-fi, Bluetooth, мейл ...тия проценти са дори повече - към 17-20 за една нощ. Само за сравнение на 7+ пада с 1-2 % за нощ. И това е при 9 познати, само на един телефона е "чук" издържа брутално... той е с три пъти повече приложения от мен и постоянно е в ръката му...

Редактирано от tedier
Допълнение
Публикувано

Тоя единия, на който се държи нормално, няма Фейсбук и Месинджър, нали.

Публикувано

Има всичко за мое "съжаление" включително и фейсбук приложение, вайбър, уатс, телеграм, сигнал и ги ползва "доволно" ...седяли сме един до друг , неговата батерия пада точно два пъти по-бавно при браузване и мотаене във фейса

Публикувано

При мен десятката има два вида поведение при еднакъв начин на ползване. Понякога се разрежда бързо - тогава времената за Usage и Standby са еднакви - вероятно някакви процеси работят постоянно. Повечето време батерията е ок и времената за Usage и Standby са различни. Не мога да хвана закономерността. Последният път като направи номера с бързото разреждане направих reset (erase all content and settings)->Set as new (с инсталиране на съвсем същите апове и същите настройки) и се оправи, ама дали се оправи от резета или му дойде времето да се оправи не съм сигурен.

Публикувано

Най-големия консуматор е дисплея, та като правите сравнения между два телефона, уверете се, че осветеността е абсолютно еднкава.

Публикувано

И нищо не пречи, когато е зареден на 100 % да му направите един рестарт с двата бутона. Другото, което се случва при мен за еднаквоста на двата показателя е: заключен телефон-контрол център-слушане на музика от мюзик; не излиза в мултитаскинга, като активно приложението, обаче си движи времето. Решението е, когато отключите телефона да отворите приложенито и да го махнете от мултитаскинга.

Infinity

Публикувано
на ‎28‎.‎04‎.‎2018 at 7:06, drpetar написа:

При мен десятката има два вида поведение при еднакъв начин на ползване. Понякога се разрежда бързо - тогава времената за Usage и Standby са еднакви - вероятно някакви процеси работят постоянно. Повечето време батерията е ок и времената за Usage и Standby са различни. Не мога да хвана закономерността. Последният път като направи номера с бързото разреждане направих reset (erase all content and settings)->Set as new (с инсталиране на съвсем същите апове и същите настройки) и се оправи, ама дали се оправи от резета или му дойде времето да се оправи не съм сигурен.

Абсолютно същия случай е и при мен. Тествал съм го да го оставя без да го ползвам почти и ми изкара малко над 200 часа STANDBY и 6 часа USAGE. В други случаи не изкарва и половината. Абсолютно никаква закономерност.

Публикувано

Аз не ползван Facebook ,но имам Vk, не го ползвам активно. Батерият държи около 50 стенбай/8 ползване . Ако съм честен от 3 нагоре без 7-ца съм имал всички апарати и X-ката държи батерията най-добре.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Днес забелязях ,че производителноста на батерията е вече 99% . Апарата е на 7 месеца от закупуването му.??

Редактирано от venelin111111
Публикувано

Е ти какво искаш, нормално!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Моят е на 2 месеца и е на 99%.

Публикувано
преди 21 минути, simba4 написа:

Е ти какво искаш, нормално!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Нищо не искам ,споделям

Публикувано

Ами трябва да се радваш, според мен. Ако за 7 месеца ти губи по процент, значи ще ти изкара 50-60 години докато умре до нула :)

Публикувано

Предполагам , че след време ще падат главоломно % . Но няма да векуваме с по един модел iPhone

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Моя няма 6 месеца още и е на 97.

Infinity

Публикувано

Моя си е на 97% още от времето на 11.3 бетата. Но не знам колко доверие имам на вградения battery health. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...