gogi6 Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 И аз съм така на 8. Обаче с вайбър. 1 Цитирай
mirror Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 Изтрийте всички приложения, оставете си само "зелена слушалка" и ще видите, че батерията кара по 1 седмица! 1 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 26, 2018 Автор Публикувано Април 26, 2018 Но си извадете и симкартите 4 Цитирай
skpavlov Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 Така е, правих рестор през дфу. Не инсталирах нищо и постигнах 9 часа юсидж и стендбай 2 дена. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 Браво. Но не го приемай като състезание. Като не му инсталираш нищо, за какво ти е? 1 Цитирай
mementovivae Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 Niksan76, слушаш ли музика през стоковото мюзик на телефона?Infinity Цитирай
niksan76 Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 Не, не слушам музика. преди 1 час, gogi6 написа: Браво. Но не го приемай като състезание. Като не му инсталираш нищо, за какво ти е? Именно. Ползвам си го с всичко, което ми е нужно.. Дразни ме когато пада без да го ползвам. Просто се държи нормално и в един момент след поредното зареждане до 100% батерията пада много бързо без да има видима причина. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 26, 2018 Публикувано Април 26, 2018 Не е без видима. Когато инсталираш нещо, цъкаш на "съгласен съм с условията" на някоя фирма, която някъде с дребни букви е написала, че ще ти ползва устройството(т.е. тракинг, местоположение, синк на данни и т.н.) когато ѝ е удобно в "твой интерес". Оттам идва всичко. Спираш да си модерен и имаш нетолкова смарт дивайс, но с батерия. Искаш всичко под ръка - гледаш реклами или плащаш кинти и...ресурси, демек батерия. Всичко е избор с последствия. Аз избрах да нямам фейсбук акаунт(и приложение) и още подобни решения - сега ми е спокойно, не се нервя и устройствата ми работят сносно добре. Помислете какво искате и от какво сте готови да се лишите затова. 5 Цитирай
niksan76 Публикувано Април 27, 2018 Публикувано Април 27, 2018 Това е много вярно, но наистина имам инсталиран единствено един Вайбър, който съм имал на всичките си телефони и никога не ми е създавал проблеми до сега. Просто с няколкото рестора доказах на себе си, че и с много приложения, и без никакви такива все се случва неприятното явление USAGE и STANDBY с еднакви цифри и главоломно падане на батерията. Явно проблема е или в прословутата 11-ка или в телефона нещо му хълца . Цитирай
tedier Публикувано Април 27, 2018 Публикувано Април 27, 2018 (редактирано) Същият проблем като niksan76 имам и аз . Купих телефона с 11.2.1 и там го правеше и сега съм 11.2.6 пак го прави. Не мога да повярвам как се топят процентите. Нямаше да е проблем, ако нямах 7+ с 10.3.3, който е с едни и същи приложения както Х, батерията на 7+ издържа три дни, с Х изкарвам ден. Ползвам и двата телефона паралелно , ще си помислите, че 7 + го натоварвам по-малко, но не е така, с него главно браузвам, защото пък имам проблем който ALGOR го беше описал с говоренето( само да мръдна телефона от правилната позиция и отсрещната страна не чува) но му счупих на два пъти стъклото и няма как да го заменя. Х го ползвам главно за разговори и месинджъри...но го взех с идеята , че всеки казваше в началото че батерията е невероятна, дори по-добра от на плюсовите модели , явно не е така. От 10 познати с айфон Х само на един се държи подобаващо, останалите зареждат всеки ден. Иначе това е размера за телефон за мен плюса ми идва голям ( то си личи колко пъти сменям дисплеи), но това с батерията е нещо бъгаво...ако не го пипам за една нощ пада с 13-15 процент - (всичко е включено ) има и парадокса, че ако му изключа локейшъна , wi-fi, Bluetooth, мейл ...тия проценти са дори повече - към 17-20 за една нощ. Само за сравнение на 7+ пада с 1-2 % за нощ. И това е при 9 познати, само на един телефона е "чук" издържа брутално... той е с три пъти повече приложения от мен и постоянно е в ръката му... Редактирано Април 27, 2018 от tedier Допълнение Цитирай
ayl Публикувано Април 27, 2018 Публикувано Април 27, 2018 Тоя единия, на който се държи нормално, няма Фейсбук и Месинджър, нали. Цитирай
tedier Публикувано Април 27, 2018 Публикувано Април 27, 2018 Има всичко за мое "съжаление" включително и фейсбук приложение, вайбър, уатс, телеграм, сигнал и ги ползва "доволно" ...седяли сме един до друг , неговата батерия пада точно два пъти по-бавно при браузване и мотаене във фейса Цитирай
drpetar Публикувано Април 28, 2018 Публикувано Април 28, 2018 При мен десятката има два вида поведение при еднакъв начин на ползване. Понякога се разрежда бързо - тогава времената за Usage и Standby са еднакви - вероятно някакви процеси работят постоянно. Повечето време батерията е ок и времената за Usage и Standby са различни. Не мога да хвана закономерността. Последният път като направи номера с бързото разреждане направих reset (erase all content and settings)->Set as new (с инсталиране на съвсем същите апове и същите настройки) и се оправи, ама дали се оправи от резета или му дойде времето да се оправи не съм сигурен. Цитирай
Anthony Публикувано Април 28, 2018 Публикувано Април 28, 2018 Най-големия консуматор е дисплея, та като правите сравнения между два телефона, уверете се, че осветеността е абсолютно еднкава. 2 Цитирай
mementovivae Публикувано Април 29, 2018 Публикувано Април 29, 2018 И нищо не пречи, когато е зареден на 100 % да му направите един рестарт с двата бутона. Другото, което се случва при мен за еднаквоста на двата показателя е: заключен телефон-контрол център-слушане на музика от мюзик; не излиза в мултитаскинга, като активно приложението, обаче си движи времето. Решението е, когато отключите телефона да отворите приложенито и да го махнете от мултитаскинга.Infinity 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Април 30, 2018 Публикувано Април 30, 2018 на 28.04.2018 at 7:06, drpetar написа: При мен десятката има два вида поведение при еднакъв начин на ползване. Понякога се разрежда бързо - тогава времената за Usage и Standby са еднакви - вероятно някакви процеси работят постоянно. Повечето време батерията е ок и времената за Usage и Standby са различни. Не мога да хвана закономерността. Последният път като направи номера с бързото разреждане направих reset (erase all content and settings)->Set as new (с инсталиране на съвсем същите апове и същите настройки) и се оправи, ама дали се оправи от резета или му дойде времето да се оправи не съм сигурен. Абсолютно същия случай е и при мен. Тествал съм го да го оставя без да го ползвам почти и ми изкара малко над 200 часа STANDBY и 6 часа USAGE. В други случаи не изкарва и половината. Абсолютно никаква закономерност. Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 3, 2018 Публикувано Май 3, 2018 Аз не ползван Facebook ,но имам Vk, не го ползвам активно. Батерият държи около 50 стенбай/8 ползване . Ако съм честен от 3 нагоре без 7-ца съм имал всички апарати и X-ката държи батерията най-добре.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 19, 2018 Публикувано Май 19, 2018 (редактирано) Днес забелязях ,че производителноста на батерията е вече 99% . Апарата е на 7 месеца от закупуването му.?? Редактирано Май 19, 2018 от venelin111111 Цитирай
simba4 Публикувано Май 19, 2018 Публикувано Май 19, 2018 Е ти какво искаш, нормално!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 19, 2018 Публикувано Май 19, 2018 преди 21 минути, simba4 написа: Е ти какво искаш, нормално! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Нищо не искам ,споделям 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 20, 2018 Публикувано Май 20, 2018 Ами трябва да се радваш, според мен. Ако за 7 месеца ти губи по процент, значи ще ти изкара 50-60 години докато умре до нула 2 3 Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 20, 2018 Публикувано Май 20, 2018 Предполагам , че след време ще падат главоломно % . Но няма да векуваме с по един модел iPhone Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mementovivae Публикувано Май 20, 2018 Публикувано Май 20, 2018 Моя няма 6 месеца още и е на 97.Infinity Цитирай
kal1ch Публикувано Май 20, 2018 Публикувано Май 20, 2018 Моя си е на 97% още от времето на 11.3 бетата. Но не знам колко доверие имам на вградения battery health. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.