gog Публикувано Май 27, 2018 Публикувано Май 27, 2018 И при мен е на 99%. Закупен е на 13.11.2017г. Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 16, 2018 Публикувано Юни 16, 2018 (редактирано) Не знам на кое да вярвам ? Това със здравето на батерията е вятър и мъгла.За 8 месеца показва пак 100 % ,а беше по едно време на 99% с ios 11.4 после ios 12 beta 1 и пак е на 100%.....Сега съм от преди 3-4 дени с iOS 11.4 и не мърда 100% здраве.. Редактирано Юни 16, 2018 от venelin111111 правопис Цитирай
algor Публикувано Юни 16, 2018 Публикувано Юни 16, 2018 А бе що не си ползвате телефоните с кеф, а развивате паранои някакви, че и чудене на кое точно да се вярва...?!?! Гледайте си кефа и стига се вторачвайте в глупости. 6 Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 16, 2018 Публикувано Юни 16, 2018 Аз не се психясвам , просто казвам как се държи бета функцията от iOS 11.4 /живот батерия /на iPhone X. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
killer4o Публикувано Юни 16, 2018 Публикувано Юни 16, 2018 Ем дае, ама тука за 1% разлика да правиш анализи с коя версия какво ти показва е малко too much ? На първо време замисли се какво значи да е на 99% здраве - бих се изненадал ако имаш точна дефиниция. След това се замисли, че става въпрос за физически обект, не за някакво математично понятие - ако навън е по-влажно или по-горещо, батерията ти ще има съвсем различно поведение отколкото в лабораторията. Невъзможно е всички фактори да се вземат предвид и да се генерира магическо число, което да е отговорът на всички въпроси. Така че да, никой не гарантира хирургична прецизност на данните, но все си мисля, че дават достатъчно добра представа какво можеш да очакваш от батерията си и не е просто "вятър и мъгла". 7 Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 17, 2018 Публикувано Юни 17, 2018 Те хората от Apple са го дефинирали какво е, не е нужно да го преразказвам.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gog Публикувано Юни 17, 2018 Публикувано Юни 17, 2018 Нямам идея как и защо се променя “живота” на батерията при вас, но на моя Х си стои на 99% още от 11.3, минах през 11.4., а от вчера съм с 12 бета. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 17, 2018 Публикувано Юни 17, 2018 Не съм с Х, но забелязах нещо друго, приложението от магазина ми показваше с 2% повече, като го сравних с новото вградено в системата, после неговия процент се вдигна с 1, очаквам при някой от следващите ъпдейги да се изравни с другото приложение, освен, ако не изхабя още батерията разбира се и си го обяснявам с подобряване на точността на бетата. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 17, 2018 Публикувано Юни 17, 2018 Честно казано не ми пука за точното състояние на батерията, интересна ми беше разликата в показанията, или по-точно увеличаването на процентите, вместо намаляването им с времето. Иначе да, факторите са прекалено много за точна оценка, но тя не ми и трябва, просто забелязах нещо, което поне до някъде противоречи на логиката и затова ми привлече вниманието. Другото интересно е защо се обръщаш конкретно към мен, като не само аз коментирам тази разлика, но не ми отговаряй, за да не спамим повече темата...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
gog Публикувано Юни 18, 2018 Публикувано Юни 18, 2018 В подкрепа на последното мнение ще прикача няколко снимки, които потвърждават, че има разлика, а при една програма направо си е бъг при 12 бета. Оказва се, че за два месеца съм стопил живота на батерията от 100 до 0 %. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Denkata Публикувано Октомври 1, 2018 Публикувано Октомври 1, 2018 Здравейте бих искал да попитам,дали си заслужава закупуването на iphone x сега и дали ще може да изкара следващите 2-3 години и да работи добре или е по добре да се вземе новия xs?Благодаря ви предварително за мненията.Също бих искал да попитам дали си заслужава да се вземе телефон от olx,защото има за 1500-600 неразпечатани? Цитирай
apomarinov Публикувано Октомври 1, 2018 Публикувано Октомври 1, 2018 Според мен си заслужава. А за ОЛХ пак става, но поне някой който разбира да го види и да го тества. 2 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 1, 2018 Публикувано Октомври 1, 2018 Аз си взех Х миналата седмица за 1650 и не съжалявам. Чисто нов не разпечатанSent from my iPhone X using Tapatalk Pro 2 Цитирай
trmkr Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 И аз взех един чисто нов за 1700. Не смятам, че минималната разлика между X и Хs си струва даването на 600 лв. отгоре. Цитирай
skpavlov Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 Внимавайте с о ел екса има доста добри реплики, тествайте и гледайте внимателно! Цитирай
gog Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 Ако разликата в цената между Xs и X е до към 200-250 лв, според мен си заслужава да вземете Xs, но при по- голяма разлика вече не е толкова оправдано поне за мен. Относно това дали Х ще издържи 2-3 години, ако си вземете нов и успеете да го опазите, няма причина да не сте доволен от апарата в следващите 2-3 години. Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 Ами взех го, за съжаление още няма опция в профила да си го сменя, след малко ще го настроя и ще имам вече впечатления 5 Цитирай
turganay Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 (редактирано) Честито, със здраве да си го ползваш Редактирано Октомври 2, 2018 от turganay Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 Мерси, още го гледам като теле, активира двуфакторната идентификация, пак трябва да я махам, иначе ще се спогодим мисля, много е приятно усещането, въперки че аз и дизайна на седмицата си харесвах. Трябва кейсче да му мисля сега обаче, че не искам да го надера... 1 Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 XS е взела. За него няма опция в профила... Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 Ох, да по погрешка съм писала в грешната тема, съжалявам, просто от вълнение за телефончето не съм видяла... 4 Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 2, 2018 Публикувано Октомври 2, 2018 Честито Деси ,да го ползваш с удоволствие Цитирай
algor Публикувано Октомври 9, 2018 Публикувано Октомври 9, 2018 iSTYLE ли изкупуваха употребявани iPhone и приспадаха цената от новия? Някой интересувал ли се е как оценяват X-ката и 8 Plus 64GB и двата? Почудих се в коя тема да питам и ако съм объркал и не е за тук, изтрийте поста, моля! Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 9, 2018 Публикувано Октомври 9, 2018 Да те са, но надали ще дадат добра цена, миналата година за седмицата май и 500 нямаше, иначе не съм се интересувала за по-новите модели.https://istyle.bg/istyle-buy-back/ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.