Magdalena_N Публикувано Май 19, 2017 Публикувано Май 19, 2017 Здравейте, Детето изпотроши тотално стария ми смартфон и нищо не става вече от него, сега искам нещо по-скромно този път, че поне да не ме е яд. Затова реших да разгледам тези дни и се спрях на тези: lenovo а536 или sony xperia e4 или lenovo a6000 . Имате ли опит, ползвали ли сте някой от тях и доволни ли сте? Цитирай
dedra1 Публикувано Май 20, 2017 Публикувано Май 20, 2017 (редактирано) И трите не заслужават внимание. Редактирано Май 20, 2017 от dedra1 Цитирай
Magdalena_N Публикувано Май 20, 2017 Автор Публикувано Май 20, 2017 Защо, какво не е наред при тях, какво можеш да препоръчаш по-добро? Цитирай
algor Публикувано Май 20, 2017 Публикувано Май 20, 2017 (редактирано) Правилният въпрос би бил "Какво е наред при тях" и отговорът също ще е кратък: нищо. Особено Леново - това е марка, която не само не купувайте за вас, а не купувайте и на враговете си. Ще напълните после форума с теми от сорта на "Имам проблем с телефона си - моля за помощ". Ако искате някаква що годе презицна препоръка, дайте бюджет и кажете какво ползвате в един апарат, за да се ориентират желаещите да помогнат. Редактирано Май 20, 2017 от algor Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.