Някой може ли да обясни малко по-подробно как стоят нещата с приложението Wallet. Могат ли да се поставят карти в приложението?Примерно карта от Метро или друга, чрез която може да се ползва отстъпка. И следователно, ако не нося картата с мен да може да се сканира баркода й, чрез приложението от телефона.
Пробвах да сканирам баркода на няколко карти, но ми казва: "No pass available for this code".
Също така как да си вкарам Визата, за да мога да използвам Apple Pay.
Порових се уж, за да видя как да си сложа визата и това, което намерих е, че трябва да натисна "Add credit Card", а аз нямам тази опция в прилижението, имам само опция сканиране, а реално на Визата няма какво да сканирам.
Въпрос
anych
Здравейте.
Някой може ли да обясни малко по-подробно как стоят нещата с приложението Wallet. Могат ли да се поставят карти в приложението?Примерно карта от Метро или друга, чрез която може да се ползва отстъпка. И следователно, ако не нося картата с мен да може да се сканира баркода й, чрез приложението от телефона.
Пробвах да сканирам баркода на няколко карти, но ми казва: "No pass available for this code".
Също така как да си вкарам Визата, за да мога да използвам Apple Pay.
Порових се уж, за да видя как да си сложа визата и това, което намерих е, че трябва да натисна "Add credit Card", а аз нямам тази опция в прилижението, имам само опция сканиране, а реално на Визата няма какво да сканирам.
Благодаря Ви предварително!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top Posters For This Question
15
7
7
3
Популярни дни
Авг 3
15
Юли 12
10
Май 24
8
Авг 6
5
Top Posters For This Question
Dobriyan Benov 15 posts
Русев 7 posts
anych 7 posts
DreamcatcheR 3 posts
Популярни дни
Авг 3 2023
15 posts
Юли 12 2018
10 posts
Май 24 2017
8 posts
Авг 6 2023
5 posts
Популярни публикации
Anthony
Току виж ти откраднали информацията от Билла картата и ти гепили тигана от наградата )
robot
Точно за дигиталната касова бележка е най-големия плюс от тези приложения, които я поддържат, или ако се пазарува онлайн. И аз съм си навързал всички карти, които може да се ползват в уолета, за да ми
Dobriyan Benov
Ето и как изглеждат
Добавени снимки
65 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.