Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

iphone-bombing.thumb.jpg.ee286c9f1386912a8384f18f8a5ada6c.jpg

Тежко ранена при самоубийствения атентат в Манчестър жена, дължи живота си на своя iPhone, който отклонил и забавил осколката, преминала през бузата й след взрива.

BBC съобщава, че Лиза Бриджит говорела по телефона след концерта на Ариана Гранде в понеделник, когато избухнала бомбата и една осколка я ударила, но преди това преминала през телефона й, което я забавило и отслабило силата на удара, като с това намалило и степента на нараняванията, които може би щяха да са фатални.

Всъщност това не е първият случай, в който устройство на Apple спасява живота на своя собственик. Още през 2014 година, войник показа щетите причинени на iPhone при друг самоубийствен атентат, а един iPhone 5c спаси живота на полицай, като пое куршум вместо него. По-рано тази година, при стрелбата на летище Лодърдейл, MacBook също спаси своя собственик от случаен куршум.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Ами какво да правиш ВВС... въпреки че жената все пак е имала късмет, независимо от марката телефон, все пак е спрял удара до някъде

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

МанчестЪр!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Предишния ми телефон Sony Xperia Z 1 compact (водоустойчив) ме спаси от удавяне - поради светенето на дисплея защототобе водоустойчив спасителната група ме намери в басейна на Дианабад)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ти пък намери къде да се давиш!

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...