dessyteneva Публикувано Май 30, 2017 Публикувано Май 30, 2017 (редактирано) Тежко ранена при самоубийствения атентат в Манчестър жена, дължи живота си на своя iPhone, който отклонил и забавил осколката, преминала през бузата й след взрива. BBC съобщава, че Лиза Бриджит говорела по телефона след концерта на Ариана Гранде в понеделник, когато избухнала бомбата и една осколка я ударила, но преди това преминала през телефона й, което я забавило и отслабило силата на удара, като с това намалило и степента на нараняванията, които може би щяха да са фатални. Всъщност това не е първият случай, в който устройство на Apple спасява живота на своя собственик. Още през 2014 година, войник показа щетите причинени на iPhone при друг самоубийствен атентат, а един iPhone 5c спаси живота на полицай, като пое куршум вместо него. По-рано тази година, при стрелбата на летище Лодърдейл, MacBook също спаси своя собственик от случаен куршум. Редактирано Май 31, 2017 от dessyteneva Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 30, 2017 Автор Публикувано Май 30, 2017 Ами какво да правиш ВВС... въпреки че жената все пак е имала късмет, независимо от марката телефон, все пак е спрял удара до някъде Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 30, 2017 Публикувано Май 30, 2017 МанчестЪр!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
petelqkut5 Публикувано Май 30, 2017 Публикувано Май 30, 2017 Предишния ми телефон Sony Xperia Z 1 compact (водоустойчив) ме спаси от удавяне - поради светенето на дисплея защототобе водоустойчив спасителната група ме намери в басейна на Дианабад) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Май 30, 2017 Публикувано Май 30, 2017 Ти пък намери къде да се давиш!Sent from my iPhone 7 using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.