gogi6 Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Когато направите ъпдейт, изчакайте два-три дни, да се направят едно-две зареждания и тогава мислете за батерията. Apple не ги щадя, но 11.2 работи стабилно. Още веднъж ще кажа, че при 11 usage алгоритъма не е като при IOS 10. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nikikisov Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Колеги днес направих рестор. Сега ще видим какво ще стане,дано батерията се пооправи поне малко. След Рестор ми освободи 5 GB място,а всичко си ми е пак в телефона след Бак ъп. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Когато правиш чист рестор през DFU е добре да не връщаш бекъп а да е set as new.Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nikikisov Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Аз направих Рестор но не през DFU. Има ли някакво значение това? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Не 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Абе хора, стига с това рестор на чисто без да връщаш бекъп. Да, знам, че е така и че сте прави, но пък замислете се!? В крайна сметка даваме по една чанта пари за тези телефони и при всеки ъпдейт трябва да правим рестор, но да не връщам никакъв бекъп, т.е. (лично аз) всеки път трябва да си играя по 1 час за да си оправя настройки, контакти и т.н., че иначе ос-а и батерията не работят правилно. Или ако работят, както трябва, то ще се появи някакъв друг проблем или бъг. Това нормално ли е според вас? И марката има претенции да е №1 на пазара. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Едва ли някой може да отговори еднозначно,но е препоръчително.Аз лично го правя,когато излиза нова ОС,т.е. 8,9...и т.н. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 А колко би било хубаво, ако работи без бъгове и без да се налага при всеки ъпдейт да ресторваш начисто, нали? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 И какво толкова ти се налага да настройваш ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Избора си е личен! Това правило е наложено, тук във форума. Аз лично, не го спазвам и както не веднъж съм го казвал, връщам си винаги бекъп. Даже и от бети. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 преди 5 часа, peppu написа: Абе хора, стига с това рестор на чисто без да връщаш бекъп. Да, знам, че е така и че сте прави, но пък замислете се!? В крайна сметка даваме по една чанта пари за тези телефони и при всеки ъпдейт трябва да правим рестор, но да не връщам никакъв бекъп, т.е. (лично аз) всеки път трябва да си играя по 1 час за да си оправя настройки, контакти и т.н., че иначе ос-а и батерията не работят правилно. Или ако работят, както трябва, то ще се появи някакъв друг проблем или бъг. Това нормално ли е според вас? И марката има претенции да е №1 на пазара. Обикновено такива въпроси за рестор и оплаквания от различни (доста дискутирани тук) проблеми са дело на хора, които са нови във форума или са нови ползватели на iOS и iPhone. Основната цел на форума е да си помагаме (макар не всички да споделят тази максима) и да се съветваме един друг по един или друг въпрос или проблем. Точно 30 секунди ми отнема да посъветвам някой такъв питащ, относно рестора и ползата му в опита за оправяне на това или онова в апарата на човека. Както се каза не еднократно вече, изборът е личен и всеки си преценява дали да изпълнява даден съвет или не. При някой ресторът ще освободи няколко ГБ, при друг ще оправи малко проценти в батерията, при трети ще премахне това лагване или онова - като се съберат дребните нещица, обаче, се оказва, че си е струвало. Струва си човек да опита, в крайна сметка, а дали ще има ефект е друга бира. Не виждам смисъла от тези "възклицания укорителни" да се спре с този или онзи съвет и докато има хора, на които помагат съветите, ще се продължава с тях. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 ...всеки път трябва да си играя по 1 час за да си оправя настройки, контакти и т.н... Ти ако успяваш за час си някакъв факир!Аз ако се вместя в 5-6 часа с възстановяване на всички настройки и логини в апликациите, трябва шапка да мятам...Абсолютно споделям останалата част от мнението ти. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Да не кажа ден, ако се закучи нещо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Добре, че keychain пази полвината пароли. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 Какво имате толкова да настройвате бе хора. За половин час и съм готов. Остава да кажете, че се логвате в над 100 приложения за да се бавите толкова. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Stefan53 Публикувано Декември 7, 2017 Сподели Публикувано Декември 7, 2017 А този рестор как се прави. Аз си взех iphone se преди месец някъде и вече два пъти съм го ъпдейтвал, но след това никви рестори не съм му правил. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Декември 8, 2017 Сподели Публикувано Декември 8, 2017 Ако апарата ти работи добре и нямаш забележки, не се занимавай. Иначе има едни важни теми в раздел "Нов съм, сега на къде?", където си пише всичко и се обясняват основната терминология и действия с iPhhone. Не е лошо да се прочетат, защото са от полза. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Декември 8, 2017 Сподели Публикувано Декември 8, 2017 (редактирано) Само ОТА ъпдейтвам от доста време и не мога да се оплача че нещо не ми работи. Не съм ресторвал. Апарата ми прави до 6 часа юсидж в рамките на два дена. Поне при мен на 7-цата е така. P.S. В момента съм на 11.1.1 Редактирано Декември 8, 2017 от skpavlov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Декември 8, 2017 Сподели Публикувано Декември 8, 2017 (редактирано) И аз едно време не зачитах бекъпи и ъпдейти, само рестор и на чисто. Сега просто ми омръзна и вече години наред карам само на ъпдейти, че даже и през дев бетите минавам, нямам оплаквания. Между другото има ли разлика между рестор с връщане на бекъп и просто ъпдейт към новата версия? Редактирано Декември 8, 2017 от apomarinov 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Декември 8, 2017 Сподели Публикувано Декември 8, 2017 Според мен няма, но според други има. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Декември 9, 2017 Сподели Публикувано Декември 9, 2017 (редактирано) Снощи писах коментар в темата относно батерията. Преместен е или изтрит? И още нещо, за което сега се сетих. Когато запиша контакт на кирилица всеки отива в отделна секция #, а на приятелката ми на SE-то всичките контакти на кирилица са в една обща секция #. Знаете ли защо е така? Видях, че настройките на контактите ни са едни и същи. Редактирано Декември 9, 2017 от peppu Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 9, 2017 Сподели Публикувано Декември 9, 2017 Мисля, че темата за батериите е достатъчна! Нека там да споделяме коментари и впечатления. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Декември 10, 2017 Сподели Публикувано Декември 10, 2017 Не бях ползвал камерата след ъпдейта до 11.2 и днес трябваше да направя няколко снимки но не успях да фокусирам!!! Някой с подобен бъг ?! Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nikikisov Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Здравейте колеги. Направих Restor в DFU mode без никакав Back up -Set as new и нямаше никакъв резултат. Батерията пак ми пада много по бързо при използване на телефона или при използване на което и да е приложение. Резултат няма абсолутно никакъв, инсталирах приложенията отново. Някой има ли някакви други идеи. Благодаря. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Аз като ви казвам, че рестора не винаги помага вие не ми вярвате. Наскоро и аз изгубих около половин ден, но резултатите са пак същите като преди това. Истината е, че след ъпдейта от 10 към 11, батерията се топи значително по-бързо при същата употреба поне при мен. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.