Tarashev Публикувано Септември 1, 2017 Сподели Публикувано Септември 1, 2017 Не е точно така, но благодаря. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 1, 2017 Сподели Публикувано Септември 1, 2017 iOS 11 е изцяло 64-битова. Затова от 1 година предупреждават разработчиците и хората. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Atan Публикувано Септември 5, 2017 Сподели Публикувано Септември 5, 2017 Как да ъпдейтна ios beta 11 към официална ios 11,след като излезе официалната? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 6, 2017 Сподели Публикувано Септември 6, 2017 Пак боза! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Мисля,че цялата 11ка ще е боза като цяло! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 На новия телефон ще върви перфектно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Да, за съжаление обаче, новият телефон не върви безплатно с актуализацията Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Тогава щяхме да плащаме по 1000 долара за 11-ката... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Оправиха ли "Dark Mode"? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Не Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Този дарк моуд не го виждам. Как ще задължиш всички разработчици да го имплентират в приложенията си?Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Много хейтъри станахте тук. Като казвате, че е боза поне се обосновете с нещо. При мен единствения проблем в момента е лекото насичане при 3D touch на иконите. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Насичането изобщо не е леко.Анимациите съм ги спрял,защото лагват когато си искат!Писането на съобщения понякога е много неприятно,защото клавиатурата скрива част от текста и мн.други дразнещи неща.Ако минеш от 11 на 10,все едно си с iPhone 8.Като цяло,ъпдейта ми се струва по-скоро козметичен отколкото съществено полезен.Ще дам още един шанс с чист рестор на 12- ти и ако продължава така май ще връщам 10.3.3 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Аз дори това усилие няма да си правя. Директно си оставам на 10.3.3. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 7, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Лагове в определени части от iOS се чистят с един междинен ъпдейт. Един лаг на 3D тъч ако Ви е достатъчна причина да останете на 10.3.3 е странно. Промяната в телефона Ви на този етап може да дойде само от iOS ( без да бройм тези който смятат да се сдобият с юбилейния модел ). Минах през всички бети на iOS 11 и мога да кажа, че за мен бяха доста стабилни бети. Без сериозни рестарти, забивания или подобни. Да забавяния тук таме, но като цяло работеха доста добре и нямаше някакви много сериозни забавяния в работата. Чакам да сложа iOS 11 на таблета. Там промяната е още по-голяма. Аз лично на 12-ти минавам всички устройства на iOS 11. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Като изключим общите приказки,причината да минем на бета 11 е? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 преди 43 минути, gogi6 написа: Като изключим общите приказки,причината да минем на бета 11 е? Субективно е. Ако не ти допада, никой не те задължава. Просто ми стана странно как се говори за едни "бози" дето ги ползвам и не ги усещам. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Като не ми допада,не може ли тук да споделя?Форум е все пакВиждаш,изброил съм какво не е наред.Една малка част 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Разбира се. Затова питах първоначално кое не ти е харесало. Просто “боза” за мен не е подобаващ коментар. Все пак не сме в коментарите на калдата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 И какъв точно ви е проблема? Щото аз след последните 4-5 бети нямам абсолютно никакви грижи. Явно съм с новия телефон без да знам 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Батерията нещо рухва с последните две бети, иначе не е толкова зле всичко!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Ще се повторя! От 2 години съм само на бети. Работя изключително от телефона си и щом не съм правил рестор, връщане към официална и коментари за дразнещи бъгове, значи мнението ми е положително. Off topic Чакам с нетърпение 8 и по традиция няма да пропусна модел на Apple. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Е то ако си 2 години само на бети,как да рзабереш че са бъгави?Свикваш и толкоз.Това в кръга на шегата и съвсем приятелски! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Септември 7, 2017 Сподели Публикувано Септември 7, 2017 Това е идеята. Ако намирам нетърпими бъгове, най малкото щях да ресторна. Свиква се с хубавото! iOS си е iOS , било то и бета. В службата се сблъсквам с “ официален” андроид на служители и “бетата” ми се струва като нечовешка и неземна. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Дам само на такива със 16ядрени процесори и 10GB RAM и то за една година и половина най много. Иначе IOS 11 и при мен няма нетърпими бъгове, но нека видим финалната как ще е. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.