Kery70 Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Да споделя някои дребни неща при мен. При всички бети центъра с уиджетите не работи съвсем коректно. Примерно показва част от уиджетите наполовина. Сток и ноутс които са си епълски приложения. Това и на таблета и на телефона. В последната бета през таблета задържането на иконата файлс я кара да потъмнява и седи така около 2-3 сек преди да реагира отново. Вярвам обаче че ще я оптимизират. За айпада промяната в операционата система е супер. Удобен за работа го направиха. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Моля да се придържаме към темата и да не я превръщаме в спор iOS vs android! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 На 12 ли ще пуснат официалната версия на iOS 11 или като пуснат продажбите следващата седмица(22 Септември)? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Като всяка година,след премиерата на iPhone and IOS я пускат за сваляне.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 На премиерата ще пуснат GM и 2 седмици след това най-вероятно ще е официална. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Айде на бас. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Между 15 и 20 ще пуснат официалната версия Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Ще сбъркаш, ето как беше през последните години: 2012 – събитието се проведе на 12 септември, iOS 6 беше пусната на 19 септември, а iPhone 5 – на 21 септември. 2013 – събитието беше на 10 септември, iOS 7 излезе на 18 септември, а iPhone 5s – на 20 септември. 2014 – събитието се състоя на 9 септември, iOS 8 беше пусната на 17 саптември, а iPhone 6 – на 19 септември. 2015 – събитието беше на 9 септември, iOS 9 стана официална на 16 септември, а iPhone 6s – на 25 септември. 2016 – събитието се проведе на 7 септември, iOS 10 дебютира на 13 септември, а iPhone 7 – на 16 септември. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 (редактирано) преди 7 минути, Victormihov написа: За каквото си искаш Ако съм прав си продаваш Айфона и си купуваш xiaomi ама ще го ползваш една година Ако ти си прав, аз ще го направя Sent from my iPhone using Tapatalk Виж, по принцип не бих отказал 1 Mii Mix. Но айфона не го продавам. Иначе може и да бъркам за двете седмици, но GM версиятя съм 100% сигурен, че ще излезе на 12-ти. Редактирано Септември 8, 2017 от kal1ch Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Има ли някъкво значение кога ще излезе? След всичките тия писания за 11-ката и имайки впредвид на 10-ката колко рани близахме, си мисля, че ще бъде простотия тая година да чакаме новата iOS с кой знае какво нетърпение.Плюс това, който е решил да ъпгрейдне и да продаде 7-цата си ще е някък си некоректно към купувача да му се даде ъпгрейднат телефон. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Защо се смееш? Аз продадох всеки от моите предишни телефони. И мисля, че купувача трябва да го получи с оригиналната ОС пък ако иска да си го ъпдейтва, ако иска не. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Оригиналната ОС, т.е. телефона ти в момента си стои на 10.0? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Имаше в предвид оригиналната iOS10 (с включени 10/10.1/10.2/10.3 и подверсиите и). А 10.3.3 определено е най-бързата и стабилна измежду тях. Аз също съм съгласен с мнението на[mention=12698]ayl[/mention] - аз също гледам да държа устройството максимално близко до нативната му ОС версия при продажба. Не за друго, а защото знам как се почувства мой близък като си купи секънд хенд iPhone 4 с iOS 7 на него на времето. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 Да. 10.3.3 имам предвид. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 преди 9 часа, kal1ch написа: На премиерата ще пуснат GM и 2 седмици след това най-вероятно ще е официална. Каква е разликата между GM и официалната версия? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 НикакваSent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 преди 1 час, ElemenT (a.k.a. Chiko) написа: Каква е разликата между GM и официалната версия? Ако в GM не намерят някой бъг в последния момент тя става официална. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Септември 8, 2017 Сподели Публикувано Септември 8, 2017 А така нареченият GM го пускат дни преди официалната версия и как се разбира кое е бета и кое е GM? Интересно ми е просто! Благодаря за вниманието още веднъж! ! ! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 (редактирано) Ясно!Тъй като нямам профил на разработчик,пускат ли я публична? Преди малко ми се видя някъде,че са я пуснали?! Редактирано Септември 9, 2017 от ElemenT (a.k.a. Chiko) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 Да, трябва да се регистрираш тук и да изтегрлиш профила за публичната бета https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 Можете да си ги свалите на иос10 от тук: http://www.idownloadblog.com/2017/09/09/download-ios-11-wallpapers/Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 За тези които не са разработчици и не е наложително,стойте много далече от всякакви бети на iOS 11.Изобщо не ме интересуват коментарите от рода "аз нямам проблеми"!Ако разчитате на телефона си,бъдете разумни!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 Как се инсталира GM? Или трябва да се чака 12ти?Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 преди 7 часа, dessyteneva написа: Да, трябва да се регистрираш тук и да изтегрлиш профила за публичната бета https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ Аз си влизам с Apple ID - то от тук нбез проблем и съм си слагал бета версии,въпроса ми беше завъпросният GM дали е публичен или само със статус на разсаботчик? ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 До колкото четох не е публичен, аз не тествам, не знамSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.