kal1ch Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 Спряли са да подписват GM, така че не рискувайте. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 9, 2017 Сподели Публикувано Септември 9, 2017 То се знаеше,че ще спрат да я подписват,дни преди официалното и представяне!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 10, 2017 Сподели Публикувано Септември 10, 2017 Трием бета профила и чакаме 12ти ли?Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 10, 2017 Сподели Публикувано Септември 10, 2017 За GM ти трябва профил. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 10, 2017 Сподели Публикувано Септември 10, 2017 Трием бета профила и чакаме 12ти ли?Sent from my iPad using Tapatalk Най-добре!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 10, 2017 Сподели Публикувано Септември 10, 2017 преди 5 часа, Victormihov написа: Калъч, ще излезеш прав за версията Трябваше да се хванеш на бас с мен да ми гледаш сейра с китайски пръчколяц хахахаахах Sent from my iPhone using Tapatalk Не ми се рискуваше, колкото и да съм сигурен. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Септември 10, 2017 Сподели Публикувано Септември 10, 2017 Скоро не сме говорили за батерията след iOS 11, така че да ви се оплача..След последната бета (10 ако не се лъжа), седи ми телефона в джоба цял ден докато съм на работа и ми падат поне 40-50% да не и повече. Някой със същия проблем? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 10, 2017 Сподели Публикувано Септември 10, 2017 Смени си батерията това е невъзможно! Ако падаха 40% от батерията фал старта е вързан в кърпа при откриването!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 10, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 10, 2017 Всички бети на iOS 11 ползвах на iPhone 5s и на нито една от бетите не съм видял толкова сериозен дрейн на батерията. Говорим за телефон на 3 години с оригиналната си батерия. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Септември 10, 2017 Сподели Публикувано Септември 10, 2017 Знаеш че съм със същия телефон и същата бета. Смени оператора и виж как ще е. Имам подобен проблем в роуминг с определен оператор. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Септември 11, 2017 Сподели Публикувано Септември 11, 2017 Имам две опции за оператор, а на едната обхват не хващам изобщо. Усетих се, че може да е от това и пробвах вече (телепатията ни на баща и син работи явно)!Някой ако ми каже и откъде идва този почти 8 часа usage може да открия проблема..Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 11, 2017 Сподели Публикувано Септември 11, 2017 на 9/10/2017 at 21:05, Asen_77 написа: Всички бети на iOS 11 ползвах на iPhone 5s и на нито една от бетите не съм видял толкова сериозен дрейн на батерията. Говорим за телефон на 3 години с оригиналната си батерия. Тук не разбрах?!Какво общо има iphone 7 с 5S? Различен хардуер и различен софтуер! Сравнението е безмислено. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 Излезе поредната бета,но не е GM. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MacIlian Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 От трисетина минути стои на 2-3 часа време за изтеглене, до сутринта може и да се дръпне Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 Аз я дръпнах и инсталирах нормално и на iPad и на iPhone. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 И при мен се инсталира бързичко. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 Оправиха ли 3D touch? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 На моя 6s пак има лек лаг. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matrix4o Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 От къде я сваляте ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 OTASent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 12, 2017 Сподели Публикувано Септември 12, 2017 (редактирано) Ъпдейтнах моя SE. Мнооого добре. Тъч ай ди се забърза. Имам 3Д тъч на контрол центъра. Никакъв лаг. Ъпдейта беше 1.07 GB. А да има и нови стокови тапетчета Редактирано Септември 12, 2017 от penmark 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Септември 13, 2017 Сподели Публикувано Септември 13, 2017 Бутоните за Wi-Fi и Bluetooth в контрол центъра по същия начин ли работят както в бетата ( само разкачат, без да изключват)? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 13, 2017 Сподели Публикувано Септември 13, 2017 Да Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
niksan1979 Публикувано Септември 13, 2017 Сподели Публикувано Септември 13, 2017 Penmark сподели как се държи батерията като придобиеш впечатление. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 13, 2017 Сподели Публикувано Септември 13, 2017 Някой има ли наблюдения на 6S Plus как се държи 11 ГМ спрямо 10.3.3? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.