SpAwN Публикувано Септември 14, 2017 Сподели Публикувано Септември 14, 2017 Не съветвам никой с 6S/6S+ да слага 11. И откъм батерия, и откъм производителност ще има спад.Аз лично направих един DFU рестор с 10.3.3 като излезе, сложих един tvOS beta профил да спре да ме пита за ъпдейти и това ще е последния софтуер за 6S-а ми. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 18, 2017 Сподели Публикувано Септември 18, 2017 на 9/13/2017 at 15:53, niksan1979 написа: Penmark сподели как се държи батерията като придобиеш впечатление. Sent from my iPhone using Tapatalk За 6 дни ползване не виждам разлика в използването на батерията спрямо 10.3.3. Интересно ми е дали утре ще получа ъпдейт за официал или не. Изтрил съм бета профила. Ще споделя утре вечер. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 18, 2017 Сподели Публикувано Септември 18, 2017 Ако е като преди, официален може би ще имаме като пуснат IOS 11.x поне така беше преди.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 18, 2017 Сподели Публикувано Септември 18, 2017 Много нови неща има. Аз ще ъпдейтна. Таман в петък ще изпробвам новия трансфер на настройки от един айфон на друг. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Защо са махнали app switchera с 3D touch-a. Лично за мен по-удобен начин за превключване между приложенията не виждам... Много искам да ъпдейтна, но това определено ме спира. Много неприятно, много! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petkopetkov Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Към колко часа ще е налична при нас 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 преди 11 минути, bache_kolio написа: Защо са махнали app switchera с 3D touch-a. Лично за мен по-удобен начин за превключване между приложенията не виждам... Много искам да ъпдейтна, но това определено ме спира. Много неприятно, много! Е нали има нов ап суичър... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petkopetkov Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 преди 2 минути, Victormihov написа: 20:00 Sent from my iPhone using Tapatalk Мерси Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Довечера най-вероятно ще е лудница. Предпочитам да изчакам ден-два. И дано да няма проблем с батерията, че на доста места прочетох за такъв. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 19, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Ден два, няма нужда да се чака. Но едни 12 часа е ок. Ъпдейтвайте сутринта като станете. Трябва да е малко по-спокойна ситуацията. Не че няма да стане и в 20 часа, но със сигурност ще има забавяния поради натоварване и може и да не стане от първия път ъпдейта, а може и да създаде последващи проблеми. Имайте едно на ум като пускате в 20 часа да се ъпдейтва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 преди 12 минути, dedra1 написа: Е нали има нов ап суичър... Ами във видеото по-горе не беше показано. Гледах клип преди време, че е отдолу, ама дали наистина ще превключва между апликациите, не знам? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Дано не е само за Х тази опция, иначе бих си останал на 10.3.3. Ще изчакам да видя отзиви първо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Именно, дано да не е само за Х?! Скоро ще си покаже. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 19, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Само за Х-а е лентичката която се намира в долния край. До момента във нито една от бетите не се е появявал подобен суич. Има доста клипове който показват как ще работи iOS 11 на актуалните модели iPhone. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Има ли начин, утре да ъпдейтна до 11 и след 2-3 часа примерно, да си се върна на 10.3.3? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 19, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Обикновено няколко дни след пускането на новата версия се подисва предишната. Това обаче никъде го няма като правило, но да речем че поне 24 часа трябва със сигурност да се подписва 10.3.3. Може и повече дни да се подписва. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Следвайки логиката на последните събития/ iTunes - прее...цакан; Apple Watch- не работещ навсякъде; иПхоне X без Touch ID.../ нищо чудно поредната педе...обратна изцепка да е спиране на подписването на 10.3.3 в момента на пуска на 11 Просто съм бесен... 2 1 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 А щом Пе6о е бесен, значи работата е сериозна 1 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Ще им срина акциите, мамка им, само да са ми спрели суич апа... Тоз хоум бутон ще стане на кайма от кликане бе... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Удобно беше но...Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Да, и да го натискам за щяло и за нещяло... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Хикса ще почака до догодина, а дотогава мисля да разнообразя с едно V30. Просто няма с какво да ъпгрейдна в момента, а е време... А и едно и също омръзва. 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Може и така да стане 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
violina.marinova Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 В играта сме. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.