gogi6 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Дай газ! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Е махнали са го 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Харесва ми, обичам промените Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 За 10мин през WiFi ъпдейтнах Обаче тел стана по-бавен Баси лага ужассссс Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 При мен е много мазен и дори ми се струва по-пъргав, иначе и аз бързо го свалих, очаквах повече време да отнемеSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sarmak Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 И при мен всичко мина много гладко и бързо. Зсега телефона се държи доста добре. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Аз не виждам промяна спрямо последната бета която пробвах. Например лага при 3D тъча си го има още. На 7-цата 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 На 6s също!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Бъгове ще има до 11.2-11.3... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Ами значи връщам на 10.3.3 аз Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 При мен е много мазен и дори ми се струва по-пъргав, иначе и аз бързо го свалих, очаквах повече време да отнемеSent from my iPhone using Tapatalk Pro ?!Озадачен съм Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Интересно защо точно мен избра да цитираш, ама няма да се задълбочавамеSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 За "мазен" говорим,в сравнение с 10.3.3 примерно.Нямам навика да влизам с обяснения по една тетрадка писане,но наистина съм озадачен!Лаговете се виждат при повечето,та затова.Нещо свързано с frame rate per second може би Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 И при мен работи за сега добре. Има лег лаг в 3D touch.Ще видим 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 За "мазен" говорим,в сравнение с 10.3.3 примерно.Нямам навика да влизам с обяснения по една тетрадка писане,но наистина съм озадачен!Лаговете се виждат при повечето,та затова.Нещо свързано с frame rate per second може би Наистина е по-бърз от преди, нямам навик да следя лагове, говоря за усещане. Както и да е, мерси за отговора не те бях разбрала какво имаш предвидSent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 преди 7 минути, gogi6 написа: За "мазен" говорим,в сравнение с 10.3.3 примерно.Нямам навика да влизам с обяснения по една тетрадка писане,но наистина съм озадачен!Лаговете се виждат при повечето,та затова.Нещо свързано с frame rate per second може би Но има и такива без лагове и наистина 7 плюса (на сина ми, че моя го оставих сутринта в Криейтив) е и по-мазен в момента. Както се изрази той: Цитат Направо имам чувството че се качих от мойта кола (БМВ 3-та серия) на М3... 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
georgibs81 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 SE , всичко е ОК на първо четене. Някакси по-странно цялостно усещане, но не в лош смисъл. Пробвах и 2 AR игри даже, ще се разучава допълнително. Аз лично съм доволен. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 А някой да знае watchOS4 колко е голяма? В началото изписа 2 часа, след 15 мин падна на 1 час и вече час седи така. Предполагам, че и сърварите са доста заети днес. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 От Control center аз не мога да спра Bluetooth. При вас как е? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Ок е при мен!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 преди 1 час, dedra1 написа: Е махнали са го А отдолу не става ли, че на видеото което бе показано преди няколко поста беше със 7-ца, не с Х. 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 преди 4 минути, istoyanov написа: От Control center аз не мога да спра Bluetooth. При вас как е? И при мен е така, от Control center само изключва текущата връзка по BT и wifi, но остават включени. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Как остават включени? Иконата остава така ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Да такива е новата им функция, уви, само разкачат 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Еваси тъпотията! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.