Ангел Арнаудов Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Може да се изключват от настройките само 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Fakoni Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Какъв е build- а на официалната ios11? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Същия като на GM 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 19, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2017 преди 32 минути, momchil_g написа: А някой да знае watchOS4 колко е голяма? В началото изписа 2 часа, след 15 мин падна на 1 час и вече час седи така. Предполагам, че и сърварите са доста заети днес. 550 МБ беше при мен за Серия 1. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 19, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2017 На iPhone 7 не знам за какъв лаг говорите на тъч айди. Поне при мен не забелязвам нищо такова. Телефона работи идеално след ОТА ъпдейт. За мен си е екстра iOS 11. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mr. Saxobeat Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Много ми харесва. Чудесен update. Най-много ми харесва Control Center-a - този път е всичко на едно място. Чудесна работа на Apple, както винаги. Доволен съм! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Само на мен ли навсякъде ми вади очите уголемения и болднат шрифт ?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 преди 8 минути, Mr. Saxobeat написа: Много ми харесва. Чудесен update. Най-много ми харесва Control Center-a - този път е всичко на едно място. Чудесна работа на Apple, както винаги. Доволен съм! И на мен това най ми допада, особенно начина, по който се разгъва когато задържиш на някоя зона. Също и степените на фенерчето - до сега като си лягах си светех с дисплея да не събудя приятелката, сега пускам фенерчето на 1 и си светя. Също и менюто за скриин шотове, наподобява малко на Snipping tools при Windows. Видео рекордера на дисплея също е много удобен, особенно когато летя с дрона и си правя видео на полетната информация. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Някой има ли впечатление как се държи на 6S спрямо 10.3.3? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Септември 19, 2017 Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Аз съм си доволен за сега с 6S. Освен това, което посах горе. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 19, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2017 Преди час ъпдейтнах 6s и мисля, че се държи идеално. Работи си съвсем гладко. Качвай сега, та ако искаш да върнеш после 10.3.3, да можеш да се възползаш докато се подписва ( ако се подписва още ). 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Къде е ауто брайтнеса сега? Нещо не го намирам, не че ми трябва ама ми стана любопитно. Иначе пуснах часовника сега, даде 5 дни първоначално за изтегляне, сега е на 4 часа, ще видим дали ще се дръпне нормално, там ми е малко по-притеснено на мен винаги, че ако се наложи сервиз става мазало. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 В accesability!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 В часовника има нова функция фенер, доста е удобна. Пуска се през control center от часовника. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 А какво се случи с бекъпа на съобщенията? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 И аз това се чудя!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Ще го пуснат в някой следващ ъпдейт. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Аз за сега мога да кажа, че хем върви мазно, хем се забелязва лаг при реакцията на телефона при натискане. Примерно - използвал съм 3D touch на Настройки и избирам встрани за да затворя менюто. Тогава след натискане минаво някакво време, което преди го нямаше. 6S е телефона 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 (редактирано) За втори път, след рестор през PC, паролите от кейчайна ми ги НЯМА! Нито една Някой ще ме подсети ли къде бъркам? Благодаря! Двойната верификация е изключена. Редактирано Септември 20, 2017 от dedra1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 И при мен е така винаги!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Да им ѐва лелята тогава! Отново трябва да си блъскам главата за един куп пароли... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sarmak Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Харесва ми, че махнаха гадните точки и пак сложиха чертички за силата на сигнала Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 О да, с чертичките на SE е много по-добре 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
niksan1979 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 И аз забелязвам,че е по-добре с чертичките.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 20, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Това е само и единствено заради Х модела. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.