Kery70 Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 И с гривната няма проблем с нотификациите, идват веднага.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Ок, ще видя дали има ъпдейт за феникса. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 преди 6 часа, Anthony написа: Това ми звучи като да ти отрежат крака, а ти да умираш от кеф, че нямаш рак като комшията. Какво значение има другия бряг? Епъл се осраха могъщо, а ние се успокояваме колко зле бил андроид. Ми аз ползвам и двете ОС в момента и не виждам с какво толкова е по-зле. И двете имат дразнещи неща. Тони, не това визираше колегата, но няма значение. С кое точно се осраха Епъл, че не разбрах?!?! Аз ползвам 8+ и нямам нито един от всички проблеми, за които се пише. И със 7+ ги нямах. И ще повторя и аз колегата - бъговете на Епъл ще се оправят след ъпдейт или два, както и Андроид ще стане малко по-добър догодина. Но Андроид никога няма да работи толкова оптимизирано и безпроблемно на който и да е апарат, както работи iOS на всички модели iPhone. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
marto.g Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Да. Аз съм се от много време размислил да скоча на един 8 плюс. В края на 2016-та имах iphone 7 и ми хареса. Болките ми на мен са качването на неща чрез itunes.Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
RedBull Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 При мен звука се увеличава за секунда от самосебе си и после се оправя. Но е много дразнещо. Другият проблем е, че widget за музиката не работи. Вчера ми заби телефона и трябваше Hard reset. Понякога приложенията сами се изключват. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 iOS трябва да се сравнява с чистия Андроид, а това значи iPhone с Google Pixel. Аз лично не съм имал Pixel и не мога да дам мнение, но съм срещал само позитивни ревюта. Всяко друго сравнение не е обективно, тъй като това е силно модифициран андроид, с различен кърнъл, драйвъри и прочие. Няма как да се обобщава. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 20, 2017 Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 преди 8 часа, Anthony написа: iOS трябва да се сравнява с чистия Андроид, а това значи iPhone с Google Pixel. Аз лично не съм имал Pixel и не мога да дам мнение, но съм срещал само позитивни ревюта. Всяко друго сравнение не е обективно, тъй като това е силно модифициран андроид, с различен кърнъл, драйвъри и прочие. Няма как да се обобщава. За този модел и аз не мога да кажа нищо, защото дори не съм го виждал. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 20, 2017 Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 Как се получаваше достъп до бетата, че съм забравил? Искам да я инсталирам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 20, 2017 Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 То няма опция за сваляне нищо освен xCode beta... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 20, 2017 Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 Еййй чудих ви се как така не ви се ъпдейтва уиджета за времето и сега и на мен се случи. От два дена не ми се ъпдейтва. Ресетвах локейшъна ама не помага... Кажете някой уиджет за време да сложа докато ъпдейтнат оригиналния? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 20, 2017 Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 Weather Widget by Impala Studioshttps://itunes.apple.com/bg/app/weather-widget/id885142714?mt=8https://itunes.apple.com/bg/app/weather-widget/id885142714?mt=8Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 20, 2017 Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 Бетата е невероятно бърза и стабилна! Нямам никакви проблеми с нея. Сигурен съм, че официалната версия ще е съвсем изпитана и iPhone 8 ще бъде това, което трябва да е - звяр! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 20, 2017 Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 Да не са пренаписа ли на ново операционната система, 2 Гб . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Октомври 20, 2017 Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 Извън темата..."пренаписаЛИ" когато е в мн.ч. се пише слято...нищо лично, просто ми направи впечатление. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 20, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 20, 2017 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 21, 2017 Сподели Публикувано Октомври 21, 2017 С изключен background refresh батерията се държи много много добре!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 21, 2017 Сподели Публикувано Октомври 21, 2017 Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 21, 2017 Сподели Публикувано Октомври 21, 2017 А на самолетен режим - цена нема! Тогава няма да е нужен на никой iPhone -a!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 21, 2017 Сподели Публикувано Октомври 21, 2017 Сега остава да признаят, че това не е бъг, а "творческо виждане" на някой идиот от екипа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 22, 2017 Сподели Публикувано Октомври 22, 2017 За какъв бъг става дума?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 22, 2017 Сподели Публикувано Октомври 22, 2017 (редактирано) Бароне, тук си показват остроумието най-вече. За бъгове в задтелефонните устройства явно става дума. Редактирано Октомври 22, 2017 от algor 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 22, 2017 Сподели Публикувано Октомври 22, 2017 Да не се изключват вифи-то и блутута от тогъла. Нали затова става въпрос по-горе?Не е остроумие от моя страна, а тъпоумие от страна на епъл. Твърдението, че тази простотия е заради новия 11-ти процесор, ама да го има в софта и на по-старите, които не поддържат тая функционалност. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 22, 2017 Сподели Публикувано Октомври 22, 2017 Не визирах твоят пост, но наистина сега разбирам аз за какво говорите. пп. Преди време четох, че това щяло да се промени с някой си ъпдейт. Ама явно го е писал някой...да не казвам. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 22, 2017 Сподели Публикувано Октомври 22, 2017 Аз не го намирам за малоумие, даже напротив!Така имам 2 възможности. Мога да го изключа/дисканектна. Кое е странното? Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 22, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 22, 2017 Да им сложат функционалност с задържане за изключване и само натискане за разкачане и ще е WIN WIN ... Ама тогава трябва да се мисли за какво друго да се плаче ... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.